herkes aynı şeyi diyo kuzum demek ki doğru bu bende böyle yaparım :)Ben olsam öyle yapardım
Ayyy teknede yapmazsan ben gelmem burjuvayım ya
canım bende nişanda öyle birşey yapayım diyorum ama nasılEn kötü ihtiam word'te nişana hoşgeldiniz yazarım
amin hepimiz inşallah :)
tabi ki isterim canım :)
izmiti çok bilmiyorum ben kartepe tarafında yaşıycaz ama düğünüde ağustos gibi düşünüyoruz ama tam tarih yok henüz :)
bende memnun oldummm :)Tanistgma memnun oldummm tatlım hadi hayrlisuuuu☺☺☺
Kizlar izmitte olan yada yakin olan arkdslarim hepmnz dugunume davetlisinz
ayy nasıl özledim izmiti, öğrencilik şehrimdir kendisi
Ay bende kınayı teknede mi yapsam kiAma yaşlı teyzeler gelir midesi falan bulanır, deniz tutar
bence tarihiniz belliyken yer ayırtmanda fayda var canım benimde tam tarihim belli olsa yer ayırttırdım ama önce araştır :)Kizlar arkdsim bana fotocusunun kuaforinun nosunu verdi yer ayrt die bende erken die dusuniom ama oda dioki 1 agustos cogu kisi dugun yapio simdden ara ayrt dio nediosunuz erken deilmi
bence tarihiniz belliyken yer ayırtmanda fayda var canım benimde tam tarihim belli olsa yer ayırttırdım ama önce araştır :)
bende isterim fotografçıyı :)Kuzum arkdsim.yeni evlendi izmtee oda ☺ onun fotocusu onun kuaforune ayrt etrcem cok memnim kalmis onerdi banada saolsun ozmn bugün arymda bi ayrtym ozmn☺
ohh iyi yapmışsın :)Aradm ulaştım hatta bide kızdım :)) annemlerin adresine göndercekler :))
Baktım kadın beni azarlıcak:) hemen ben çemkirdim sustu:)ohh iyi yapmışsın :)
Bizim yok canım daha, 2016 yazından önce olmayacak :)Agustosun 1 izmiteki INŞALLAH kzuum sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?