YEKTA61 canım çok üzüldüm okuyunca. Sen kim ne diyecek diye sakın düşünme. Birileri laf etmesin diye hayatını mahvetme.
Benzer şeyleri bende yaşadım. Benimde 4sene süren bi ilişkim oldu. O üniverse sondaydı. Ben sınava hazırlanıyodum. Bana sen ders çalış diyip mesaj atmazken beni aldatmış. Onu 4.yılda öğrendim. Üniversiteye gittiğim yıl yanına gittim. Süpriz yaptım. Süprz bana oldu. Evde yarı çıplak bi kız karşıladı beni. Sonra çok yalvardı affettim. 2yıl çok güzel oldu. Sonra askere gönderdim. Dağıtım izni olduğu gece geneleve gittiğini öğrendim. Bende sürekli küfürler duyuyordum. Sonra dedim ki kendi kendime benden değerli değil bu adam dedim. Askerdeyken ayrıldım. Şimdi benim evde yakaladığım tek gecelik ilişki dediği kızla evlendi. Sonuç mutsuz. Kızın ne annesine ne babasına saygısı var. Bu yaz bana dedi ki sen gel bana. Ben ayrılcam ondan dedi. Annesi helallik istedi. Sen gel onlar ayrılsın dedi. Düşün durumlarını. Sadece şunu söyleyebilirim aldatma varsa devamı gelir. Düzelmez
Şöyle anlatayım kızlar tanıştığımız dönemde üniversite son senede okuyordu burda yanımda bende kpssye hazırlanıyordum odönemde çok zor durumdaydım ben ailem baskı felan yapıyordu buarada ailemdede sorunlar var tek düşüncem sınavı kazanıp gitmekti sora tanıştık onunla . Ondan önce hiç uuzun ilişkim olmadı bi kaç kişiyle görüşmüşlüğüm oldu odönemde art niyetli olan kişilerlede tanışmıştım kötü konuşmalarım olmuştu çıkcağımız zaman ben ona herşeyi anlattım ilkin çıkmak istemedim bu sefer kendiside sütten çıkmış ak kaşık olmadığını vs anlattı bir sürü şeyler yaşamış felan bu şekilde çıkmaya başladık sora bu benim durumdan yararlandı cinsel anlamda istekleri oldu istemeyerek karşı koyamadım kendim hatasız değilim bu konuda ama insanlara kolay güveniyorum safım biraz. Soradan bunlar sorun olmaya başladı istemediğim bişey oluyordu sürekli ayrıca evdeki sıkıntılarım devam ediyordu kavgalarımızda küfür ediyordu bana kendisinin sorunları oldu felan
Canım benim anca yorum yapabiliyorum. Bence sakin olmalısın. erkekler nişan-düğün arefesinde böyle bazı şeyleri kabullenemiyorlar. Ben özgürüm ben şunu yapar bunu yaparım sen bana karışamazsın benim sözüm geçer falan diye. Ama inan o anın stresinden olur bunlar.etrafındkailerin sen nasıl erkeksin izinmi alıyorsun kızdan falan gibi garip söylemleri yüzünden olur. 29 yaşındayım etrfaımdaki çoğu arkadaşım evli ve hepsinde aynı sorunlar malesefki yaşandı. Benimkide nasılsa bu saatten sonra dönemezsin die bir rahatlama olmuştu. Bunu dile getirmiyordu ama hissediyordum. Ben hangi noktada olursam olayım dönebileceğimi hissettirdim. Ki kızlar ben daha önce nişan arafesinde birinden ayrıldım. Ve inanın gerçekten düşündüğünüz kadar kolay şeyler yaşamıyorsunuz. Bütün hayatın boyunca ağlayacağına şimdi bırak gitsin demek gerekir bazen ama çok büyük sorunlar olmadığı sürece inan üstesinden gelirsiniz. Çünkü vazgeçmek kolay gözüksede gerçekten inan çokzor. her anlamda zor. ailen için etraftakiler için. Yeni bir hayat kurmak için... Bir sürü zamanın gitmiş oluyor. hayatına yeni birini sokmak alışmak yeni bir düzen kurmak çok çok zor. lütfen sakin kafayla düşün gurur, inat yapma, sevdiğinle yüz yüze konuşmayı dene tartışmadan inatlaşmadan. Bunlara rağmen hala yolunda gitmiyorsa ozamanda kararlarının arkasında dur. ve etrafın ne dediğini önemseme. Çünkü çok laf duyacaksın ailen duyacak ama sen kendi yaşadığın üzüntüleri düşün kimseyi önemseme.
günaydın kızlar.ben güne hiç iyi başlamadımnasıl berbat bir hava var,şemsiyem elimde parçalandı,koca koca dolular taş gibi düştü kafama ve şuan hala affedersiniz donuma kdr ıslağım güne ama güzel bi haberle başlamıştım ki ta ki burayı okuyana kdr
Canımm günaydın sende mi ıslandınnbende aynı şekildeyim dün ablamlar geldiler kalmaya şimdi de yolda bana giyecek getiriyo ayaklarım buz gibi olduu beklemedeyim hala getirsede değişsem
evet cnm ya malesefbu sene galiba onuncu şemsiyem böyle elimde kalan bütün bacaklarım buzhanede gibi soğuk suan
güzel haber ne peki canımgünaydın kızlar.ben güne hiç iyi başlamadımnasıl berbat bir hava var,şemsiyem elimde parçalandı,koca koca dolular taş gibi düştü kafama ve şuan hala affedersiniz donuma kdr ıslağım güne ama güzel bi haberle başlamıştım ki ta ki burayı okuyana kdr
Kızlar sizcede anormal değilmi. Kendi yaşadıklarım sizlerin yaşadıklarını okuyorum. yani hemen hemen herkes benzer şeyler yaşıyor. Bunlardan bence bir çıkarım yapmamız lazım. Ya bizler gerçekten çok salağız inanıyoruz, Yada bu erkeklerin hepsi böyle..
