2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya en son söylenecek şeyleri en başta söylemek gibi bir huyu var heralde..Sanki ortada çok ciddi birşey var ya, ne demek nefret ediyorum!

Bende anlamadim bianda duydum sok oldum beynmdem vuruldm ya ben orda borc icn bisiler bulmaya calsiyorum kapat sesini duymak istemio rum nefret ediorum senden dedi kapadi

Dugune 4 bucim ay kaldi halimize bak ya nedym okdr bekledik hayal.ettik bolemi olucakti

Bunaldmsa zaten tadı tuzu yok ama ben napym ebnde bunalmdayim hemde cok krgnm bu evreyi tek basna yasamktan bktm
çok haklısın onlar bunalıyosa bizde bunalıyoruz ama erkekler bizden daha benciller bu da bir gercek. biraz zamana bırak eminim ki hatasını anlayacak. evlenen arkadaslarım hep derdi nişanlılık süresini antatırsan kolay kolay bi da ayrılmazsın diye. simdi onarın bu laflarını çok daha iyi anlıyorum.

Bence kesinlikle var pskoljk sorunlari yok yanlış anlamam bitanem.sen beni korumak icn soyliosun aynen ya nasil.is bende anlamadim cozemedim kuzum ALLAH razı olsun bende burdan cok begendim aldm neblym bole olicagni kuzum
Kim tahmin eder ki sevip kıyamadığı insandan böyle muamele göreceğini
bitecek koptu tamamen hersey bugun hala devam ediyor hatasına
Allah yardımcınız olsun canım
O durumda olduğunda bile insan ne yapacağını bilemiyor, şimdi böyle yardımcı olmak istiyoruz olamıyoruz ya ondan böyle
Maasini 30 aaralktan beri vermiyolar bu nasil isse parasi olunca cok mutlu borcun ödeynce odeyemesse cok mutsuz 3 aydr odeyemdk ama benm ne gunahm.var
Bunalıma girmiş ama seninle aşması gerekir senden çıkarması değil. Konuş desem bu psikolojideyken yine sana yüklenebilir, konuşmazsan da ayrı dert. Bilemedim ki canım ya

Babasi memur ama benm babamda memur herseyi aldi saolsun umurlarinda deil onun ailesnn onun ezkliginide yasio bana karsi

hımmm bak bu olabilir, ezik hissediyodur..erkekler için çok ciddi bir şey ama kusura bakmasın kimse üzülmek için bu yola girmiyor..Herkesin tepkisi farklı elbet, ama bu kadar ağır konuşacak hakkı yine bulamıyorum ben..Karşındaki insanı en iyi sen tanıyabilirsin yani biz şimdi ne desek senin gibi hissedemeyiz..çok iyi düşünmelisin.

COk zormus ya arkdslarn dogru söylemiş valla bakalim İNŞALLAH hatasi anlar 3.gun bakalim

zaten hep onlar strese girer. alacaklı adamlar seni arayınca sen srese girmiyorsun zaten gayet normal böyle şeler ya. naısl sinir oluyorum anlatamam

GÖZLERİM sisene kadar agladim ya evet hemde nekdr strese giriyorum monlyacnn oninden gecmeye cekiniom neblym gttk odedik biz ondan ses ckmiynca

Ailesine bisi demez hepsini bunun üstüne yktilar vurdumduymaz bi aile bi igne almisliklarinyok buda strese grdi sanrm
ben biraz üzüldüm nişanlına. anladığım kadarıyla
1. ailesinden destek göremiyor.
2. maaşını alamıyor
bi erkek için çok zor durum
ben bile mesela işsiz kalıyorum çalışmasam bile sorun olmaz her biçimde üç beş kuruş kazanır geçinirim ama kafayı yiyorum mesela. maaş alamasam filan sinir oluyorum.. ailem destek olduğu halde ve bnim 5 kuruş borcumun olmadığı halde.
e senin nişanlında hiç destek yok her şeyi kendi başına taşıyor üzerine bi de çalşıyor emek veriyor ama maaş alamıyor çok çok kötü Allah yardımcısı olsun.
işçinin alın teri kurumadan ödemesini yapcaksın..
tabi ki tüm bu durumlar ilişkinize yansıyor. bununda nedeni
1. yine para alamadığı için sen zor durumda kalıyorsun öyle olunca o da sana karşı mahcup oluyor
2. yine para alamadığı için stresli ve gergin sana yansıtıyor
3. sen ondan bişeyler bekliyorsun hayal kuruyorsun ama o ilk önce maddiyatını düşünüyor

