Ayyy gelsene vallahi ne güzel olur, bilmediğim bir şehir zaten :)
Aaa a Çanakkalede mi :) :) gel tabi canımm
Ya biri silinirde diğeri silinmezse ne olacak:)
Adanaya yakın bi ilçe canım :)En iyisi kuzu bende ara verdm ama zorunlu olarak
Hatunum Tur duzenleyelom hep beraber
Nerede oturuyorsun Tatlim:)
Bazi degisikliklerden dolayi doktorlar sakincalidir Diyor Tatlim
greenandblue bizim memlekette gayette beğendiğimiz bi pastaneden ablam şimdi fiyat almış nişan pastası için,normal kremalı pasta 30 kişi için 150 tl,şeker hamurlu ise 210 tl.normal kremalı pasta 50 kişi içinde 210 tl olur demiş.gayet uygun geldi bana bu fiyatlardan sonra.sanırım kremalı olanı 30 ya da 35 kişi için yaptırıcaz.
Nasıl tanıştınız orda? :) Biz ingilizce forumunda tanıştık, o yardım alıyordu İngilizce için, ben de forumda yöneticiydim üyelere yardımcı oluyordum. Öyle bir muhabbetimiz yoktu ilk 1 yıl kadar, sonra o erasmusla yurtdışına gitti, o sıra faceten yazışmaya başladık, çok iyi anlaşıyorduk, zaman içinde bu hale geldik, sonra reelde görüştük falan öyle işte.. :) Hiç bir zaman çıkma teklifi vs olmadı, ilişkiye başlama tarihimiz bile yok net olarak.. :)
evet daha önce söylemiştim hatta sana,benimkinin ailesi şuan orda yasıyor die :) geçen sene ki yılbasında 2014'e onlarla beraber girmiştim hatta bende :)
Allah izin verirse bi aksilik çıkmassa almak istiyoruz nişanlımın zaten evi vardı ama ailesine çok çok yakın o yüzden orayı kiraya verip başka bi yerden bakıyoruz ama bulamıyoruz bulduklarımda hep işe 45 dak yolBende kına için bir iki mekan baktım, acayip fiyatlar söyledi..:) Eşya olarak birşey almadım, ev tutulduktan sonra bakıcam..Baktığımız bir ev var aslında orası olursa zaten hepsi ankastre , bulaşık makinesi de dahil..eğer öyle olursa almıcam..siz kirada mı olacaksınız?
Allah izin verirse bi aksilik çıkmassa almak istiyoruz nişanlımın zaten evi vardı ama ailesine çok çok yakın o yüzden orayı kiraya verip başka bi yerden bakıyoruz ama bulamıyoruz bulduklarımda hep işe 45 dak yolsiz nasıl buldunuz canım kına için küçük bi yer bakıyorum 3 - 4 bin diyo hemde istediğim tarih yok sinir bozucu
Canım bu akşam fiyat aldım pasta için şeker hamuru iki katlı bir passta için 450 tl dedi ya
Bende kına için bir iki mekan baktım, acayip fiyatlar söyledi..:) Eşya olarak birşey almadım, ev tutulduktan sonra bakıcam..Baktığımız bir ev var aslında orası olursa zaten hepsi ankastre , bulaşık makinesi de dahil..eğer öyle olursa almıcam..siz kirada mı olacaksınız?
