- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Gel canım gell :) Ben Çanakkale de okudum gel sana gezdiriyim oraları
Tmm canımm
benim düğüne gel işte,hem de Eskişehir'i görmüş olursun :)
:) Bu yaz gidelim evlenip koca himayesine girmeden
Benim sevdiceğimde gelse olur mu kiOnsuz Çanakkale'ye gitmem ben. Sonuçta orada tanıştık her yerde kokusu var aahhh ah eski günler hayatımın aşkıyla tanıştığım şehir Çanakkale ...
Canım senin düğün ve benim düğün muhtemelen aynı tarihlerde olacak:) Ama evlendikten sonra gelebilirim :)
bizim sadece düğün orda olacak ama orda yaşamıcaz :) evlendikten sonra gelirsen beni bulamazsın oralarda
Heee olmadı bak şimdi
Benim sevdiceğimde gelse olur mu kiOnsuz Çanakkale'ye gitmem ben. Sonuçta orada tanıştık her yerde kokusu var aahhh ah eski günler hayatımın aşkıyla tanıştığım şehir Çanakkale ...
Aman aman Beyim olmadan asla diyorsun yaniGelsin tatlım, hep baraber gideriz kısmetse..Sizde aşk tazelersiniz..Allahım insanlar ne romantik şekilde tanışır, bir de benim duruma bak..
ama senin düğün benim kına tarihine yakın olursa,ben senin düğüne gelirim :) Adana-Mersin arası ztn 1 st :)
Aman aman Beyim olmadan asla diyorsun yaniGelsin tatlım, hep baraber gideriz kısmetse..Sizde aşk tazelersiniz..Allahım insanlar ne romantik şekilde tanışır, bir de benim duruma bak..
benimde kayınvalidem ve görümcem orda yaşıyor şuan,bende takılırım peşinize artık
Gelmem eşim olmadanAhh ah ne güzeldi valla :) Siz nasul tanıştınız ki :)
güngören cevizlik sosyal tesisleri canımNerede o mekan yazarmısın bana :) Yakınsa bende bir bakaydım :) Kına organizasyonu için benbde düşündüm ama sadece kına olmayacağı için vazgeçtim..İnşallah istediğimiz tarih olur ya
Şantiyede :)
güngören cevizlik sosyal tesisleri canım
mekan bu canım
Nasıl tanıştınız orda? :) Biz ingilizce forumunda tanıştık, o yardım alıyordu İngilizce için, ben de forumda yöneticiydim üyelere yardımcı oluyordum. Öyle bir muhabbetimiz yoktu ilk 1 yıl kadar, sonra o erasmusla yurtdışına gitti, o sıra faceten yazışmaya başladık, çok iyi anlaşıyorduk, zaman içinde bu hale geldik, sonra reelde görüştük falan öyle işte.. :) Hiç bir zaman çıkma teklifi vs olmadı, ilişkiye başlama tarihimiz bile yok net olarak.. :)Benim sevdiceğimde gelse olur mu kiOnsuz Çanakkale'ye gitmem ben. Sonuçta orada tanıştık her yerde kokusu var aahhh ah eski günler hayatımın aşkıyla tanıştığım şehir Çanakkale ...
rica ederim ben daha önce gitmiştim mekana temiz pak bi mekan bahçesi filanda var :)Hemen bakıyorum, teşekkür ederimmmm :)
rica ederim ben daha önce gitmiştim mekana temiz pak bi mekan bahçesi filanda var :)
Ya biri silinirde diğeri silinmezse ne olacak:)günaydın kızlar.belimin bu kdr ağrısına rağmen bende işe geldim bugün yaaa,off ne war bizde tatil olsaydık
deliler Allah sizi davul etsingreenandblue sen ertelersinde enişte bey pek erteletmez gibime geliyor Orya o ne laflar kız,edebimi bozuosun bi gün jartiyer bi gün böle sözler
benimde adımı yaz lütfen unutma olur muuuu??hem biz senle hemşeriyiz bu yüzden bence torpil yap bana,iki kere yaz benimkini
evet sosyal tesisleri mekan olarak kiralamıyolar malesefEvet güzel mekan, bize uzak maalesef..Bende sosyal tesisle görüştüm burdaki, kişi başı kokteyl fiyatı vardı..Sadece mekan kiralamıyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?