2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Erik çektii canım şimdii

N Nyks01 sayesinde şuan ciddi ciddi künefe aşeriyorum
Bide içli köfte istedi canım yaaa

Off keşke demeseydim yaa!
Gözümün önünden gitmedi bee!

Koptum hepinizeee Naptık biz ya buldum yine benim gibi manyakaları Her yerde mi olur ama ya nereye gitsem kelime başı yiyecek aşeren insanları buluyorum.En yakın arkadaşımla da böyleyiz Hep de insanların canını çektiriyorum böyle bana kızıyolar. Sonu yok bunun kızlar diyet yapıyoduk en son. Hahaha sanki ben başlatmamışım gibi de böyle sıyrılıveririm işin içinden

Ben istesemde şu an da yiyememmm ayy nerden bulucam burda içliköfteyi marketi zor buluyoz akşama kadar kendimi uzaklaştırıcamm

Ben istesemde şu an da yiyememmm ayy nerden bulucam burda içliköfteyi marketi zor buluyoz akşama kadar kendimi uzaklaştırıcamm
Aynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler var Akşamı da atlatırsak tamamdıır

erim senii ya çokk güzel gözüküyosunnnn
Hahaha bende öyleyiim , önümde kebapçının menüsü, yanımda dikkatli olayım diye zeytinyaglı barbunya, gözümün önünde içli köftee! Çıkmazdayım
Kızlar bi de şey... Ben ara ara meşhur çekmeceyi açıp bişiler tırtıklamışım galiba. Nasıl oldu anlamadıııım

Aynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler var Akşamı da atlatırsak tamamdıır
Ayrıca ulaşamadığınız için şanslısınız. Ben şimdi plan yapıyrum aslında çıksam 10-15 dk yürüsem de şu dışarda içliköfte satan amcayı bulsam diye.

Çekmecedeki çakallar gizlice midene saklanmış olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…