kızlar peki bu durum ne zman ve nasıl aileme söylemeliyimm
Günaydın kızlar. Müdürümle konuştum. Haftaya nikah izni alacam. Ama dönüş için almasan iyi olur dedi. Bende mecbur kalmadıkça almıcam dedim. Ama alacam raporu:)
Kesinlikle canım Allah gösterecek inanıyorum. İnançlı olan bir arkadaşım demiştiki, sen affetsen hakkını helal etsen bile Allah kuluna zarar verdiği için hesabını soracak için rahat olsun. Çok etkilenmiştim. Ay neyse dediğin gibi kazık yemeden doğruyu bulmaıoz demekkiKarakter yoksunu pislik! Aciz insan!
Demekki böyle insanlar çıkacak ki, bizi doğru insana yönlendirecek..Gözünün önünde olması, hemde ikisinin birden tahmin bile edemem yaşadıklarını..Ama ben hakkımı helal etmiyorum,etmicem de..Dediğin gibi Allah onları sınasın..ve bende göreyim, göremesemde haberini alayım..Bana da halası söylemeden önce rüyamda görmüştüm aldattığını, ilk ve tek doğru çıkan rüyamdı zaten..
Gunaydin kizlar yeni geldm araniza. Bu dedinde cok haklisin. Bende ayni vakayi yasadim. Dunya bitti sandim ama allahim hayirlisini vermis
Kizlar beyaz esyami kirmizi alyim diyorum ii olur mu sizcee
Pembe var mi kuzum ya bende isterimmm varmi ki yaa pembeye bayilirim☺
bende renkli olanlardan düşünüyorum kızlar:)Slm kizlar ben de 2016 gelini olcam yeni geldim araniza
Ben sizin listeye girdimmi kizlar peki ☺
Günaydın gelinciklerr
Günaydınnnn camimm ☺
Günaydınlarrrrrr
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar..Hiçbir şey kendimizden sağlığımızdan önemli değil..Takmayın kafanıza, her şey geçiyor sonra ben buna mı üzülmüşüm diyorsunuz..
Günaydın kızlar. Müdürümle konuştum. Haftaya nikah izni alacam. Ama dönüş için almasan iyi olur dedi. Bende mecbur kalmadıkça almıcam dedim. Ama alacam raporu:)
canım gerçekten çok üzüldüm diğer topiktentente az çok hatırlıyorum problemlerini...kızlar peki bu durum ne zman ve nasıl aileme söylemeliyimm
Annene söyle canım bence herşeyi anlat biran önce..Annen gerisini halleder babana söyler vs..Kimse cocugunun yanlıs bir evlilik yapmasını istemez.kızlar peki bu durum ne zman ve nasıl aileme söylemeliyimm
canım gerçekten çok üzüldüm diğer topiktentente az çok hatırlıyorum problemlerini...
bu kadar sorunu üst üste kimse kaldıramaz gerçekten...
herşeye bu kadar yaklaşmışken vazgeçmeyide göze alabiliyosan çoktan bitmiştir zaten herşey...
bu ayın sonunda olcaktı dimi nişanın yanlış hatırlamıyorum bence ailenle bir an önce konuş kararlıysan...
Annene söyle canım bence herşeyi anlat biran önce..Annen gerisini halleder babana söyler vs..Kimse cocugunun yanlıs bir evlilik yapmasını istemez.
Kızlar buarada dün bahsetmiştim kavga ettiğimizi kızlar. Ayrılıyoruz aileme durumu nasıl anlatmalıyım kızlar yardımcı olabilirmisiniz bana. İlk söyleyecekleri şey kendin ettin biz demiştik sana vs..
kendimi hazır hissetiğimde konuşacağım. Birde il dışından gelecek çok kişi vardı herkes bilet felan aldı nişan babam yüzünden büyük salonda olacaktı herkese söylendi işyerimdekiler vs nasıl kaldırabilecem onuda bilmiyorumm
Kendinden çok çevreye ne dicez sıkıntısı oluyo zatenn içim tuhaf oldu çok ama ilerde emin ol diceksin ki zararın neresinden dönsem kar mış diceksinn güçlü olmaya bak kuzukendimi hazır hissetiğimde konuşacağım. Birde il dışından gelecek çok kişi vardı herkes bilet felan aldı nişan babam yüzünden büyük salonda olacaktı herkese söylendi işyerimdekiler vs nasıl kaldırabilecem onuda bilmiyorumm
O tartışmadan sonra hiç konuştunuz mu? Ailesine kendisi söyledi mi acaba..Biletler iptal edilir, o düşüneceğin son şey olsun..
