2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim sevdiceğimde gelse olur mu ki Onsuz Çanakkale'ye gitmem ben. Sonuçta orada tanıştık her yerde kokusu var aahhh ah eski günler hayatımın aşkıyla tanıştığım şehir Çanakkale ...

Aman aman Beyim olmadan asla diyorsun yani Gelsin tatlım, hep baraber gideriz kısmetse..Sizde aşk tazelersiniz..Allahım insanlar ne romantik şekilde tanışır, bir de benim duruma bak..

Benim sevdiceğimde gelse olur mu ki Onsuz Çanakkale'ye gitmem ben. Sonuçta orada tanıştık her yerde kokusu var aahhh ah eski günler hayatımın aşkıyla tanıştığım şehir Çanakkale ...

Aman aman Beyim olmadan asla diyorsun yani Gelsin tatlım, hep baraber gideriz kısmetse..Sizde aşk tazelersiniz..Allahım insanlar ne romantik şekilde tanışır, bir de benim duruma bak..

benimde kayınvalidem ve görümcem orda yaşıyor şuan,bende takılırım peşinize artık

Gelmem eşim olmadan Ahh ah ne güzeldi valla :) Siz nasul tanıştınız ki :)

Nerede o mekan yazarmısın bana :) Yakınsa bende bir bakaydım :) Kına organizasyonu için benbde düşündüm ama sadece kına olmayacağı için vazgeçtim..İnşallah istediğimiz tarih olur ya
güngören cevizlik sosyal tesisleri canım

mekan bu canım

Nasıl tanıştınız orda? :) Biz ingilizce forumunda tanıştık, o yardım alıyordu İngilizce için, ben de forumda yöneticiydim üyelere yardımcı oluyordum. Öyle bir muhabbetimiz yoktu ilk 1 yıl kadar, sonra o erasmusla yurtdışına gitti, o sıra faceten yazışmaya başladık, çok iyi anlaşıyorduk, zaman içinde bu hale geldik, sonra reelde görüştük falan öyle işte.. :) Hiç bir zaman çıkma teklifi vs olmadı, ilişkiye başlama tarihimiz bile yok net olarak.. :)

Ya biri silinirde diğeri silinmezse ne olacak:)

Evet güzel mekan, bize uzak maalesef.. Bende sosyal tesisle görüştüm burdaki, kişi başı kokteyl fiyatı vardı..Sadece mekan kiralamıyorlar sanırım
evet sosyal tesisleri mekan olarak kiralamıyolar malesef
mado da öyle kişi başı 5000 fiyat verdi bana 2 kuru pasta su böregi mercimek köftesi vepasta sosyal tesislerde 25 liraya beyaz etli bi menü oluşturabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…