2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende hatırladım şimdi, bayadır gelmiyordu aklıma.. Allaha havale ettim..Sonumuz güzel olur inşallah canım..
Ozaman düşünemiyorsun işte neler neler yaşadım gece 2de kız arıyor beni peşini bırak biz mutluyuz diyor ya. of of sabahlara kadar ağlardım. Ailemden ayrı yaşıyordum. allaha çok şükür atlattım ve şuan çok mutluyum. O an bugünlere geleceğimi hiç hayal bile edemezdim

Hep mutlu ol İNŞALLAH canimm

kızlar peki bu durum ne zman ve nasıl aileme söylemeliyimm

Amin canım hepimiz inş. sende böyle bir geçmiş var galiba

Cok şükür ole bi durum yok kuzum ama bu konulardan cok etkilenirim üzülürüm hep dua ederim yekta61 arkdsmz icnDe cok uzuldum emek harcadi diyorum ya ALLAH herseyin hayrlisini guzelini nasp etsn herkes mutlu olsun isterim

seni yine kız aramış, benim yüzüme karşı oynadı herkes..ailesi, arkadaşları..Bir tane halası vardı, hakkını yiyemem, o aradı söyledi..Allah nasip etmedi,Allahın izniyle bundan sonra mutlu oluruz inşallahh..herşeyin bir bedeli var..bekliyorum gün gelecek herkes yaşattığını yaşayacak..

Görmezden gelirle ama Allahın adaleti var

benimki evde bastığım kızla evlendi. Ve gördüğüm anda itibaren tek kelime etmeden hataımdan çıkardım. Ve aynı yerde çalışıyorduk onlada kızlada nasıl zor günler yaşadığımı tahmin edemezsinzi hep allaha havale ettim deidğin gibi. Sonunda ahım tutu sanırım 5 kere bebek düşürdüler. bir gece ikisinide rüyamda gördüm bana yalvarırı şekilde nolur hakkını helal et dediler. Ve bu rüyadan çok etkilenmiştim. Ertesi gün kalktım allaha dua ettim Allahım sen en iyisini bilirsin kendini sına bebekle sınama diye dua ettim. Rüyada bile o şekilde görmek içimi ferahlatmıştı. Şuan bir yaşında bir oğlu var...

Günaydın kızlar..Hiçbir şey kendimizden sağlığımızdan önemli değil..Takmayın kafanıza, her şey geçiyor sonra ben buna mı üzülmüşüm diyorsunuz..

Günaydın kızlar. Müdürümle konuştum. Haftaya nikah izni alacam. Ama dönüş için almasan iyi olur dedi. Bende mecbur kalmadıkça almıcam dedim. Ama alacam raporu:)

Günaydın kızlar. Müdürümle konuştum. Haftaya nikah izni alacam. Ama dönüş için almasan iyi olur dedi. Bende mecbur kalmadıkça almıcam dedim. Ama alacam raporu:)
Günaydın canım bugün için böle güzel habere ihtiyaç vardı :) hayırlı olsun

Karakter yoksunu pislik! Aciz insan!
Demekki böyle insanlar çıkacak ki, bizi doğru insana yönlendirecek..Gözünün önünde olması, hemde ikisinin birden tahmin bile edemem yaşadıklarını..Ama ben hakkımı helal etmiyorum,etmicem de..Dediğin gibi Allah onları sınasın..ve bende göreyim, göremesemde haberini alayım..Bana da halası söylemeden önce rüyamda görmüştüm aldattığını, ilk ve tek doğru çıkan rüyamdı zaten..

Canım büyük bi tören düşünmüyosan bi gün önceden evrakları veriyosun. Ertesi gün nikaha çağırıyolar. Ama sen yinede git bi belediyeyle görüş:) bizde haftaya nikah kıyacaz ama gün almadık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…