hepimizde azcık salaklık olduğuna inanıyorum bide erkegin her dediğine hemen tamam demiycezKızlar sizcede anormal değilmi. Kendi yaşadıklarım sizlerin yaşadıklarını okuyorum. yani hemen hemen herkes benzer şeyler yaşıyor. Bunlardan bence bir çıkarım yapmamız lazım. Ya bizler gerçekten çok salağız inanıyoruz, Yada bu erkeklerin hepsi böyle..
güzel haber ne peki canım
güne güzel haberle başlamıştım demiş ya merak etim :)ahaaa güzel haber mi varmiş? gözden kaçırmışım
Canım ya ayaklarını sıcak tutsan.Bana da geçenlerde oldu aynı durum.. yağmurlu günde spor ayakkabı giyen sivri zekalı ben, öyle bir ıslandım ki işe geldim ama, bildiğin duştan çıkmış gibiydim..Ayakkabımından bastıkça su çıkıyordu..56 yaşında kısım şefim var erkek kendisi, o dolabında yedek kıyafet bulunduruyor.Düşün adamın pantolonunu giydim kadife hemdeüstüne polarını giydim, ayakkabıları çıkardım, peteğin üstüne, pantolon ve çorabı klimanın önüne koydum..Ama klima da proje müdür yardımcısınn odasında Düşün yani bende ki rezilliği..Allah'tan iş ayakkabılarımız var bizim, böyle acayip bişi onlarıda ayağıma giydim
güzel haber ne peki canım
ahaaa güzel haber mi varmiş? gözden kaçırmışım
ay evet güzel haberi duyalım bari kendimize gelelim :)Love01
gözün aydın canımmbende bundan sonra burda yedek bulundurucam sanırım yaçünkü yağmurlu havada,şemsiyeler hep kırılıyor ve hep ıslanıyorum
Allah kısmet ederse,sözlüm Perşembe günü geliyor 3 aylık ayrılıktan sonra çok şükür.3 ay boyunca internetten bile yüzünü göremedim,bzn net çok kötüydü viber'den konusamadık bile.3 ayın belki yarısında hiç haber alamadık birbirimizden.cok zor ya17 ayda hiç etmediğimiz kadar kavgayı bu 3 ay da ettik ve bikaç kez ayrılıgın eşiğinden döndük şuanda da işinin nerede olacağı belli değil,umarım İstanbulda olurda artık daha fazla ayrı kalmayız
canım nasipden öte yol yok bende nişandan ayrılmış biri olarak şükür diyorum çünkü bizde saygımızı yitirmiştik şükür ki şimdiki sevgilim çıktı karşıma ve zaman herşeyin ilacıŞöyle anlatayım kızlar tanıştığımız dönemde üniversite son senede okuyordu burda yanımda bende kpssye hazırlanıyordum odönemde çok zor durumdaydım ben ailem baskı felan yapıyordu buarada ailemdede sorunlar var tek düşüncem sınavı kazanıp gitmekti sora tanıştık onunla . Ondan önce hiç uuzun ilişkim olmadı bi kaç kişiyle görüşmüşlüğüm oldu odönemde art niyetli olan kişilerlede tanışmıştım kötü konuşmalarım olmuştu çıkcağımız zaman ben ona herşeyi anlattım ilkin çıkmak istemedim bu sefer kendiside sütten çıkmış ak kaşık olmadığını vs anlattı bir sürü şeyler yaşamış felan bu şekilde çıkmaya başladık sora bu benim durumdan yararlandı cinsel anlamda istekleri oldu istemeyerek karşı koyamadım kendim hatasız değilim bu konuda ama insanlara kolay güveniyorum safım biraz. Soradan bunlar sorun olmaya başladı istemediğim bişey oluyordu sürekli ayrıca evdeki sıkıntılarım devam ediyordu kavgalarımızda küfür ediyordu bana kendisinin sorunları oldu felan sora atandım ben ailem erkek arkdaşım var die başka yer tercih ettirmedi sordan çok kez kavgalar edince psikolojim bozuldu ve aynı şekilde kendisine karşılık vermeye başladım. Her kavga ettiğimzde kışkırtıyorum argo kullanıyorum alıkoyamıyorum kendimi soradan o biraz daha sakinledi ama aramız hep böyle devam etti. Ama bunlar hep telefonda yani yüz yüzeyken hiç küfür felan olmadı. Oyüzden ilişki çok seviyesiz.
çok şükür sonunda kavuşuyosunuz yani ayy inşallah istanbulda olur artık işleri:)Allah kısmet ederse,sözlüm Perşembe günü geliyor 3 aylık ayrılıktan sonra çok şükür.3 ay boyunca internetten bile yüzünü göremedim,bzn net çok kötüydü viber'den konusamadık bile.3 ayın belki yarısında hiç haber alamadık birbirimizden.cok zor ya17 ayda hiç etmediğimiz kadar kavgayı bu 3 ay da ettik ve bikaç kez ayrılıgın eşiğinden döndük şuanda da işinin nerede olacağı belli değil,umarım İstanbulda olurda artık daha fazla ayrı kalmayız
gözün aydın canımm
çok şükür sonunda kavuşuyosunuz yani ayy inşallah istanbulda olur artık işleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?