Canım duydum tabi dilek pastanesini, bende etilerde venüs pastanesine sordum dün akşam, dilimine 12 tl dedi, bana 9 tl ye yaparmış :) 450 tl tutuyor yani :) Bende oldu canım diyerek uzaklaştım oradanBakalım evime yakın bir pastane var, bir kaç yerde şubesi olan..Ordan alıyoruz normalde pastaları..bir de oraya sorucam bakalım ne diyecek
Canım erkek arkadaşım burda zaten tek yaşıyor, nisan ayında sözleşmesi doluyormuş..Tek başına 1000 tl kira veriyor zaten..En azından sözleşme bitince, bizim oturacağımız tarzda ev tutalım, eşyaları ona göre alalım diyoruz..Ailesi de öyle istiyor..Bende çeyiz çıkarma, serme tarzı şeyler yapmayı düşünmüyorum..Adettir biliyorum,ama ben istemiyorum..o yüzdende aldığım eşyaları bir yandan yerleştiririm diyorum.Çünkü iki şehirde olacak düğün bari onunla uğraşmayayım
Ayyy çook tatlııKız insan aşık olduktan sonra valla ne naz yapabiliyo ne başka bişey. Neyse 10 günden sonra bol bol yemişsindir sen
Bende sabahtan beri mıhlanmış gibi yapıştım koltuğaBizde hava güzelse iş var, yoksa yatışş
Benim evime yakin pastane 11tl dedi dilimine daha pahali yani
Cok iyi dusunmussunuz canim madem ev tutulacak. Nerede oturcaksiniz anadolu yakasinda bana yakin mi olucaksin yoksa
Ay buna cok guldumm
Aynen benim gibibende en son gecen hafta sali calistim yani 30ocak pazartesiye kadar da izinliyim hava muhalefeti nedeniyle
Bu arada isyerinde yoneticim degismis. Bayandi erkek gelmis yerine. Hic erkek yoneticiyle calismadim biraz tedirginim
Doğru burdadada yakın bi yerden bakıyosan eger 250 300 bin en ucuz evlerBizim evimiz yok canım, istanbul şartlarında hem ev alma, hem evlenmek çok zor maalesef..O yüzden kiralık bakıyoruz, sitelerde..Ama benim iş yerime uzak..Ben istanbul avrupa yakasındayım, orda çalışıyorum..Ama anadolu yakasında bakıyoruz evi..Ev almaya kalksak en kötü 250 bin tl olması lazım..
Birinci bence canmsHatunlar iş olmaması yaramadı bana, şimdide yatak odası ile karşınızdayım :) Farkındayım bugün çenem düştü ,idare ediverinEki Görüntüle 1366521 Eki Görüntüle 1366522 bu ikisinden birini alıcam sanırım :) Sizce hangisi daha kullanışlı olur?
Kizlar bu arada markafoni siyah inci kampanyasindan 4tane ic camasir takimi bitane ev icin elbise bide dantelli bisey aldim adini bilmedigim
Bak hele pastaneye, ne koyuyor acaba içine
Canım daha net birşey yok ama tuzla, pendik,maltepe olabilir..sen nerde oturuyorsun ki ..Var mı güzel yerleşim yerleri komşu olayım sana olma mı
Doğru burdadada yakın bi yerden bakıyosan eger 250 300 bin en ucuz evlerbizimde zaten öyle çok bişeyimiz yok olursa krediyle olucak mecbur
İzmir canımmBen suan atasehir tarafindayim, evlenince bostanci tarafinda olucaz muhtemelen. Suanda ev yok, sevdicegin karsida bahcesehirde evi var onu satip burdan almaya calisicaz. Tabi kredi olucak yine mutlaka. Bakalim butcemiz nereye yeteceksen karsiya gidip gelirken cok zorlanicaksin yalniz tatlim servisin var mi?
Anadolu yakasi da kira bakimindan cok artti. Ablam da ev bakiyor 1000-1500arasi hep. Ev sahipleri cok acimasiz davraniyor bence.
Sen nerde oturuyosun bebisim
Bende bakıyorum şimdi çok ucuz yaaa :)
dost acı söylermiş Orya,nie kızdın ki
Patates yapacam canım:) teşekkür ettimOrya :)
Ay buna cok guldumm
Bak hele pastaneye, ne koyuyor acaba içine
Canım daha net birşey yok ama tuzla, pendik,maltepe olabilir..sen nerde oturuyorsun ki ..Var mı güzel yerleşim yerleri komşu olayım sana olma mı
İzmir canımm
Birinci bence canms
Çizime dalmışım anca bakabildim kimse kalmamış şimdi de
Çizime dalmışım anca bakabildim kimse kalmamış şimdi de
Hatunlar iş olmaması yaramadı bana, şimdide yatak odası ile karşınızdayım :) Farkındayım bugün çenem düştü ,idare ediverinEki Görüntüle 1366521 Eki Görüntüle 1366522 bu ikisinden birini alıcam sanırım :) Sizce hangisi daha kullanışlı olur?
kuzum yavaş yavaş okuyarakgeldim bişey kaçırmayayım diye bak yazdım yukarda ben de :) nasılsın tatlım ?tasarimcibayan Nerelerdesin canımm okuyosun bizim yazıları sanırım burayada yaz bir selam ver sohbet edelim azıcık
Aynen kafayı yemişler resmen ama ciddi oranda bir düşüş bekleniyor emlak piyasasında çünkü burada bi çok yer kentsel dönüşüm adı altında yenilendi ve bir yığın ev boş bekliyor aylardır fiyatları yüksek olduğu için bakalım onu bekliyorum canımIstanbuldasin sandimher yer ayni demek emlak piyasasinda. Gecen sene 150bin olan ev suan 220-230bin.
Doğrudur canım bende hayatımda ilk defa böyle soğuk gördüm izmirde iki yorgan örttüm resmen zaten kansızım aşırı üşüyorum iki yorgan yığıldı üstüme kalkamadım@serp07 Son 51 yılın en soğuk gecesi dün geceymiş , termometreler gece -11 i göstermiişş
Haberlerde söyledi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?