2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Madem öyle bende anlatayım nasıl başladığımızı:) biz geçen sene eylülde tanıştık. Sevdiceğin ev arkadaşı benim dersaneden hocamdı. Sevdicek o gün demiş işte benim evleneceğim kız bu diye:) biz ilk dönem 4 5 kere görüştük arkadaş ortamında:) sonra ikinci dönem benim ev arkadaşım oldu. Biz yine toplandık canlı müziğe gittik sonra o gün konştuk sinemaya gidelim diye neyse biz 10 kişi gittik. Yine birbirimize hocam diye hitap ediyoruz. Sevdiceğin yakın arkadaşı benim ev arkadaşmdan hoşlanmıştı. Sonra biz faceten toplu şekilde sohbet muhabbet. O arada özelden de yazıyo bana :) sonra semaver başka geziler derken (hepsi bi hafta içinde) sonra bi gece bana bi şiir geldi baktım sevdicek:) ertesi günde beni yemeğe çağırdı:) ben naz yaparım falan diyodum bi baktım biz elele gözgözeyiz:)) ilk 10 gün ağzıma lokma koyamadım heyecandan:)

Ayyy çook tatlıı Kız insan aşık olduktan sonra valla ne naz yapabiliyo ne başka bişey. Neyse 10 günden sonra bol bol yemişsindir sen

Zaten birçok çeşit olacak ki, pastayı da az yesinler :) Ayy ne utanmaz olduk, paramız fazla gitmesin diye utanmasak daha gelmeyen misafirlerin lokmasını sayıcaz..

ay hakkaten yaa züğürtlük adamı ne kdr utanmaz yapıyormuş.bidaha hiçbi düğünde bize pasta vermediler,yetmemiş miş miş diye sinirlenmicem,,ahhaha

ay hakkaten yaa züğürtlük adamı ne kdr utanmaz yapıyormuş.bidaha hiçbi düğünde bize pasta vermediler,yetmemiş miş miş diye sinirlenmicem,,ahhaha

Ayy bende yorum yapıyordum, yok böyle pastamı olur diye :) Hasbama bak hele :) Şimdi nereden ne yapsam da hem kaliteli, hemde iyi olsa diye uğraşıyorum

Ayy bende yorum yapıyordum, yok böyle pastamı olur diye :) Hasbama bak hele :) Şimdi nereden ne yapsam da hem kaliteli, hemde iyi olsa diye uğraşıyorum

Sizi cimriler ,pintiler siziii Gelebilsem en büyük dilimi yemek isterdim ama

O zaman eliyle besliyordu :) baktı sonum böyle oldu artık önümden alıyo yemekleri

Hhehhehe

Slm hatunlar nasılsınız ne var ne yokk

heee biz türk usulü pastayı aldık da , alman pastamız kusur kaldı

Kız benim için almaz mısın aşk olsun

yarın nişan zamanı masraflar dökülünce seni de görcez Orya Hnm biz yine bi dilimi iki kişi paylaşsın diyoruz,sen bi dilimi 4'e bölüp servis yaparsan görürüm seni

Haklısın canım benim bakalım ben neler anlatıcam burada ama siz gelin pasta veririm ben size

A.s canımm hoşgeldin :) ben iyiyim çok şükür sağol sen nasılsın? :)

Hoşbulduk kuzumm iyim çok şükürrr

şahsim adına, iş yok ,buraya sardım bende :) Sende ne var, ne yok :)

bizdede iş yok pek ama işe gelmek zorunluluğumuz var :) mecbur sabah karlı karlı işe geldim ders felan çalıştım biraz öyle takılıyorum bende

Hoşbulduk kuzumm iyim çok şükürrr

bizdede iş yok pek ama işe gelmek zorunluluğumuz var :) mecbur sabah karlı karlı işe geldim ders felan çalıştım biraz öyle takılıyorum bende

Bende sabahtan beri mıhlanmış gibi yapıştım koltuğa Bizde hava güzelse iş var, yoksa yatışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…