2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar peki bu durum ne zman ve nasıl aileme söylemeliyimm

Canım sen önce kendin kabul et ve emin ol bir daha birlikte olamayacağınıza o zaman ailenle konuş anlat durumu utanmadan çünkü zaten bunda utanılacak birşey yok hayırlısı o değilmiş de geç...

Günaydın kızlar. Müdürümle konuştum. Haftaya nikah izni alacam. Ama dönüş için almasan iyi olur dedi. Bende mecbur kalmadıkça almıcam dedim. Ama alacam raporu:)

Günaydın canımm çok güzel sevindim adına

Kesinlikle canım Allah gösterecek inanıyorum. İnançlı olan bir arkadaşım demiştiki, sen affetsen hakkını helal etsen bile Allah kuluna zarar verdiği için hesabını soracak için rahat olsun. Çok etkilenmiştim. Ay neyse dediğin gibi kazık yemeden doğruyu bulmaıoz demekki

Kizlar beyaz esyami kirmizi alyim diyorum ii olur mu sizcee

Pembe var mi kuzum ya bende isterimmm varmi ki yaa pembeye bayilirim☺

Slm kizlar ben de 2016 gelini olcam yeni geldim araniza
bende renkli olanlardan düşünüyorum kızlar:)
Ben sizin listeye girdimmi kizlar peki ☺

Günaydın gelinciklerr

Günaydınnnn camimm ☺

Günaydınlarrrrrr

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar..Hiçbir şey kendimizden sağlığımızdan önemli değil..Takmayın kafanıza, her şey geçiyor sonra ben buna mı üzülmüşüm diyorsunuz..

Günaydın kızlar. Müdürümle konuştum. Haftaya nikah izni alacam. Ama dönüş için almasan iyi olur dedi. Bende mecbur kalmadıkça almıcam dedim. Ama alacam raporu:)

herkese günaydınn kızlar

kızlar peki bu durum ne zman ve nasıl aileme söylemeliyimm
canım gerçekten çok üzüldüm diğer topiktentente az çok hatırlıyorum problemlerini...
bu kadar sorunu üst üste kimse kaldıramaz gerçekten...
herşeye bu kadar yaklaşmışken vazgeçmeyide göze alabiliyosan çoktan bitmiştir zaten herşey...
bu ayın sonunda olcaktı dimi nişanın yanlış hatırlamıyorum bence ailenle bir an önce konuş kararlıysan...

Annene söyle canım bence herşeyi anlat biran önce..Annen gerisini halleder babana söyler vs..Kimse cocugunun yanlıs bir evlilik yapmasını istemez.

kendimi hazır hissetiğimde konuşacağım. Birde il dışından gelecek çok kişi vardı herkes bilet felan aldı nişan babam yüzünden büyük salonda olacaktı herkese söylendi işyerimdekiler vs nasıl kaldırabilecem onuda bilmiyorumm

Kızlar buarada dün bahsetmiştim kavga ettiğimizi kızlar. Ayrılıyoruz aileme durumu nasıl anlatmalıyım kızlar yardımcı olabilirmisiniz bana. İlk söyleyecekleri şey kendin ettin biz demiştik sana vs..

canımmm nasıl üzüldümmm yaa hakknda hayırlısı olsun herşeyinnn

O tartışmadan sonra hiç konuştunuz mu? Ailesine kendisi söyledi mi acaba..Biletler iptal edilir, o düşüneceğin son şey olsun..

Kendinden çok çevreye ne dicez sıkıntısı oluyo zatenn içim tuhaf oldu çok ama ilerde emin ol diceksin ki zararın neresinden dönsem kar mış diceksinn güçlü olmaya bak kuzu

''gelin ata binmiş ya nasip demiş'' diye bi laf var canım annem hep bunu der bana bu işlere hazırlık içinde olanların dışında kimse kesin gözüyle bakmıyor inaan
hem evlensen daha büyük problemlerle karşılaşsan ne olucaktı o zaman düşündüğün kafana taktığın misafirlerden kaçı senin yanında olucak boşver hiç düşünme sadece kendine değer ver yeter...

