2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy çok yoruldum yaa mutfağımı topladım şimdi bi sürü çamaşır var katlancak bi yandan da aldığım gecelikleri yıkıcam:) ne yemek yapsam akşama yaa

Ayy çok yoruldum yaa mutfağımı topladım şimdi bi sürü çamaşır var katlancak bi yandan da aldığım gecelikleri yıkıcam:) ne yemek yapsam akşama yaa

Ahh canım benimm Alışmış olman lazım senin bunlara , evlenincede böyle olucak zaten

Hey maşallah,ne düzenli yemek yiyorsun sen :)

Kız yok aslında düzenli yerimde bugün böyle oldu

Hatunlar iş olmaması yaramadı bana, şimdide yatak odası ile karşınızdayım :) Farkındayım bugün çenem düştü ,idare ediverin bu ikisinden birini alıcam sanırım :) Sizce hangisi daha kullanışlı olur?

Ahh canım benimm Alışmış olman lazım senin bunlara , evlenincede böyle olucak zaten

Kız yok aslında düzenli yerimde bugün böyle oldu
Yok lız normelde bu kadar birikmezdide bugünlerde halim yok hiç yemek düşünüyorum onu yapsam gerisi kolay:)

Yok lız normelde bu kadar birikmezdide bugünlerde halim yok hiç yemek düşünüyorum onu yapsam gerisi kolay:)

Hımmm yemek ne olabilir patates yemeği yap en kolayı o yanınada pilav ve cacık yaparsın

Tavuk yok evde bide nişanlım şimdi seminere gitti. O gelincede geç kalır pratik bişe olması lazım ama bilmiyorum

canım sizin düğün olmadı ama nişanlınla aynı evdemi yaşıyorsunuz?

canım sizin düğün olmadı ama nişanlınla aynı evdemi yaşıyorsunuz?
Canım normalde ayrıydık ama sadece yatmaya gidiyodu. Bi kaç hafta öncede burda bi kaç olay oldu. Ben çok korkuyorum die taşındı bana. Dedik 1ay öncesi sonrası farketmez nasıl olsa diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…