2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim evime yakin pastane 11tl dedi dilimine daha pahali yani

Cok iyi dusunmussunuz canim madem ev tutulacak. Nerede oturcaksiniz anadolu yakasinda bana yakin mi olucaksin yoksa

Ayyy çook tatlıı Kız insan aşık olduktan sonra valla ne naz yapabiliyo ne başka bişey. Neyse 10 günden sonra bol bol yemişsindir sen

Ay buna cok guldumm

Bende sabahtan beri mıhlanmış gibi yapıştım koltuğa Bizde hava güzelse iş var, yoksa yatışş

Aynen benim gibi bende en son gecen hafta sali calistim yani 30ocak pazartesiye kadar da izinliyim hava muhalefeti nedeniyle

Bu arada isyerinde yoneticim degismis. Bayandi erkek gelmis yerine. Hic erkek yoneticiyle calismadim biraz tedirginim

Bak hele pastaneye, ne koyuyor acaba içine

Canım daha net birşey yok ama tuzla, pendik,maltepe olabilir..sen nerde oturuyorsun ki ..Var mı güzel yerleşim yerleri komşu olayım sana olma mı

Doğru burdadada yakın bi yerden bakıyosan eger 250 300 bin en ucuz evler bizimde zaten öyle çok bişeyimiz yok olursa krediyle olucak mecbur

Canım daha net birşey yok ama tuzla, pendik,maltepe olabilir..sen nerde oturuyorsun ki ..Var mı güzel yerleşim yerleri komşu olayım sana olma mı

Ben suan atasehir tarafindayim, evlenince bostanci tarafinda olucaz muhtemelen. Suanda ev yok, sevdicegin karsida bahcesehirde evi var onu satip burdan almaya calisicaz. Tabi kredi olucak yine mutlaka. Bakalim butcemiz nereye yetecek sen karsiya gidip gelirken cok zorlanicaksin yalniz tatlim servisin var mi?

Anadolu yakasi da kira bakimindan cok artti. Ablam da ev bakiyor 1000-1500arasi hep. Ev sahipleri cok acimasiz davraniyor bence.

Doğru burdadada yakın bi yerden bakıyosan eger 250 300 bin en ucuz evler bizimde zaten öyle çok bişeyimiz yok olursa krediyle olucak mecbur

Sen nerde oturuyosun bebisim

İzmir canımm

Bakarım canım senin için yatak odası ama bunlardan 2.si hoşuma gitti

dost acı söylermiş Orya,nie kızdın ki

Canım beniimm kızmadım neden kızayım ki

Patates yapacam canım:) teşekkür ettim Orya :)

Rica ederim canım benim ne demek ellerine sağlık şimdiden

Ay buna cok guldumm

Kızz pendik falan olursa gelirim sana Ablamda kurtköyde oturuyo

tasarimcibayan Nerelerdesin canımm okuyosun bizim yazıları sanırım burayada yaz bir selam ver sohbet edelim azıcık

kullanışını bilemem ama ilki daha güzel duruyo

kızlar pasta için bende fiyat almıştyım genelde 10 tl dilimi. armut.com a bakın ordan fiyat teklifi isteyn sonra biriyle anlaşın. ben mesela 30 kişilk pasta 250 tl ayrıca 25 tanede şeker hamuru kurabiye olan bi teklif almıştım. sayfalarını yorumları ve fotoğrafları inceleme şansınız oluyor

ayy kızlar balıklama daldım :) tanışma hikayelerinize bayıldımmm.

ben de hemen anlatayım mıı
biz sevgilimle lise 1 e giderken tanıştık benim kankamın ilkokul arkadaşıydı ama ben fotoğrafını gördüm vee bildiğin aşık oldum dedim kanka tanıştır bizi. neyse ilk msn den fikan konuşmaya başladık sonra buluştuk filan ve zaten bazılarınız biliyordur ben ona çıkma teklifi ettim birbirimizi tanımak için soru soruyorduk sırayla sonra o saat kaç dedi ben de benimle çıkar mısın dedim neyse 10 ay kadar sonra benim ailem durumu öğrendi ve çok küçük olduğum için yalnış bişey yapmamdan korkarak istemediler. bizde ayrıldık ama arkadaş olarak devam ettik. birbirimizin tüm her şeyini biliyoruz o yüzden. sonra 8 sene sonra yani 2 sene önce benim uzun ve sıkıcı bi ilişkim vardı ve ayrıldım o arada bu bana yazmaya başladı bence biz çok iyi anlaşıyoruz sence? bence biz çok yakışırız sence? filan diyrdu ben de bi dur sen benim arkadaşımsın saçmalama diye tersliyordum onu. tabi benim fırsatçı sevgilim bebi tavlada yenerek sinema sözü aldı ve sürekli bana buluşmak için baskı yapmaya başladı. hadi sözünü tut filan diye o sıra hobbit vardı ona gittik biz de sonra sürekli görüşmeye başladık ve artık birbirimizden bahsederken sevgilim filan demeye başladık o yüzden bizimde net bi teklif ve tarihimiz yok biz de sinemaya gittiğimiz o günü tarih olarak belirledik

@serp07 Son 51 yılın en soğuk gecesi dün geceymiş , termometreler gece -11 i göstermiişş

Haberlerde söyledi şimdi

Istanbuldasin sandim her yer ayni demek emlak piyasasinda. Gecen sene 150bin olan ev suan 220-230bin.
Aynen kafayı yemişler resmen ama ciddi oranda bir düşüş bekleniyor emlak piyasasında çünkü burada bi çok yer kentsel dönüşüm adı altında yenilendi ve bir yığın ev boş bekliyor aylardır fiyatları yüksek olduğu için bakalım onu bekliyorum canım

@serp07 Son 51 yılın en soğuk gecesi dün geceymiş , termometreler gece -11 i göstermiişş

Haberlerde söyledi şimdi
Doğrudur canım bende hayatımda ilk defa böyle soğuk gördüm izmirde iki yorgan örttüm resmen zaten kansızım aşırı üşüyorum iki yorgan yığıldı üstüme kalkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…