2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

İnşallah canımm. Eşinden öncede ilk bize söylee

Canım sorun yoksa gereken tek şey kafaya takmamak sık sık gel yaz kafanı dağıtt bak gör gelecek hemencecik bebişin-bebişimiz inşallah

owulasyon testleri eczanelerdede vardır ama pahalıdır diye düşünüyorumnette daha uygun

rainbow canım benim kırmızılar gelmedi, acaba çatlamadı da kistemi dönüştü yokda pre menopoza mı giriyorum, bilmiyorum

Sağolun ya inş hayırlısı bizlerde 2014 de bebişlerimizle oluruz rabbim allahım dualarımızı duy. .

Canım yaa daha nelerr

Bir kaç gün gecikmesi çok normal cnm

canım benim ya birkaç gün gelmedi diye hemen menopoz mu diyorsun, bende aylardır gelen giden yok
menopoz abartı oldu da,
canım benim ki 28 oldumu hemen gelirdi hatta en son bir gün gecikse de biraz umutlansam falan diyordum, isyan dan sayıldı galiba,
:26::26::26::26::26::26::26::26:

ben kendimi tanıştırayım ilk önce yaklaşık 6 yıldır 2. bebeğini bekleyen ve fakat halaaa bekleyen ve de malesef umutları gittikçe tükenen
bir kk üyesiyim
sizler ne durumdasınız

ogluna ne kadar sürede hamile kalmıştın ki,sorun ne acaba
bem de 1 oglum var 4 buçukyaşında
2. çocugu erteliyo bizim herif
oğlum dogumkontrol hapını bıraktıktan 1 ay sonra olmuştu
şmdi bizim herif nazlanıyoo
canı istedimi korunuyo, istemedimi korunmuyo....böle çocuk mu olur

valla pazartesi doktora gidicem,doğumdan sonra hiç doktora gözükmedim,bakalım ne olucak
önümüzdeki sene okula göndermicem,tekrar anasınıfına gidecek
bu arada bebiş olusa 1 yaşına gelmiş olur
1.sınıftan sonra dersem yaş 30 geçer hiç gerek yok
rabbim saglıkla,hayırlısıyla hepimize nasip etsin

Merhabalar arkadaşlar

Ben de 27 yaşındayım. Bu 5. ayımız bebek denemesinde. Ovulasyon testiyle takip ettim bu ay çift çizgi 2 gün önceydi değerlendirdik bakalım

Beklenmeyen adet 25 aralık... hayırlısı bakalım.

TEŞEKKÜRLER CANIMicon_winka.gif (859 Byte)

Eklentiler

• $buyrunnnnn.gif
    3,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $icon_razza.gif
    7,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…