2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence kesinlikle var pskoljk sorunlari yok yanlış anlamam bitanem.sen beni korumak icn soyliosun aynen ya nasil.is bende anlamadim cozemedim kuzum ALLAH razı olsun bende burdan cok begendim aldm neblym bole olicagni kuzum

Bence kesinlikle var pskoljk sorunlari yok yanlış anlamam bitanem.sen beni korumak icn soyliosun aynen ya nasil.is bende anlamadim cozemedim kuzum ALLAH razı olsun bende burdan cok begendim aldm neblym bole olicagni kuzum
nişanlının davranısı hiç olmamıs evet hatta çok kötü ama erkeklerde evlenme süresince sorumluluğu hissedip bir de maasını alamıyor bunalıma girmiş bence. bunu başka açıklaması yok. dün benim nişanlımda evlilikten korkmaya başladım o sorumluluğu hiseetikçe diyor. tamamen o bu dönemin bunalımı

Maasini 30 aaralktan beri vermiyolar bu nasil isse parasi olunca cok mutlu borcun ödeynce odeyemesse cok mutsuz 3 aydr odeyemdk ama benm ne gunahm.var

Allah allah! seninle ne ilgisi var acaba bu durumun,, mantığa bak ya! Arada kaldın dimi, sıkışmış gibi hissediyorsun..

Aynen kuzum ya maasini alip borcunu odeyince cok mutlu ama odeyemeyince mutsuz bi tuhaf ama bana nefret ediourm demesi ne alakası var ya

Bunaldmsa zaten tadı tuzu yok ama ben napym ebnde bunalmdayim hemde cok krgnm bu evreyi tek basna yasamktan bktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…