Selamlarrr...
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Buraya ilk yazarken aday falan yoktu bende aranızdayım sık sık uğramaya çalışıcam
2 sene olucak kimse yoktu hayatımda 1 yıldır tanıdıgım birine yeniden kalbimin kapılarını açtım inşallah güzel olur sonumuz
pişt sen modele karar verdin mi? paylaşsana varsa elinde model yaaa
Selamlarrr...
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Buraya ilk yazarken aday falan yoktu bende aranızdayım sık sık uğramaya çalışıcam
2 sene olucak kimse yoktu hayatımda 1 yıldır tanıdıgım birine yeniden kalbimin kapılarını açtım inşallah güzel olur sonumuz
benimde nişan pastam salon yaptırcak ama isteme akşamındada pasta olur dediler kare bir pasta yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurlu heves ediyorum bende ama yenmezse boşa gitmesin param
Bende yapmak istiyorum da erken daha ya çok tez canlıyım
Dün bende tabak alıcaktım ama bitmişti
Ben düğün için yapmak istiyorum öyle 8 ağustos da canımSenin tarih ne zaman canım, unutuyorum da kusura bakma
Ben düğün için yapmak istiyorum öyle 8 ağustos da canımbende unutuyorum hep canım sorun yok
Çok şükür canımBugünüde akşam ettik kızlaarrrr
Oyyy güzel soru valla biz 600 falan diyoruz ama bakalım kaç kişi gelirse nişan da bi 500 vardık daCanım düğün kaç kişi olacak ki
benimde nişan pastam salon yaptırcak ama isteme akşamındada pasta olur dediler kare bir pasta yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurlu heves ediyorum bende ama yenmezse boşa gitmesin param
Yok canım karar vermedim de iki katlı beyaz bişey olur heralde :) Bunu gibi, ama gülleri pembe olabilir..Elbiseme ve hediyeliklere uyumlu olur diye :)Eki Görüntüle 1367945
Oyyy güzel soru valla biz 600 falan diyoruz ama bakalım kaç kişi gelirse nişan da bi 500 vardık dabiraz kalabalığız biz yaa ama ben 250 - 300 tane yaparım diyorum her aile yada sadece bayanlara diye olmasmı ki hep öyle yapıolar canımss
Oyyy güzel soru valla biz 600 falan diyoruz ama bakalım kaç kişi gelirse nişan da bi 500 vardık dabiraz kalabalığız biz yaa ama ben 250 - 300 tane yaparım diyorum her aile yada sadece bayanlara diye olmasmı ki hep öyle yapıolar canımss
bizde istemede baklava olur cnm,pasta olmaz.sizde o tarz bişi olmaz mı?
bi ara geri yuvarlak mı olsa dedim ama yuvarlak geçende saydıgım eksilere ek olarak bereketsizde oluyormuşo yüzden kare ya da dikdörtgen olacak benimki mecbur
500 müüüü? nişanda bidee??
baklava felan zaten olcak kuzum. Hani isteme günü sözde olmuş olacakya oyüzden pastada olur dedilerbizde istemede baklava olur cnm,pasta olmaz.sizde o tarz bişi olmaz mı?
bi ara geri yuvarlak mı olsa dedim ama yuvarlak geçende saydıgım eksilere ek olarak bereketsizde oluyormuşo yüzden kare ya da dikdörtgen olacak benimki mecbur
Evet izmirdeyiz ama köken iki tarafta doğudan o yüzden büyük nişan yapmak zorunda kaldık eve falan sığamadık bide aslında nişana çağıramadığımız bi sürü kişi oldu komşular olsun tanıdık belli bi kısım o yüzden düğün biraz daha kalabalık olur sanırımbizde istemede baklava olur cnm,pasta olmaz.sizde o tarz bişi olmaz mı?
Dimi sorun olmaz öyle öbür türlü yapamam zaten zor değildir dimi ben ekibi kurdum şimdiden 4 -5 yardımcım varHaay maşallah :) Ama her aileye bir adet olarak dağıtım olur ki bencede öyle olmalı
Dimi sorun olmaz öyle öbür türlü yapamam zaten zor değildir dimi ben ekibi kurdum şimdiden 4 -5 yardımcım var
evet görüntü olarak kesinlikle yuvarlak ama amaca hizmet acısından kareBende bilemedim bak şimdi, ama yuvarlakta çok hoş gözüküyor kızzz
baklava felan zaten olcak kuzum. Hani isteme günü sözde olmuş olacakya oyüzden pastada olur dediler
Evet izmirdeyiz ama köken iki tarafta doğudan o yüzden büyük nişan yapmak zorunda kaldık eve falan sığamadık bide aslında nişana çağıramadığımız bi sürü kişi oldu komşular olsun tanıdık belli bi kısım o yüzden düğün biraz daha kalabalık olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?