Ama komikti kabul et, bak hala gülüyorum
Bende yemek yiyorum hıııh
Bu saatte ne yemeği kız?
Öğle yemeğii :) Anca yiyebildim çok şükür doydum
Ayy çok yoruldum yaamutfağımı topladım şimdi bi sürü çamaşır var katlancak bi yandan da aldığım gecelikleri yıkıcam:) ne yemek yapsam akşama yaa
Ayy çok yoruldum yaamutfağımı topladım şimdi bi sürü çamaşır var katlancak bi yandan da aldığım gecelikleri yıkıcam:) ne yemek yapsam akşama yaa
Hey maşallah,ne düzenli yemek yiyorsun sen :)
Hatunlar iş olmaması yaramadı bana, şimdide yatak odası ile karşınızdayım :) Farkındayım bugün çenem düştü ,idare ediverinEki Görüntüle 1366521 Eki Görüntüle 1366522 bu ikisinden birini alıcam sanırım :) Sizce hangisi daha kullanışlı olur?
Yok lız normelde bu kadar birikmezdide bugünlerde halim yok hiçAhh canım benimmAlışmış olman lazım senin bunlara , evlenincede böyle olucak zaten
Kız yok aslında düzenli yerimde bugün böyle oldu
Tavuk yok evdehımmmm...tavuk sote olabilir mesela :)
Yok lız normelde bu kadar birikmezdide bugünlerde halim yok hiçyemek düşünüyorum onu yapsam gerisi kolay:)
Maşallah bayaa hızlısın boş zaman bekliyormuşsun demek ki
İlla 2sinden biri mi olmalı daha önceden baktın mı hiç canım[/QUOTE
nasıl olsa acısı çıkacak bu oturmalarımın, bari keyfini çıkarayım :)
Daha öncede bunlara baktım, ama fikirlere açığım tabi :)
Tavuk yok evdebide nişanlım şimdi seminere gitti. O gelincede geç kalır pratik bişe olması lazım ama bilmiyorum
Gül gül hıııhh
Ama komikti kabul et, bak hala gülüyorum
Tavuk yok evdebide nişanlım şimdi seminere gitti. O gelincede geç kalır pratik bişe olması lazım ama bilmiyorum
Hımmm yemek ne olabilirpatates yemeği yap en kolayı o yanınada pilav ve cacık yaparsın
Patates yapacam canım:) teşekkür ettimEvde ki sebzelerden birşey yapsan ?
Canım normalde ayrıydık ama sadece yatmaya gidiyodu. Bi kaç hafta öncede burda bi kaç olay oldu. Ben çok korkuyorum die taşındı bana. Dedik 1ay öncesi sonrası farketmez nasıl olsa diye:)canım sizin düğün olmadı ama nişanlınla aynı evdemi yaşıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?