2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım ya çok üzüldüm bu olayada Allahım hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah kızlar
YEKTA61 Canım sen onun açısından düşünme kendine bak o duydu ,bu böyle dedi,herkesle tanıştı,akrabalar biliyolar.. Sen mutsuz olucağına evlendiğinde bu kişi ile,şimdi mutsuz olman daha iyi değil mi?Lütfen kimseyi düşünme etrafındakiler sana sorucak olanlar bugün var yarın yoklar.O yüzden hiç kimseyi kafana takma belki zor bi süreç olucak senin için ama ben atlatıcağına inanıyorum güçlü bir kızsın sen yaşadıklarına rağmen böyle ayakta olduğuna göre herşeyi atlatırsın.Eğer konuşmak anlatmak istersen biz hep burdayız canım kendini üzme sıkma yeter Allah korusun bünyen de zayıfmış hasta olmanı istemem sonra.Hepimiz seni çok seviyoruz...

Kızlar okulda olduğum için tüm sayfaları okuyamadım ama YEKTA61 senin için çok üzüldüm canım, şu an çok şaşkın bir durumdayim. Hayirlisi demekten başka bir şey gelmiyor aklıma

YEKTA61 elimden geldiğince takip ediyorum ve çok üzüldüm ama biz yanındayız sen sakın sıkma canını seni hakedecek biri değilmiş demek ki emin ol ailen sana karşı tepki göstermez hep senin yanında olurlar inş. en kısa zamanda atlatrsın bu durumu hakkında hayırlısı...

günaydın kızlar.ben güne hiç iyi başlamadım nasıl berbat bir hava var,şemsiyem elimde parçalandı,koca koca dolular taş gibi düştü kafama ve şuan hala affedersiniz donuma kdr ıslağım güne ama güzel bi haberle başlamıştım ki ta ki burayı okuyana kdr

cnm çok üzüldüm.ama sanırım bu topiğin en büyüğü benim :) buna dayanarak şunu söylemek isterim ki,ben geçen ki kuzeninde kalmak istemesi olayını okudugumda senin tepkini abartı bulmustum acıkcası.seni onların yanında azarlaması hiç hoş ve kabul edilir bi durum deil elbet evet ama kuzeninde de kalması o kdr abartılacak birşey deil.yani malesef erkekler bizim böyle çok kolay sinirlenip,ağzımıza geleni söylememizi pek kabul etmiyor ve daha sonra iyice seviyeyi düşürüp küfüre varan kelimeler kullanıyorlar.biz 1 söylüyorsak onlar 5 söylüyor.o nedenle çok fevri olmamak gerektiğini dusunuyorum yaş tecrübeme güvenerek..

bende şuan ki sözlümden önce biri ile 2 sene cehennem bi ilişki yasadım.aldatma yoktu ama aşırı kıskanctı ömrümü yedi,bi süre sonra küfür ve dayakta işin içine girdi.ben kafayı yemiştim bi süre çektim ama sonra bir gün bogazıma yapıştı.o gün öleceğim galiba demiştim.o son kavga oldu ilk defa bende hayatımda ağzımı ona bozarak "yeter artık s.tir git hayatımdan" dedim.bunları yazmak anlatmak cok zor benim için ama hepimiz benzer dönemden geçtik bil istiyorum.hayatımın 2 senesi boşa heba oldu.

kime ne derim diye düşünme bu hayat senin,sen yaşayacaksın.insanlar 1-2 hafta konusur sonra unutur ama sen bi ömür yaşarsın.ben yine de bu kdr salon tutulmusken,bu kdr nişanlığın fln bile hazırken acele karar vermeyin derim.şurda bi kaç hafta kaldı,bence bikaç gün sakinleşin.sonra ama kararlar alın ve birbirinize artık daha sakin davranmaya calısın.ve asla bidaha sana küfür etmesini istemediğini belirt.bu çok iğrenç bi olay.

