Ya canım yanlış anlama da nişanlının psikolojik problemleri olabilir mi? Öfke kontrolü gibi. Çünkü normal değil bunlar, hiçbir şeyi kabul etmiyor üzerine alınmıyor ve sürekli seni suçluyorİnan çok üzüldüm. Daha başlarda maddiyat böyle sorun olduysa ileride ne olacak, bu sıkıntılar hep yaşanacak, hep senin üzerine mi gelecek. Sanki zorla evlendiriyorlar. Anladığım kadarıyla sen yine de kıyamıyorsun ona ama o da bundan yüz bulup her seferinde daha çok üzerine geliyor.
Olur mu öyle şey, varsa hakkım helal olsun.
Onlar kendine has şeyler değil ki, kendi eviniz için alınıyor. Gücün yetse sen de öderdin ama durumunu biliyor sonuçta. Çıkmaza bile girilse sana böyle davranması vicdansızlık asıl. Keşke dediğin gibi bıraksaydın tamamen onlar uğraşsalardı, ama böylece de bazı tavırlarını görmüş oldun sen de.
bitecek koptu tamamen hersey bugun hala devam ediyor hatasınaBanada 1 kac kez kufretti ya kiyamam nedym kuzu careszm.bende bitti mi sizn yoksa
Peki ailen ile paylaştın mı canım bu durumları?
Nazarlara geldik
9 milyar takst 600 tl
bitecek koptu tamamen hersey bugun hala devam ediyor hatasına
amin canım hepimizinALLAH yardmcn olsun canım
Yok demedim kuzu babama mutluluk rolü yapiorummaasi alamamasnnin hirsni benden çıkarıyor gunahm.neyse
nişanlının davranısı hiç olmamıs evet hatta çok kötü ama erkeklerde evlenme süresince sorumluluğu hissedip bir de maasını alamıyor bunalıma girmiş bence. bunu başka açıklaması yok. dün benim nişanlımda evlilikten korkmaya başladım o sorumluluğu hiseetikçe diyor. tamamen o bu dönemin bunalımıBence kesinlikle var pskoljk sorunlari yok yanlış anlamam bitanem.sen beni korumak icn soyliosunaynen ya nasil.is bende anlamadim cozemedim kuzum ALLAH razı olsun bende burdan cok begendim aldm neblym bole olicagni kuzum
amin canım hepimizin
Maasini 30 aaralktan beri vermiyolar bu nasil isse parasi olunca cok mutlu borcun ödeynce odeyemesse cok mutsuz3 aydr odeyemdk ama benm ne gunahm.var
Allah allah! seninle ne ilgisi var acaba bu durumun,, mantığa bak ya! Arada kaldın dimi, sıkışmış gibi hissediyorsun..
peki ailesi biliyor mu ödemeyemediğini?
Aynen kuzum ya maasini alip borcunu odeyince cok mutlu ama odeyemeyince mutsuz bi tuhaf ama bana nefret ediourm demesi ne alakası var ya
Ailesine bisi demez hepsini bunun üstüne yktilar vurdumduymaz bi aile bi igne almisliklarinyok buda strese grdi sanrm
nişanlının davranısı hiç olmamıs evet hatta çok kötü ama erkeklerde evlenme süresince sorumluluğu hissedip bir de maasını alamıyor bunalıma girmiş bence. bunu başka açıklaması yok. dün benim nişanlımda evlilikten korkmaya başladım o sorumluluğu hiseetikçe diyor. tamamen o bu dönemin bunalımı
ohh ne ala o zaman, ağaç kavuğundan mı çıkmış bu adam? Durumları ödemeye müsait değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?