Hehh canımsın arkadaşıım. Öyle olmuş kesinnn . Yoksa bu eller hiç yeltenmedi böyle pis işlereÇekmecedeki çakallar gizlice midene saklanmış olmasın
şüşş çaktırmaHaha kalori kontrolü de yapılmış alttan alttan yaaaa
Hem hava da çok soğuk dimi değer mi bi içliköfte için yemesi 5 dk alıp gelmesi 30 . Yok yok ben zeytinyağlımı yerim işim olmaz öyle etli etli azcıkda acılı şeylerle benim350 kalori diyorum, açlık diyorum bak iyi düşün
Zeytinyağlı ooohh mis afiyetle ye şekerimHem hava da çok soğuk dimi değer mi bi içliköfte için yemesi 5 dk alıp gelmesi 30 . Yok yok ben zeytinyağlımı yerim işim olmaz öyle etli etli azcıkda acılı şeylerle benim
Zeytinyağlı barbunya kıııız amaanZeytinyağlı ooohh mis afiyetle ye şekerim
Imm o da güzel fikirmişş. Bol soslusundaaanBenim de karnım acıktı ya sizin yüzünüzdenMantı istiyor canım, hazır mantı yapayım bari eve gidince..
Spor yapıyorum ama yeme olayını kesmedenImm o da güzel fikirmişş. Bol soslusundaaan
Spor yapıyorum ama yeme olayını kesmedenHer gün makarna mantı, en sevdiğim
Herkese selam kızlar eylül geliniyim bende kısmetse
Hayır hayıır içli köfte yeme bence. Çok sağlıksııızızlarr sizde kapayın yemek mevzusunuuuBen daha yemek yemedim ne yesem ki içli köfte mi
Hoşgeldiin:)Herkese selam kızlar eylül geliniyim bende kısmetse
Hayır hayıır içli köfte yeme bence. Çok sağlıksııız
kızz sen de masabaşı çalışıyorsun nasıl kilo almıyosun yaaBenim fazlam yokk yiyebilirim :) :)
Hoşgeldin aramıza :) Biraz kendini tanıtır mısın?
Kızlarr sizde kapayın yemek mevzusunuuuBen daha yemek yemedim ne yesem ki içli köfte mi
Hayır hayıır içli köfte yeme bence. Çok sağlıksııız
Hoşgeldiin:)
Aynı ay içinde gelin oluyoruz demekk :)
Oh valla ben de karnımı doyurunca hepsini unuttum gitti . İyi ki yiyip de geldinayyyy kızlar yaaa neyseki yeni yemek yedm
iyi kiOh valla ben de karnımı doyurunca hepsini unuttum gitti . İyi ki yiyip de geldin
kızz sen de masabaşı çalışıyorsun nasıl kilo almıyosun yaa
Hoşbullduk.. 24 yaşındayım izmirde yaşıyorum, mayısta aile arasında nişan eylülün 16sında da düğünümüz var inşallah. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?