- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
En azından belli bir miktar nakit olur, daha az kredi çekersin..Babadan miras yok ise, istanbulda kredi olmadan ev almam imkansız zaten..Ben suan atasehir tarafindayim, evlenince bostanci tarafinda olucaz muhtemelen. Suanda ev yok, sevdicegin karsida bahcesehirde evi var onu satip burdan almaya calisicaz. Tabi kredi olucak yine mutlaka. Bakalim butcemiz nereye yeteceksen karsiya gidip gelirken cok zorlanicaksin yalniz tatlim servisin var mi?
Anadolu yakasi da kira bakimindan cok artti. Ablam da ev bakiyor 1000-1500arasi hep. Ev sahipleri cok acimasiz davraniyor bence.
Sen nerde oturuyosun bebisim
Canım aslında normal iki komodin olcak her türlü sadece bi 20cm fark eder çok şık duruyo başlık böyle olunca direk alıcakmısın yaptıracakmısnBurdayız, yavru panda :) Benimde hep istediğim model aslında 1. model ama, şimdi kiracı olunca o kadar büyük yatak odası olur mu? Çünkü yatak başı oldukça büyük ya :)
Ohhh rahatladım şimdiBurdayız canım burdayız
Bakarım canım senin için yatak odası ama bunlardan 2.si hoşuma gitti
Canım beniimm kızmadım neden kızayım ki
Rica ederim canım benim ne demek ellerine sağlık şimdiden
Kızz pendik falan olursa gelirim sanaAblamda kurtköyde oturuyo
kullanışını bilemem ama ilki daha güzel duruyo
kızlar pasta için bende fiyat almıştyım genelde 10 tl dilimi. armut.com a bakın ordan fiyat teklifi isteyn sonra biriyle anlaşın. ben mesela 30 kişilk pasta 250 tl ayrıca 25 tanede şeker hamuru kurabiye olan bi teklif almıştım. sayfalarını yorumları ve fotoğrafları inceleme şansınız oluyor
ayy kızlar balıklama daldım :) tanışma hikayelerinize bayıldımmm.
ben de hemen anlatayım mıı
biz sevgilimle lise 1 e giderken tanıştık benim kankamın ilkokul arkadaşıydı ama ben fotoğrafını gördüm vee bildiğin aşık oldumdedim kanka tanıştır bizi. neyse ilk msn den fikan konuşmaya başladık sonra buluştuk filan ve zaten bazılarınız biliyordur ben ona çıkma teklifi ettim birbirimizi tanımak için soru soruyorduk sırayla sonra o saat kaç dedi ben de benimle çıkar mısın dedim neyse 10 ay kadar sonra benim ailem durumu öğrendi ve çok küçük olduğum için yalnış bişey yapmamdan korkarak istemediler. bizde ayrıldık ama arkadaş olarak devam ettik. birbirimizin tüm her şeyini biliyoruz o yüzden. sonra 8 sene sonra yani 2 sene önce benim uzun ve sıkıcı bi ilişkim vardı ve ayrıldım o arada bu bana yazmaya başladı bence biz çok iyi anlaşıyoruz sence? bence biz çok yakışırız sence? filan diyrdu ben de bi dur sen benim arkadaşımsın saçmalama diye tersliyordum onu. tabi benim fırsatçı sevgilim bebi tavlada yenerek sinema sözü aldı ve sürekli bana buluşmak için baskı yapmaya başladı. hadi sözünü tut filan diye o sıra hobbit vardı ona gittik biz de sonra sürekli görüşmeye başladık ve artık birbirimizden bahsederken sevgilim filan demeye başladık o yüzden bizimde net bi teklif ve tarihimiz yok biz de sinemaya gittiğimiz o günü tarih olarak belirledik
kuzum yavaş yavaş okuyarakgeldim bişey kaçırmayayım diye bak yazdım yukarda ben de :) nasılsın tatlım ?
