2014 Yılı içerisinde gebelik planlayan anne adayları- Buluşma Noktası-

ben de ben de 2014 ün ağustosunda denemelere başlıcaz inşallah

Son düzenleme:
hayırlı cumalar klomen ve arkadaşlar :))

evet cnm adetin 3. günü gidiliyor. ben öyle gittim. hormon tahlili yapmadı. alttan muayene yaptı, sabah gittim öyleden sonraya kadar sancım oldu ve cnm çok yandı

bnm adetim dün bitti, bugünden itibaren başlıyoruz, çok heyecanlı bir süreç yaa..... içim kıpır kıpır..

Rainbowcum beni 3 defa yazmışsın hayırdır inşallah:44:, en çok benden mi bekleniyor acaba bebiş? 3 tane fln mı yoksa?

ben de ben de 2014 ün ağustosunda denemelere başlıcaz inşallah

Hiç boşuna plan yapma cnm, burada takılırsan birazcık hemen başlarsın çalışmalara Benim de niyetim öyleydi, yazın başlıyım diye düşünüyordum ama sanırım o kadar beklemiyecem. Yoğun teşvik gelince buradaki kızlardan hehehe

:)) Hiç sorma canım gözüm bebişlere çok fazla takılmaya başladı zaten,nerde bebek görsem içim gidiyo :109:

Senin ilk olacak galiba? Benim 2. olacak nasip olursa...Ben biraz büyüsün istiyordum o yüzden yaza ertelemiştim bebek fikrini ama yoğun teşvik var her taraftan Henüz cesaret edemiyorum. Herşeye en başından başlamak zor geliyor. Gerçi ara ne kadar açılırsa o kadar da zor gelecek..Bir işe başlayabilseydim içim daha rahat ederdi..Şimdi yeniden bebek olunca iş hayatından çok uzak kalıcam. sonra geri dönmek daha zor olacak.. 3 senedir evdeyim, kızıma kendim bakmak istediğim için kaldım. 2. nin de o kadar hakkı var diye düşünüyorum.. Eder 6 sene bir de hamile kalıcam da doğuracam da onu da 1 sene say=7 sene... 7 sene ara vermek de hiç gözüme gelmiyor... annem diyor çalış boşuna mı okudun, eşim diyor zamanı geldi bebiş olsun.. İki arada bir deredeyim vallaa, napacağımı şaşırdım. Allah hayırlısını nasip etsin, hepimiz için tabikii...

rainbow
canım
kırmızılar geldi,eşimle de konuştuk histereskopi için bu ay da beekleyip öbür ay histereskopi yapacağız ondan sonrada ikinci deneme inşallah

Rainbowcum beni 3 defa yazmışsın hayırdır inşallah:44:, en çok benden mi bekleniyor acaba bebiş? 3 tane fln mı yoksa?

Seni ilk sıraya yazdımya kutucukları kopyalayıp oluşturdumm o yüzdendir di her sütünda adın vardı ..Arada değiştirmeyi unuttum demekki:)) Ama vardır bundada bir hayır ikiz gelecek ve bebişleri 3e tamamlayacan kimbilir

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..Güzel habererinizde çok yakında gelsin inşAllah.

Listeyi düzenledim 1.sayfadan sürekli kontrol edebilirsiniz eksik yanlış bilgisi olanlar yada 3 kez yazılanlar haber versin lütfenn

Merhaba arkadaşlar ben de bebek sahibi olmayı planlıyorum umarım da her isteyen bir an önce kavuşur.29 yaşındayım 8.denememiz bat 1 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…