- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 248
Bi ara seda sayanın programı vardı tee yıllar önce orda görmüştüm bende ayy ama zararlıymış oevet duvara vurmak
Liste yapalımmÇok olur muu canım, az bile!Şimdiden mi başlamak lazım acaba anca yetişir sanki
Erik çektii canım şimdiiListe yapalımm
Oooo deme bunu yaaa çok severim içli köfteyi
Off keşke demeseydim yaa!Oooo deme bunu yaaa çok severim içli köfteyi
Erik çektii canım şimdii
Off keşke demeseydim yaa!
Gözümün önünden gitmedi bee!
Yerim senii ya çokk güzel gözüküyosunnnn
Ben istesemde şu an da yiyememmm ayy nerden bulucam burda içliköfteyi marketi zor buluyozKoptum hepinizeeeNaptık biz ya buldum yine benim gibi manyakaları Her yerde mi olur ama ya nereye gitsem kelime başı yiyecek aşeren insanları buluyorum.En yakın arkadaşımla da böyleyiz Hep de insanların canını çektiriyorum böyle bana kızıyolar. Sonu yok bunun kızlar diyet yapıyoduk en son. Hahaha sanki ben başlatmamışım gibi de böyle sıyrılıveririm işin içinden
Aynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler varBen istesemde şu an da yiyememmm ayy nerden bulucam burda içliköfteyi marketi zor buluyozakşama kadar kendimi uzaklaştırıcamm
Yeme yemeeYerim senii ya çokk güzel gözüküyosunnnn
erim senii ya çokk güzel gözüküyosunnnn
Hahaha bende öyleyiim , önümde kebapçının menüsü, yanımda dikkatli olayım diye zeytinyaglı barbunya, gözümün önünde içli köftee! ÇıkmazdayımKoptum hepinizeeeNaptık biz ya buldum yine benim gibi manyakaları Her yerde mi olur ama ya nereye gitsem kelime başı yiyecek aşeren insanları buluyorum.En yakın arkadaşımla da böyleyiz Hep de insanların canını çektiriyorum böyle bana kızıyolar. Sonu yok bunun kızlar diyet yapıyoduk en son. Hahaha sanki ben başlatmamışım gibi de böyle sıyrılıveririm işin içinden
I ıhh hiçç değil doyurmayacak bişey için 350 kalori almaya değer mi hiçHiç güzel değil zaten dimii
Ben istesemde şu an da yiyememmm ayy nerden bulucam burda içliköfteyi marketi zor buluyozakşama kadar kendimi uzaklaştırıcamm
Ayrıca ulaşamadığınız için şanslısınız. Ben şimdi plan yapıyrum aslında çıksam 10-15 dk yürüsem de şu dışarda içliköfte satan amcayı bulsam diye.Aynenn sanayinin ortasında market bile yok. Ama çekmecemde ciciler varAkşamı da atlatırsak tamamdıır
Çekmecedeki çakallar gizlice midene saklanmış olmasınHahaha bende öyleyiim , önümde kebapçının menüsü, yanımda dikkatli olayım diye zeytinyaglı barbunya, gözümün önünde içli köftee! Çıkmazdayım
Kızlar bi de şey... Ben ara ara meşhur çekmeceyi açıp bişiler tırtıklamışım galiba. Nasıl oldu anlamadıııım
Haha kalori kontrolü de yapılmış alttan alttan yaaaaI ıhh hiçç değil doyurmayacak bişey için 350 kalori almaya değer mi hiç
350 kalori diyorum, açlık diyorum bak iyi düşünAyrıca ulaşamadığınız için şanslısınız. Ben şimdi plan yapıyrum aslında çıksam 10-15 dk yürüsem de şu dışarda içliköfte satan amcayı bulsam diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?