O tartışmadan sonra hiç konuştunuz mu? Ailesine kendisi söyledi mi acaba..Biletler iptal edilir, o düşüneceğin son şey olsun..

hyr cnm konuşmadık

Kendinden çok çevreye ne dicez sıkıntısı oluyo zatenn içim tuhaf oldu çok ama ilerde emin ol diceksin ki zararın neresinden dönsem kar mış diceksinn güçlü olmaya bak kuzu

kendi derdimi bırakıp bide milletle uğraşacağımmm hangisini kaldırayım

sadece misafir değil benim babam normal omadığı için amcamları vs herkesi zorla toplamıştım yalvar yakar çok uğraşmıştım ama herşey boş

sadece misafir değil benim babam normal omadığı için amcamları vs herkesi zorla toplamıştım yalvar yakar çok uğraşmıştım ama herşey boş
babamın problemlenide hatırlıyorum ama inan umursaman gereken bişey yok taş attılarda kolları mı yoruldu sanki
kimseyle ugraşmak kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin önce bundan bi emin ol

babamın problemlenide hatırlıyorum ama inan umursaman gereken bişey yok taş attılarda kolları mı yoruldu sanki
kimseyle ugraşmak kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin önce bundan bi emin ol
amcamlar fealn olacaktı istemede birde biz zaten çoğu ayrıl barış oluyordu geçenlerde bir tartışma yapmıştık etkinlik yapmıştım facede onu iptal etti herkes soru soruyor felan sora bende açıklama yaptım yanlışlıkla iptal ettim kendim yapmışım gibi şimdide aynı şeyi yapıcam herkese rezil oldum yani herkeslede tanıştırdım işime geldi müdürümle felan bile tanıştı

hyr cnm konuşmadık

Çok zor bi süreç tabiki canım benim her kafadan bi ses çıkıcak onlar daha çok canını acıtıcak Allah'a sığın
ailende yanlış bi evlilik yapmanı istemez senin onlarda çevreye ne dicez derdine düşer kesin hepsini nir bir yaşadım çünkü biraz zaman alıcak ama geçer be canım derdi veren dermanı verir biliyosun

YEKTA61 canım çok üzüldüm okuyunca. Sen kim ne diyecek diye sakın düşünme. Birileri laf etmesin diye hayatını mahvetme.
Benzer şeyleri bende yaşadım. Benimde 4sene süren bi ilişkim oldu. O üniverse sondaydı. Ben sınava hazırlanıyodum. Bana sen ders çalış diyip mesaj atmazken beni aldatmış. Onu 4.yılda öğrendim. Üniversiteye gittiğim yıl yanına gittim. Süpriz yaptım. Süprz bana oldu. Evde yarı çıplak bi kız karşıladı beni. Sonra çok yalvardı affettim. 2yıl çok güzel oldu. Sonra askere gönderdim. Dağıtım izni olduğu gece geneleve gittiğini öğrendim. Bende sürekli küfürler duyuyordum. Sonra dedim ki kendi kendime benden değerli değil bu adam dedim. Askerdeyken ayrıldım. Şimdi benim evde yakaladığım tek gecelik ilişki dediği kızla evlendi. Sonuç mutsuz. Kızın ne annesine ne babasına saygısı var. Bu yaz bana dedi ki sen gel bana. Ben ayrılcam ondan dedi. Annesi helallik istedi. Sen gel onlar ayrılsın dedi. Düşün durumlarını. Sadece şunu söyleyebilirim aldatma varsa devamı gelir. Düzelmez

Günaydın canım bugün için böle güzel habere ihtiyaç vardı :) hayırlı olsun
Evet haftaya bişe demiyoda. Sonrası için raporları milli eğitim onaylıyomuş. Onaylamaz diyo. Rapor alma diyo. Bilmiyorum ne yapacağımıza karar vermedik.

daha çok yeni olduğu için herkese bi açıklama yapmak zorundaymış gibi hissediyosun anlıyorum seni
bizde bi tartışma yaşasak ee herkes biliyo nolcak şimdi diyorum ne dersek diyelim düşünmeden olmuyo tabi ama herkesten çok kendini düşünmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…