2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

A.s. canım hayırlısı olsun inşallah

Hadı bakalım hayırlısı olsun inşallahhh..Herşey gönlünce olsun..Artık burda olduğuna göre tekrar hoşgeldinn

benimde nişan pastam salon yaptırcak ama isteme akşamındada pasta olur dediler kare bir pasta yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurlu heves ediyorum bende ama yenmezse boşa gitmesin param

Şeker hamuru görsel olarak çok güzel duruyor canım, Ama güzel bir pastane varsa tanıdığın krema ile muhteşem pastalarda var.Şeker hamuru sadece üst yüzeyi kaplıyor, içerik aynı oluyor.

Canım düğün kaç kişi olacak ki
Oyyy güzel soru valla biz 600 falan diyoruz ama bakalım kaç kişi gelirse nişan da bi 500 vardık da biraz kalabalığız biz yaa ama ben 250 - 300 tane yaparım diyorum her aile yada sadece bayanlara diye olmasmı ki hep öyle yapıolar canımss

benimde nişan pastam salon yaptırcak ama isteme akşamındada pasta olur dediler kare bir pasta yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurlu heves ediyorum bende ama yenmezse boşa gitmesin param

bizde istemede baklava olur cnm,pasta olmaz.sizde o tarz bişi olmaz mı?

Yok canım karar vermedim de iki katlı beyaz bişey olur heralde :) Bunu gibi, ama gülleri pembe olabilir..Elbiseme ve hediyeliklere uyumlu olur diye :)Eki Görüntüle 1367945

bi ara geri yuvarlak mı olsa dedim ama yuvarlak geçende saydıgım eksilere ek olarak bereketsizde oluyormuş o yüzden kare ya da dikdörtgen olacak benimki mecbur

500 müüüü? nişanda bidee??

Haay maşallah :) Ama her aileye bir adet olarak dağıtım olur ki bencede öyle olmalı

Bende bilemedim bak şimdi, ama yuvarlakta çok hoş gözüküyor kızzz

baklava felan zaten olcak kuzum. Hani isteme günü sözde olmuş olacakya oyüzden pastada olur dediler

Evet izmirdeyiz ama köken iki tarafta doğudan o yüzden büyük nişan yapmak zorunda kaldık eve falan sığamadık bide aslında nişana çağıramadığımız bi sürü kişi oldu komşular olsun tanıdık belli bi kısım o yüzden düğün biraz daha kalabalık olur sanırım

Dimi sorun olmaz öyle öbür türlü yapamam zaten zor değildir dimi ben ekibi kurdum şimdiden 4 -5 yardımcım var

Yavru panda kolay merak etme, ben tek başıma yaptım neredeyse..Tabi biraz senin adet fazla ama olur yani :) Hem zaten birsürü yardımcında var, rahat yaparsın yani :)

Bende bilemedim bak şimdi, ama yuvarlakta çok hoş gözüküyor kızzz
evet görüntü olarak kesinlikle yuvarlak ama amaca hizmet acısından kare daha kare 1 dilimi ikiye bölüp verecez millete

baklava felan zaten olcak kuzum. Hani isteme günü sözde olmuş olacakya oyüzden pastada olur dediler

benimde isteme ve söz bi arada oldu,sadece baklava verdik,Allahtan bi de o zmn pasta çıkarmadılar.bi masraf az yapmış olduk

ayy biz nişanda en fazla 30-40 kişi olacaz eve nasıl sıgıcaz,onca şeyin altından nasıl kalkacaz die düşünüyoruz,bi de 500 olsa,düşer ölürdük heralde Allah yardımcın,herşeyde gönlünce olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…