2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy gelsene vallahi ne güzel olur, bilmediğim bir şehir zaten :)

inşallah cnm,tarihler uyuşursa isterim gelmek :)

Aaa a Çanakkalede mi :) :) gel tabi canımm

evet daha önce söylemiştim hatta sana,benimkinin ailesi şuan orda yasıyor die :) geçen sene ki yılbasında 2014'e onlarla beraber girmiştim hatta bende :)

Ya biri silinirde diğeri silinmezse ne olacak:)

ahaha,,ben bu açıdan hiç bakmamıstım silineni baz alırım ben arkadaş,bananekkk

greenandblue bizim memlekette gayette beğendiğimiz bi pastaneden ablam şimdi fiyat almış nişan pastası için,normal kremalı pasta 30 kişi için 150 tl,şeker hamurlu ise 210 tl.normal kremalı pasta 50 kişi içinde 210 tl olur demiş.gayet uygun geldi bana bu fiyatlardan sonra.sanırım kremalı olanı 30 ya da 35 kişi için yaptırıcaz.

Bende bir kaç pastaneden daha fiyat alıcam bu hafta, 30 kişilik sipariş verip, 50 kişi için servis yaparız bizde :)

Ayy ne güzel ya Nerden başlasam şimdi bilemedim.Ben yeni başlamıştım üniversiteye onun 2.senesiydi .Sinema kolunun başkanıydı bende zaten film izlemeye bayılırım.Bir gün arkadaşımla bahçeye çıktık stant kurulmuş sinema topluluğunun üye olmak isteyenler falan girmişler sıraya bir kaç kişi arkadaşımda dedi ki bu ne böyle ya dedim herhalde sinema grubu falan dedim gel bizde bakalım neymiş gittik kimse kalmamıştı öğrencilerden dedim ki ben bilgi verebilirmisin neler oluyo burada O da anlatmaya başladı işte ama görsen bi havalar bi havalar Neyse sonra ben dedim ki bende üye olmak istiyorum o sırada anlatıyo işte haftada 2 gün konferans salonunda film gösterimimiz oluyo falan bende yazıyorum bilgilerimi numaramı mail adresimi falan ordan msj atıyolar işte bu hafta bu film şu saatte diye bir de işte sevdiğim film türü,oyuncular vs... Bende dolduruyorum bir yandan yanımdaki arkadaşımla konuşuyolar sonra bir ara ben yazarken bana bakıyo (ben yazıyorum ama hissediyorum baktığını) Gülmeye başladı bana bakıp bende kaldırdım başımı dedim "bana mı gülüyosun" ama bu gülmekten cevap veremiyo "evet,nasıl kalem tutuyosun sen öyle ya" dedi.Dedim "nasıl kalem tutucağımı sana mı sorucam çok mu komik geldi " "evet çok komik ilk defa kalemi böyle tutan birini görüyorum" dedi ( ben biraz değişik tutuyorum da görenler merak ediyolar hep nasıl böyle yazıyosun diye şaşırıyolar ) Attım kalemi önüne dedim arkadaşımada yürü gidelim şurdan diye. Tabii peşimden gelmedi , numaramı yazdığımdan dolayı filmin olucağı gün mesaj attı falan bende gitmedim o gün daha sonraki gösterimde yine attı yine gitmedim ama içim gidiyo benim filme gitmek için zor tutuyorum kendiimi Daha sonra klasik bir mesaj geldi aynen şöyle "Özür dilerim,sıradaki filmi senin için yayınlatıcam bu hafta umarım gelirsin" Bende gittim tabi :) "TEKLİF" filmi vardı çoook güzel bir film zaten çok az kişi vardı salonda ben , o , bir de sinema grubundan bir kaç kişi o en öndeydi ben arkalarda.Film bitti ben çıkarken geldi yanıma "teşekkür ederim" dedi.Bende önemli değil dedim.Çıktık sonra beraber kantine gittik çay içtik ,arkadaş olduk sonra da kardeş Hay Allahımm nerden nereye işte kardeşlikten sevgililiğe bizde de teklif olmadı hiç sonra başladık teklifede gerek yoktu zaten o "teklif" filminden sonra
Daha uzun yazardım da sıkmak istemedim kimsecikleri

evet daha önce söylemiştim hatta sana,benimkinin ailesi şuan orda yasıyor die :) geçen sene ki yılbasında 2014'e onlarla beraber girmiştim hatta bende :)