hakkında umarım hersey gonlunce olsun,gercekten cok üzüldüm

kesinlikle katılıyorum sana. evlenmeden önce ayrılmak daha kolay belki ama şuan bu kdr aileler,çevre işin içindeyken yine cok kolay değil.sakin ve düzgün bi biçimde konusup umarım hallederler

Canımm günaydın sende mi ıslandınn bende aynı şekildeyim dün ablamlar geldiler kalmaya şimdi de yolda bana giyecek getiriyo ayaklarım buz gibi olduu beklemedeyim hala getirsede değişsem

Canımm günaydın sende mi ıslandınn bende aynı şekildeyim dün ablamlar geldiler kalmaya şimdi de yolda bana giyecek getiriyo ayaklarım buz gibi olduu beklemedeyim hala getirsede değişsem

evet cnm ya malesef bu sene galiba onuncu şemsiyem böyle elimde kalan bütün bacaklarım buzhanede gibi soğuk suan

Kızlar sizcede anormal değilmi. Kendi yaşadıklarım sizlerin yaşadıklarını okuyorum. yani hemen hemen herkes benzer şeyler yaşıyor. Bunlardan bence bir çıkarım yapmamız lazım. Ya bizler gerçekten çok salağız inanıyoruz, Yada bu erkeklerin hepsi böyle..

evet cnm ya malesef bu sene galiba onuncu şemsiyem böyle elimde kalan bütün bacaklarım buzhanede gibi soğuk suan

Canım ya ayaklarını sıcak tutsan.Bana da geçenlerde oldu aynı durum.. yağmurlu günde spor ayakkabı giyen sivri zekalı ben, öyle bir ıslandım ki işe geldim ama, bildiğin duştan çıkmış gibiydim..Ayakkabımından bastıkça su çıkıyordu..56 yaşında kısım şefim var erkek kendisi, o dolabında yedek kıyafet bulunduruyor.Düşün adamın pantolonunu giydim kadife hemde üstüne polarını giydim, ayakkabıları çıkardım, peteğin üstüne, pantolon ve çorabı klimanın önüne koydum..Ama klima da proje müdür yardımcısınn odasındaDüşün yani bende ki rezilliği..Allah'tan iş ayakkabılarımız var bizim, böyle acayip bişi onlarıda ayağıma giydim

güzel haber ne peki canım

Ah canım ya inan bende bunları düşünüyorum bugün..herkes neredeyse benzer şeyleri yaşamış..Ben şahsım adına salak olduğumuzu düşünmüyorum.Sanırım fazla iyi niyetli olduk..Ben hala tam olarak kimseye güvenemem mesela, bu olay bende böyle bir iz bıraktı..

hepimizde azcık salaklık olduğuna inanıyorum bide erkegin her dediğine hemen tamam demiycez

bende bundan sonra burda yedek bulundurucam sanırım ya çünkü yağmurlu havada,şemsiyeler hep kırılıyor ve hep ıslanıyorum

güzel haber ne peki canım

ahaaa güzel haber mi varmiş? gözden kaçırmışım

ay evet güzel haberi duyalım bari kendimize gelelim :) Love01

Allah kısmet ederse,sözlüm Perşembe günü geliyor 3 aylık ayrılıktan sonra çok şükür.3 ay boyunca internetten bile yüzünü göremedim,bzn net çok kötüydü viber'den konusamadık bile.3 ayın belki yarısında hiç haber alamadık birbirimizden.cok zor ya 17 ayda hiç etmediğimiz kadar kavgayı bu 3 ay da ettik ve bikaç kez ayrılıgın eşiğinden döndük şuanda da işinin nerede olacağı belli değil,umarım İstanbulda olurda artık daha fazla ayrı kalmayız

gözün aydın canımm

canım nasipden öte yol yok bende nişandan ayrılmış biri olarak şükür diyorum çünkü bizde saygımızı yitirmiştik şükür ki şimdiki sevgilim çıktı karşıma ve zaman herşeyin ilacı

çok şükür sonunda kavuşuyosunuz yani ayy inşallah istanbulda olur artık işleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…