Gel tabi, hatta istanbulda yaşayan tüm gelincikleri beklerim..İstanbul dışında olanları da tabiii
ayy evet çok güzel olmuş maşallah kuzum. bizim 25 aralık ve tosbam diyorki zaten kafamıza göre belirledik bari 1 ocak yapsaydık iki hediye alıyorum hep diyorOhh oh maşallah canımm ne güzelmişSizinde tekklif yok demek :)
Bizimde olmadı ama bana sürekli mesajlarda bir kız var diye bahsediyodu biz güya kardeşiz ya o zamanlar bende kim falan okuldan mı diyodum o da evet diyodu ama ben anlamamışım o kız benmişim bunuda 13 şubat akşamı mesajlaşırken konuşuyoruz gece old yani 14 şubat :) :) biz hala mesajlaşıyoruz sabah ezanına kadar konuştuk mesajdasonra ben direttim artık kim bu kız merak ettim falan diye demesin mi bana o kız sensin diye ...Ben aynen böyleyimm Yani 14şubatta başladı ilişkimiz güzel tarih ama
ayy evet çok güzel olmuş maşallah kuzum. bizim 25 aralık ve tosbam diyorki zaten kafamıza göre belirledik bari 1 ocak yapsaydık iki hediye alıyorum hep diyordüğünü 6 agustosta yapalım bari diyo o da benim doğum günüm seninki sevinmiştir bu duruma
daha bugün evdeki ilk günüm kuzum :) tasarım işlerim vardı onlarla ugrastım simdideGördüm canım okudum hemencik :) :) İyiyim çok şükür sen nasılsın evde günlerin nasıl geçiyo :)
Gelirim inşallah canımm :)
kullanışını bilemem ama ilki daha güzel duruyo
kızlar pasta için bende fiyat almıştyım genelde 10 tl dilimi. armut.com a bakın ordan fiyat teklifi isteyn sonra biriyle anlaşın. ben mesela 30 kişilk pasta 250 tl ayrıca 25 tanede şeker hamuru kurabiye olan bi teklif almıştım. sayfalarını yorumları ve fotoğrafları inceleme şansınız oluyor
ayy kızlar balıklama daldım :) tanışma hikayelerinize bayıldımmm.
ben de hemen anlatayım mıı
biz sevgilimle lise 1 e giderken tanıştık benim kankamın ilkokul arkadaşıydı ama ben fotoğrafını gördüm vee bildiğin aşık oldumdedim kanka tanıştır bizi. neyse ilk msn den fikan konuşmaya başladık sonra buluştuk filan ve zaten bazılarınız biliyordur ben ona çıkma teklifi ettim birbirimizi tanımak için soru soruyorduk sırayla sonra o saat kaç dedi ben de benimle çıkar mısın dedim neyse 10 ay kadar sonra benim ailem durumu öğrendi ve çok küçük olduğum için yalnış bişey yapmamdan korkarak istemediler. bizde ayrıldık ama arkadaş olarak devam ettik. birbirimizin tüm her şeyini biliyoruz o yüzden. sonra 8 sene sonra yani 2 sene önce benim uzun ve sıkıcı bi ilişkim vardı ve ayrıldım o arada bu bana yazmaya başladı bence biz çok iyi anlaşıyoruz sence? bence biz çok yakışırız sence? filan diyrdu ben de bi dur sen benim arkadaşımsın saçmalama diye tersliyordum onu. tabi benim fırsatçı sevgilim bebi tavlada yenerek sinema sözü aldı ve sürekli bana buluşmak için baskı yapmaya başladı. hadi sözünü tut filan diye o sıra hobbit vardı ona gittik biz de sonra sürekli görüşmeye başladık ve artık birbirimizden bahsederken sevgilim filan demeye başladık o yüzden bizimde net bi teklif ve tarihimiz yok biz de sinemaya gittiğimiz o günü tarih olarak belirledik
Canım aslında normal iki komodin olcak her türlü sadece bi 20cm fark eder çok şık duruyo başlık böyle olunca direk alıcakmısın yaptıracakmısn
daha bugün evdeki ilk günüm kuzum :) tasarım işlerim vardı onlarla ugrastım simdidePrecious un etiketlerini yapıcam. :) pazartesi de yeni işyerime başlıcam bakalım heyecanlıyım biraz. sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor keyfin ve sağlıgın nasıl ?