Ayy ne güzel yaNerden başlasam şimdi bilemedim.Ben yeni başlamıştım üniversiteye onun 2.senesiydi .Sinema kolunun başkanıydı bende zaten film izlemeye bayılırım.Bir gün arkadaşımla bahçeye çıktık stant kurulmuş sinema topluluğunun üye olmak isteyenler falan girmişler sıraya bir kaç kişi arkadaşımda dedi ki bu ne böyle ya dedim herhalde sinema grubu falan dedim gel bizde bakalım neymiş gittik kimse kalmamıştı öğrencilerden dedim ki ben bilgi verebilirmisin neler oluyo burada O da anlatmaya başladı işte ama görsen bi havalar bi havalar Neyse sonra ben dedim ki bende üye olmak istiyorum o sırada anlatıyo işte haftada 2 gün konferans salonunda film gösterimimiz oluyo falan bende yazıyorum bilgilerimi numaramı mail adresimi falan ordan msj atıyolar işte bu hafta bu film şu saatte diye bir de işte sevdiğim film türü,oyuncular vs... Bende dolduruyorum bir yandan yanımdaki arkadaşımla konuşuyolar sonra bir ara ben yazarken bana bakıyo (ben yazıyorum ama hissediyorum baktığını) Gülmeye başladı bana bakıp bende kaldırdım başımı dedim "bana mı gülüyosun" ama bu gülmekten cevap veremiyo "evet,nasıl kalem tutuyosun sen öyle ya" dedi.Dedim "nasıl kalem tutucağımı sana mı sorucam çok mu komik geldi " "evet çok komik ilk defa kalemi böyle tutan birini görüyorum" dedi ( ben biraz değişik tutuyorum da görenler merak ediyolar hep nasıl böyle yazıyosun diye şaşırıyolar ) Attım kalemi önüne dedim arkadaşımada yürü gidelim şurdan diye. Tabii peşimden gelmedi , numaramı yazdığımdan dolayı filmin olucağı gün mesaj attı falan bende gitmedim o gün daha sonraki gösterimde yine attı yine gitmedim ama içim gidiyo benim filme gitmek için zor tutuyorum kendiimi Daha sonra klasik bir mesaj geldi aynen şöyle "Özür dilerim,sıradaki filmi senin için yayınlatıcam bu hafta umarım gelirsin" Bende gittim tabi :) "TEKLİF" filmi vardı çoook güzel bir film zaten çok az kişi vardı salonda ben , o , bir de sinema grubundan bir kaç kişi o en öndeydi ben arkalarda.Film bitti ben çıkarken geldi yanıma "teşekkür ederim" dedi.Bende önemli değil dedim.Çıktık sonra beraber kantine gittik çay içtik ,arkadaş olduk sonra da kardeş Hay Allahımm nerden nereye işte kardeşlikten sevgililiğe bizde de teklif olmadı hiç sonra başladık teklifede gerek yoktu zaten o "teklif" filminden sonra
Daha uzun yazardım da sıkmak istemedim kimsecikleri
Ayy ne güzel yaNerden başlasam şimdi bilemedim.Ben yeni başlamıştım üniversiteye onun 2.senesiydi .Sinema kolunun başkanıydı bende zaten film izlemeye bayılırım.Bir gün arkadaşımla bahçeye çıktık stant kurulmuş sinema topluluğunun üye olmak isteyenler falan girmişler sıraya bir kaç kişi arkadaşımda dedi ki bu ne böyle ya dedim herhalde sinema grubu falan dedim gel bizde bakalım neymiş gittik kimse kalmamıştı öğrencilerden dedim ki ben bilgi verebilirmisin neler oluyo burada O da anlatmaya başladı işte ama görsen bi havalar bi havalar Neyse sonra ben dedim ki bende üye olmak istiyorum o sırada anlatıyo işte haftada 2 gün konferans salonunda film gösterimimiz oluyo falan bende yazıyorum bilgilerimi numaramı mail adresimi falan ordan msj atıyolar işte bu hafta bu film şu saatte diye bir de işte sevdiğim film türü,oyuncular vs... Bende dolduruyorum bir yandan yanımdaki arkadaşımla konuşuyolar sonra bir ara ben yazarken bana bakıyo (ben yazıyorum ama hissediyorum baktığını) Gülmeye başladı bana bakıp bende kaldırdım başımı dedim "bana mı gülüyosun" ama bu gülmekten cevap veremiyo "evet,nasıl kalem tutuyosun sen öyle ya" dedi.Dedim "nasıl kalem tutucağımı sana mı sorucam çok mu komik geldi " "evet çok komik ilk defa kalemi böyle