Hatırladım şimdi canım kusura bakma ya unutmuşum

Allah izin verirse bi aksilik çıkmassa almak istiyoruz nişanlımın zaten evi vardı ama ailesine çok çok yakın o yüzden orayı kiraya verip başka bi yerden bakıyoruz ama bulamıyoruz bulduklarımda hep işe 45 dak yol siz nasıl buldunuz canım kına için küçük bi yer bakıyorum 3 - 4 bin diyo hemde istediğim tarih yok sinir bozucu

Bizim evimiz yok canım, istanbul şartlarında hem ev alma, hem evlenmek çok zor maalesef..O yüzden kiralık bakıyoruz, sitelerde..Ama benim iş yerime uzak..Ben istanbul avrupa yakasındayım, orda çalışıyorum..Ama anadolu yakasında bakıyoruz evi..Ev almaya kalksak en kötü 250 bin tl olması lazım..

Canım bu akşam fiyat aldım pasta için şeker hamuru iki katlı bir passta için 450 tl dedi ya

Canim bizde dilek pastanesine sormustuk, heryerde subesi var belki bilirsin, dilimi 8tl demisti. 40kisilik 320tl oluyor. Bizim dilimimiz buyuk siz 35kisilik istersiniz yeter demisti. Ama sanirim ben pastadan vazgectim. Evimiz zaten kucuk ve kalabalik olucak. O kargasada bide pasta nasil kesicez diye dusunduk. Kararsizim ama sanirim yaptirmicam.

Canim ev tutmak icin erken degil mi?

Okurken gözümde canlandırdım vallahi, Allah daim etsin kuzum..

Ay çok güzelmiş cidden Ben hep sinir olurdum derdim neymiş çıkma teklifi çok ergence falan diye, hiç istemezdim öyle bişi.. Bizim de çok iyi bir arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş oldu, tam istediğim gibi oldu. Arkadaşken asla aklımın ucuna gelmezdi ama bu duruma geleceğimiz. :)

Bende bir kaç pastaneden daha fiyat alıcam bu hafta, 30 kişilik sipariş verip, 50 kişi için servis yaparız bizde :)

bizde öyle yapıcaz,az yesin misafirler de biraz

wayy bee Orya ne güzel tepki vermişsin sen öyle

ee peki ne ikram edeceksiniz o zmn misafirlere?

Canım duydum tabi dilek pastanesini, bende etilerde venüs pastanesine sordum dün akşam, dilimine 12 tl dedi, bana 9 tl ye yaparmış :) 450 tl tutuyor yani :) Bende oldu canım diyerek uzaklaştım oradan Bakalım evime yakın bir pastane var, bir kaç yerde şubesi olan..Ordan alıyoruz normalde pastaları..bir de oraya sorucam bakalım ne diyecek

Canım erkek arkadaşım burda zaten tek yaşıyor, nisan ayında sözleşmesi doluyormuş..Tek başına 1000 tl kira veriyor zaten..En azından sözleşme bitince, bizim oturacağımız tarzda ev tutalım, eşyaları ona göre alalım diyoruz..Ailesi de öyle istiyor..Bende çeyiz çıkarma, serme tarzı şeyler yapmayı düşünmüyorum..Adettir biliyorum,ama ben istemiyorum..o yüzdende aldığım eşyaları bir yandan yerleştiririm diyorum.Çünkü iki şehirde olacak düğün bari onunla uğraşmayayım

Hee benimde çıkma teklifim yok Biz arkadaş olamadan, direkt sevgili olduk biraz.. Aynı yerde çalışmamıza hatta bağlantılı işler yapmamıza rağmen konuşmuyorduk, Öyle tanıdık birbirimizi Değişik birşey oldu

Okurken gözümde canlandırdım vallahi, Allah daim etsin kuzum..

Canım benim amiin inşallah

A.s. canımm :)

Teşekkür ederim canımm :) :) İşte neyken ne oluyo dimi kısmet bu işler

bizde öyle yapıcaz,az yesin misafirler de biraz

wayy bee Orya ne güzel tepki vermişsin sen öyle

Ben çok güzel tepki veririm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…