deliler Allah sizi davul etsin@greenandblue sen ertelersinde enişte bey pek erteletmez gibime geliyor @Orya o ne laflar kız,edebimi bozuosun bi gün jartiyer bi gün böle sözler
Bizde yasak öyle siteler
o erteleme kısmını ben biraz düşüneyim o vakitMüneccin @ Orya balayı sistiti olursun dedi, ee ben ne edeyim sen söyle şimdi
bunca yıldır gidiyoruz denize evlenmeden önce ailemizle fln bişi olmuyor,balayında neden olacak onu anlamadım ztnama benim cahilliğim ise ve evlenince olur die bi durum warsa da,çok çok 2 hafta daha bekler enişte ben İstanbul'a ilk geldiğim senenin kışında,bünyem o kdr sıcak bi memleketten buranın soğuğuna alısamadı.sürekli böbreklerimi üşüttüm ve sistit ile geçti o senem.berbat bi hastalık. dikkatli olun ona göre
daha önceden neden olmadığımı sanaOrya kuzu anlatsın :) Bende memlekete gidince evrim geçiriyorum, değişik bir havası var, hasta olup geri geliyorum :) Burda yazın çarşaf ile yatsan, orda yorgansız yatamazsın :)
evet canım kapadokya yada karadenizi istiyorum egeyi ve akdenizi gezdim buraları görmeden ölmem inşallah
Sustum o zaman ben
olsuun kız bak sen anca
Kız tv den izliyorum benkarşımda şuan kendisi
Ben dediysem girme
Kız burada nasıl açıklıyım sana ben
Ben hepinize anlatıcam gelin yamacıma
Çeyize bi ütü ile bi iki bişey kaldı beyaz eşyalar var düğün mekanı tamam kına yok ev bakıyoruz ama o da yok öyleAramızda sanırım 1 ay olacak :)
Pek hazırlığım yok şu an için..çeyize aldıklarım bir kaç parça bişey..onu da geçen ay aldım zaten..Birikim yapmaya çalışıyorum ama yok olmuyo ya..Sen ne yaptın? eşyalar, düğün mekanı, gelinlik v.s..
bence balayı uzun olmalı telefonlar f,ilanda kapancak herkeslerden uzak insan daha ne ister kiBende kapadokya istiyorum, ama bayram tatili falan olursa :) Balayı için akdeniz olucak, ege yi de görmek istiyorum ama :) bana 1 aylık izin versinler süper olucakkk
Benim işler ezelden anormal zaten :) Çeyiz yok, nişan yok, ben nerde oturucaz, nereye tatile gidicez derdine düşmüşüm :)
hem ben sistit olmucam taaammı
çeyiz az kaldı kuzum biraz ara verdim ona :)
günaydın kızlarr
bende kapadokyaa istiyorummm
Canım bizm memlekette kar olmaz ama yağmur olabilir
bunca yıldır gidiyoruz denize evlenmeden önce ailemizle fln bişi olmuyor,balayında neden olacak onu anlamadım ztnama benim cahilliğim ise ve evlenince olur die bi durum warsa da,çok çok 2 hafta daha bekler enişte ben İstanbul'a ilk geldiğim senenin kışında,bünyem o kdr sıcak bi memleketten buranın soğuğuna alısamadı.sürekli böbreklerimi üşüttüm ve sistit ile geçti o senem.berbat bi hastalık. dikkatli olun ona göre
Çeyize bi ütü ile bi iki bişey kaldı beyaz eşyalar var düğün mekanı tamam kına yok ev bakıyoruz ama o da yok öyle
bence balayı uzun olmalı telefonlar f,ilanda kapancak herkeslerden uzak insan daha ne ister ki
Bende dün sevdiceğime dedim ki ee sende inegölde çalışıyosun bizde inegölde oturucaz sanırım bu gidişle dedim , belli olmaz orası Bursa da olabilir orası daha iyi hem ortam hem iş açısından dedi bende canıma minnet daha çok isterim dedim
Kız ben sana olucan demedim ki aşk olsunİnşallah olmazsın . Sadece duyduğumdan en yakınım ablamın yaşadığından diyorum ben sizlere
Bursa merkez olması senin için daha iyi olur tabi, iş bulma şansında olur..Bizim de her an herşey olabilir, belki başka şehire bile yerleşebilirim..hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
Şaka yaptım yavru kuş, alınma hemen :) Bende duydum o dediğin durumu zaten, ama kabullenmek işime gelmiyor :)
Tabii canım onun içinde benim içinde iş için şans orası merkez sonuçta .İnşallah bakalım hayırlısı herşeyin
Alınmadım canım beniimmm ..Yine de dikkat et diye dedim biliyosun sen beni :)
Sustum o zaman ben
Kız burada nasıl açıklıyım sana ben
E
Bazi degisikliklerden dolayi doktorlar sakincalidir Diyor Tatlim
Hem bende gelirim belki gezmeye :) Çanakkale, eskişehir, bursa, mardin görmek istediğim şehirler :) Kısmet olursa inşallah gitmeyi istiyorum
ben kına için bi mekan buldum 1000-1500 arası bi fiyat çıkıyor yemekli olarakBende kına için bir iki mekan baktım, acayip fiyatlar söyledi..:) Eşya olarak birşey almadım, ev tutulduktan sonra bakıcam..Baktığımız bir ev var aslında orası olursa zaten hepsi ankastre , bulaşık makinesi de dahil..eğer öyle olursa almıcam..siz kirada mı olacaksınız?
ooo daha ne istiyosun inşallah istediğiniz tarih olurr :)Eğer istediğimiz tarihte olursa inşallah tabii, 14 gün senelik izin+ 3 gün evlilik izni..hemen ardından sanırım kurban bayramı geliyor :)
Hem bende gelirim belki gezmeye :) Çanakkale, eskişehir, bursa, mardin görmek istediğim şehirler :) Kısmet olursa inşallah gitmeyi istiyorum
özelden anlat o zmn
özelden anlat o zmn
önceden bazı seşyleri yapıp,sonrasında balayına gitmekte fayda war galiba o zmnayy tmm sustum
özelden anlat o zmn
önceden bazı seşyleri yapıp,sonrasında balayına gitmekte fayda war galiba o zmnayy tmm sustum
ben kına için bi mekan buldum 1000-1500 arası bi fiyat çıkıyor yemekli olarak
bide kına için organizasyon firması araştırıyorum
ooo daha ne istiyosun inşallah istediğiniz tarih olurr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?