tutan birini görüyorum" dedi ( ben biraz değişik tutuyorum da görenler merak ediyolar hep nasıl böyle yazıyosun diye şaşırıyolar ) Attım kalemi önüne dedim arkadaşımada yürü gidelim şurdan diye. Tabii peşimden gelmedi , numaramı yazdığımdan dolayı filmin olucağı gün mesaj attı falan bende gitmedim o gün daha sonraki gösterimde yine attı yine gitmedim ama içim gidiyo benim filme gitmek için zor tutuyorum kendiimi Daha sonra klasik bir mesaj geldi aynen şöyle "Özür dilerim,sıradaki filmi senin için yayınlatıcam bu hafta umarım gelirsin" Bende gittim tabi :) "TEKLİF" filmi vardı çoook güzel bir film zaten çok az kişi vardı salonda ben , o , bir de sinema grubundan bir kaç kişi o en öndeydi ben arkalarda.Film bitti ben çıkarken geldi yanıma "teşekkür ederim" dedi.Bende önemli değil dedim.Çıktık sonra beraber kantine gittik çay içtik ,arkadaş olduk sonra da kardeş Hay Allahımm nerden nereye işte kardeşlikten sevgililiğe bizde de teklif olmadı hiç sonra başladık teklifede gerek yoktu zaten o "teklif" filminden sonra
Daha uzun yazardım da sıkmak istemedim kimsecikleri
Aleykümselam canım..Selam kizlar
Bende bir kaç pastaneden daha fiyat alıcam bu hafta, 30 kişilik sipariş verip, 50 kişi için servis yaparız bizde :)
Ayy ne güzel yaNerden başlasam şimdi bilemedim.Ben yeni başlamıştım üniversiteye onun 2.senesiydi .Sinema kolunun başkanıydı bende zaten film izlemeye bayılırım.Bir gün arkadaşımla bahçeye çıktık stant kurulmuş sinema topluluğunun üye olmak isteyenler falan girmişler sıraya bir kaç kişi arkadaşımda dedi ki bu ne böyle ya dedim herhalde sinema grubu falan dedim gel bizde bakalım neymiş gittik kimse kalmamıştı öğrencilerden dedim ki ben bilgi verebilirmisin neler oluyo burada O da
Canim bizde dilek pastanesine sormustuk, heryerde subesi var belki bilirsin, dilimi 8tl demisti. 40kisilik 320tl oluyor. Bizim dilimimiz buyuk siz 35kisilik istersiniz yeter demisti. Ama sanirim ben pastadan vazgectim. Evimiz zaten kucuk ve kalabalik olucak. O kargasada bide pasta nasil kesicez diye dusunduk. Kararsizim ama sanirim yaptirmicam.
Canim bizde dilek pastanesine sormustuk, heryerde subesi var belki bilirsin, dilimi 8tl demisti. 40kisilik 320tl oluyor. Bizim dilimimiz buyuk siz 35kisilik istersiniz yeter demisti. Ama sanirim ben pastadan vazgectim. Evimiz zaten kucuk ve kalabalik olucak. O kargasada bide pasta nasil kesicez diye dusunduk. Kararsizim ama sanirim yaptirmicam.
Canim ev tutmak icin erken degil mi?
Ay çok güzelmiş ciddenBen hep sinir olurdum derdim neymiş çıkma teklifi çok ergence falan diye, hiç istemezdim öyle bişi.. Bizim de çok iyi bir arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş oldu, tam istediğim gibi oldu. Arkadaşken asla aklımın ucuna gelmezdi ama bu duruma geleceğimiz. :)
Okurken gözümde canlandırdım vallahi, Allah daim etsin kuzum..
Selam kizlar
Ay çok güzelmiş ciddenBen hep sinir olurdum derdim neymiş çıkma teklifi çok ergence falan diye, hiç istemezdim öyle bişi.. Bizim de çok iyi bir arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş oldu, tam istediğim gibi oldu. Arkadaşken asla aklımın ucuna gelmezdi ama bu duruma geleceğimiz. :)
bizde öyle yapıcaz,az yesin misafirler de biraz
wayy bee Orya ne güzel tepki vermişsin sen öyle
Hee benimde çıkma teklifim yokBiz arkadaş olamadan, direkt sevgili olduk biraz.. Aynı yerde çalışmamıza hatta bağlantılı işler yapmamıza rağmen konuşmuyorduk, Öyle tanıdık birbirimizi Değişik birşey oldu
bizde öyle yapıcaz,az yesin misafirler de biraz
wayy bee Orya ne güzel tepki vermişsin sen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?