biz ilk elele tutuştuğumzda ellerimiz terlerdi heyecandan. tabi birbirimizin ilk sevgilisiyiz hiçbişey bilmiyoruz filan çok tatlıydı o zamanlarBenimde gönlüm 1. den yana, oda ölçüsüne göre karar vericem galiba :)
Armut.com bir inceleyim ben, kaçışımız yok sanırsam vericez o parayı
Siz birlikte büyümüş sayılırsınız ya maşallah :) Allah daim etsin canım benimmmNe güzel ilerde anlatırsınız çocuklarınıza
Bizimde net tarihimiz sinemaya gittiğimiz tarih, hükümet kadın'a gitmiştik , orda ben gülerken elimi tutmuştu fırsatçı,sonra da sineme çıkışı karşıdan karşıya geçerken elimi tutmuştu, sanki ben yürümeyi bilmiyorum Bizde daha sonra 23 kasım olsun dedik..Zaten herşey peşpeşe oldu :)
daha bugün evdeki ilk günüm kuzum :) tasarım işlerim vardı onlarla ugrastım simdidePrecious un etiketlerini yapıcam. :) pazartesi de yeni işyerime başlıcam bakalım heyecanlıyım biraz. sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor keyfin ve sağlıgın nasıl ?
senin nişanında da hazırlarım inşallah tatlımm :) aman dikkatli ol buz gibi havaPrecious da çok şanslıı Keyfim yerinde canım bazen işte arada özlüyorum çok üzülüp ağlıyorum . Sağlığımda iyi çok şükür biraz daha iyi olsam sorun olmaz
Bu arada canım, dün stıckerları çıkarttı erkek arkadaşım..tekrar ellerine sağlık :) Çok güzel olmuşlar
rica ederim bebeğim. şişeler bitince fotoğraf atarsın çokk merak ediyorumBu arada canım, dün stıckerları çıkarttı erkek arkadaşım..tekrar ellerine sağlık :) Çok güzel olmuşlar
senin nişanında da hazırlarım inşallah tatlımm :) aman dikkatli ol buz gibi hava
Aynen kafayı yemişler resmen ama ciddi oranda bir düşüş bekleniyor emlak piyasasında çünkü burada bi çok yer kentsel dönüşüm adı altında yenilendi ve bir yığın ev boş bekliyor aylardır fiyatları yüksek olduğu için bakalım onu bekliyorum canım
En azından belli bir miktar nakit olur, daha az kredi çekersin..Babadan miras yok ise, istanbulda kredi olmadan ev almam imkansız zaten..
Ataşehirde çok güzel oldu ya, geçenlerde erkek arkadaşım ordan bir ev bakmıştı..Burda da en berbat evler 900-1000 canım ya..sırf merkezi diye..Anadolu yakasında önceden kiralar bu kadar pahallı değildi ama, bizde zaten 1000.1200 tl arası birşey bakıyoruz.Servis var canım, ama çok trafik olyormuş 1 yada 1,5 saat sürüyor diyolar..bilmiyorum ne yapıcaz
Olur tabi canım ben mobilya firmasında çalışıyorum ya bi çok katalog geliyo italyan mobilyalarının birebiri yapılabiliyo hemde daha sağlamEvet dimi aslında, pek birşey farketmiyor..Canım yaptırmayı hiç düşünmedim..Bu model enza home' da var..Yaptırsam aynısı olurmu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?