''gelin ata binmiş ya nasip demiş'' diye bi laf var canım annem hep bunu der bana bu işlere hazırlık içinde olanların dışında kimse kesin gözüyle bakmıyor inaankendimi hazır hissetiğimde konuşacağım. Birde il dışından gelecek çok kişi vardı herkes bilet felan aldı nişan babam yüzünden büyük salonda olacaktı herkese söylendi işyerimdekiler vs nasıl kaldırabilecem onuda bilmiyorumm
O tartışmadan sonra hiç konuştunuz mu? Ailesine kendisi söyledi mi acaba..Biletler iptal edilir, o düşüneceğin son şey olsun..
Kendinden çok çevreye ne dicez sıkıntısı oluyo zatenn içim tuhaf oldu çok ama ilerde emin ol diceksin ki zararın neresinden dönsem kar mış diceksinn güçlü olmaya bak kuzu
sadece misafir değil benim babam normal omadığı için amcamları vs herkesi zorla toplamıştım yalvar yakar çok uğraşmıştım ama herşey boş''gelin ata binmiş ya nasip demiş'' diye bi laf var canım annem hep bunu der bana bu işlere hazırlık içinde olanların dışında kimse kesin gözüyle bakmıyor inaan
hem evlensen daha büyük problemlerle karşılaşsan ne olucaktı o zaman düşündüğün kafana taktığın misafirlerden kaçı senin yanında olucak boşver hiç düşünme sadece kendine değer ver yeter...
kendi derdimi bırakıp bide milletle uğraşacağımmm hangisini kaldırayım
babamın problemlenide hatırlıyorum ama inan umursaman gereken bişey yok taş attılarda kolları mı yoruldu sankisadece misafir değil benim babam normal omadığı için amcamları vs herkesi zorla toplamıştım yalvar yakar çok uğraşmıştım ama herşey boş
amcamlar fealn olacaktı istemede birde biz zaten çoğu ayrıl barış oluyordu geçenlerde bir tartışma yapmıştık etkinlik yapmıştım facede onu iptal etti herkes soru soruyor felan sora bende açıklama yaptım yanlışlıkla iptal ettim kendim yapmışım gibi şimdide aynı şeyi yapıcam herkese rezil oldum yani herkeslede tanıştırdım işime geldi müdürümle felan bile tanıştıbabamın problemlenide hatırlıyorum ama inan umursaman gereken bişey yok taş attılarda kolları mı yoruldu sanki
kimseyle ugraşmak kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin önce bundan bi emin ol
Çok zor bi süreç tabiki canım benim her kafadan bi ses çıkıcak onlar daha çok canını acıtıcak Allah'a sığınhyr cnm konuşmadık
kendi derdimi bırakıp bide milletle uğraşacağımmm hangisini kaldırayım
Günaydın canım bugün için böle güzel habere ihtiyaç vardı :) hayırlı olsun
Evet haftaya bişe demiyoda. Sonrası için raporları milli eğitim onaylıyomuş. Onaylamaz diyo. Rapor alma diyo. Bilmiyorum ne yapacağımıza karar vermedik.Canım sen önce kendin kabul et ve emin ol bir daha birlikte olamayacağınıza o zaman ailenle konuş anlat durumu utanmadan çünkü zaten bunda utanılacak birşey yok hayırlısı o değilmiş de geç...
Günaydın canımm çok güzel sevindim adına
daha çok yeni olduğu için herkese bi açıklama yapmak zorundaymış gibi hissediyosun anlıyorum seniamcamlar fealn olacaktı istemede birde biz zaten çoğu ayrıl barış oluyordu geçenlerde bir tartışma yapmıştık etkinlik yapmıştım facede onu iptal etti herkes soru soruyor felan sora bende açıklama yaptım yanlışlıkla iptal ettim kendim yapmışım gibi şimdide aynı şeyi yapıcam herkese rezil oldum yani herkeslede tanıştırdım işime geldi müdürümle felan bile tanıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?