Yani çok çok yakın değil öyle araba varsa kolay tabii canım
Canım doktorlar balayında havuz deniz önermiyolar ama mikrop kapma riski çok fazla. Aklında bulunsun.
Kızlar biz alanya die düşünmüştük ya. Sevdicekle konuştuk 2 3 gün alanya 2 3 gün antalya die karar düşündük :)
Tam 3hafta sonra bugün kınam varrr
Olur canımAnladim canm :) Artik rehberim sensin
Aynen Tatlim orasida Muamakapadokyaya mi gitsek nasilsa sonbahar mikrop kapma olayi var ohhh yandan oynican he :) Insallah Kar olmaz kyzum simdiden mutluluklar :)
Bu arada kapadokya da güzel yer gerçekten gidilebilir ama deniz aramıyorsanız karadeniz ya ben çok istiyorummAnladim canm :) Artik rehberim sensin
Aynen Tatlim orasida Muamakapadokyaya mi gitsek nasilsa sonbahar mikrop kapma olayi var ohhh yandan oynican he :) Insallah Kar olmaz kyzum simdiden mutluluklar :)
Canım öyle maaelesef. İyi öğrenciler yine iyi. Ama kötülerde değişim yine yok
Tamam o zamane yakınız o zaman benim ağustos başı hazırlıklarda yakın olur nası gidiyo senin naptın
Bu arada kapadokya da güzel yer gerçekten gidilebilir ama deniz aramıyorsanız karadeniz ya ben çok istiyorumm
Bu arada kapadokya da güzel yer gerçekten gidilebilir ama deniz aramıyorsanız karadeniz ya ben çok istiyorumm
Minik minik yazcam ki çabucak silinsin die:))
Ben aldırcam seni limuzinle :) hadi bakalım işin bitince gel yine..bugün ofisteyiz ,iş yok bende buraya sardım :)
Bende yazılı yapıyorum çocuklarıma :) akıl yoksunlarına tüm soruları verdim ama yok hala 10 bile alamayanlar var
Yihuuuu
Ayy canıım çok teşekkür ederim işimde bitti bekliyorum hazırım
Kolay gelsin canım
Ben geldiiiiim
Patlicimmmm sıkıntıdan yahuuuuuuuuuuuuuuuu
çeyiz az kaldı kuzum biraz ara verdim ona :)Hmmm anladım kuzu çeyiz bitti galiba :) kendine cicilere mı başladın bakem:)
günaydınlarrr
Günaydın kızlar :) gece iyi kar yağmş burda az kalsın düşüyodum
3hafta sonra bugün düğünüm vaaaaaarrrrrr
günaydın kızlarrGünaydınnnn güzel musmutlu bi gün olsun
bende kapadokyaa istiyorummmBu arada kapadokya da güzel yer gerçekten gidilebilir ama deniz aramıyorsanız karadeniz ya ben çok istiyorumm
Bekle yavru panda, son 23 gün kaldı..biraz daha sabretYa ben pek iyi değilim yüzmede zaten..hem gerekirse o malum durumu ertelerim, paşalar gibi balayı yapıcam ayol
Sabrediyorum canıım :) Yüzmeye zaten vakit kalmazOhh ya ne güzel canım sonra hep evde baş başa olucaksınız zaten Amaaan ben karışmıyım en iyisi
Minik minik yazcam ki çabucak silinsin die:))
Aşk ı memnunun eski bölümleri var tv de onu izliyorumhehehe
günaydın kızlar.belimin bu kdr ağrısına rağmen bende işe geldim bugün yaaa,off ne war bizde tatil olsaydık
deliler Allah sizi davul etsingreenandblue sen ertelersinde enişte bey pek erteletmez gibime geliyor Orya o ne laflar kız,edebimi bozuosun bi gün jartiyer bi gün böle sözler
benimde adımı yaz lütfen unutma olur muuuu??hem biz senle hemşeriyiz bu yüzden bence torpil yap bana,iki kere yaz benimkini
Canım bizm memlekette kar olmaz ama yağmur olabilirAnladim canm :) Artik rehberim sensin
o erteleme kısmını ben biraz düşüneyim o vakitMüneccin @ Orya balayı sistiti olursun dedi, ee ben ne edeyim sen söyle şimdi
bunca yıldır gidiyoruz denize evlenmeden önce ailemizle fln bişi olmuyor,balayında neden olacak onu anlamadım ztnama benim cahilliğim ise ve evlenince olur die bi durum warsa da,çok çok 2 hafta daha bekler enişte ben İstanbul'a ilk geldiğim senenin kışında,bünyem o kdr sıcak bi memleketten buranın soğuğuna alısamadı.sürekli böbreklerimi üşüttüm ve sistit ile geçti o senem.berbat bi hastalık. dikkatli olun ona göre
çeyiz az kaldı kuzum biraz ara verdim ona :)
günaydın kızlarr
bende kapadokyaa istiyorummm
evet canım kapadokya yada karadenizi istiyorum egeyi ve akdenizi gezdim buraları görmeden ölmem inşallahGünaydın :)
balayı için mi kapadokya istiyorsun sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?