bu durumda bence nişanlının hatası
sana nefret ediyorum senden demesi .. bunu bunaldığı için o anlık sinirle dediğini düşünüyorum
inanki maddiyat her şey maaleef. oun içinde çok zor o yüzden belki bana kızıcaksınız ama ben empati yapınca ona da hak veriyorum bana göre tek hatası öfke kontrolünü yapamayıp sinirle seni kırması..
yoksa en büyük masrafı cep telefonu filan olan erkekler evlilik telaşında çok fazla yük altına giriyorlar. bu da zor bi durum özellikle aile desteği olmuyorsa canım

Olblr kuzumda ailesinin isinin hirsini benden ckarmasin ben hep yannndayim ya hic agzmi acmiyorim sunu istoom bunu istiom die cok almam greken varken

Bence çok doğru yazmışsın

Selam

burda bi kac kiside bi sorun var soylemem ne derece dogru ve haddime olur bilmiyorum ama soylicem. Bana kirilmasin kimse.

ne zaman okusam hep nisanlilar sevgililer bi hakaret bi saygisizlik yapmis oluyor. biz kadin olarak kendimize deger vermezsek kimse bize deger vermez. Daha nisanlilik doneminde kotu sozler giriyorsa sonrasi nasil olucak. Ki iliskilerde en onemli unsurun saygi oldugunu hepimiz biliyoruz. Benim aklim almiyor. Allah korusun simdi nisanlim bana hakaret kufur edecek veya benim yanimda kotu konusacak ve ben onunla evlenicem yani, boyle bisey yok. Kimse vazgecilmez degildir. insanlarin sinir aninda agzindan cikan sozlerin %90'i daha once dusunulmus ve sinirle de disari cikmis seylerdir. Belki cok acimasiz seyler soyledim bilmiyorum ama ben uyarmak istedim. saglikli iliski boyle bisey degil cunku. Kimseyi kirmamisimdir umarim. Zaten sahis olarak kimseye soylemiyorum, ne zaman gelsem topikte ayni seyleri gordugumden soyledim.

Kuzum aslnda hayatmizi guzelce ozetlemissin bitanem cok sagol ama ben her koşulda yanindayim.onun icn kredi cekelm.dedim üzülüyor diye biliyorum cok Bunaldmda ama.inan bende yoruldm mutsuuzm ama aielsi yardm etse bunlar bole olmicakti simdi sorumlugu artti ona fazla geldi bu borç bunalma grdi ailemde bilio suan odemedgni oda sanrm bunu gurur yapio

Konusmak istemiyorum kuzu aramam ama arasin isterim bende bi tuhag haldeyim

İnsan kırmamak için susuyor, ya da etki altında bırakmamak için..ama çok doğru şeyler yazmışsın canım..Saygı her şeyin başında gelir..Bilmiyorum ben yaşasam ne tepki verirdim ama..bunu da araya sıkıştırayımm :) Aldıkların çok güzel, güle güle kullan canımm

Bence çok doğru yazmışsın

canım şimdi kredi çekseniz atıyorum 10 bin çekeceksiniz geri ödemesi 13 filan olcak.. ee ödeyemezse faiz gelcek çünkü düzenli maaş almıyor.. o zamanda bankaya borçlanıcak o artıcak bu sefer başka bankadan kredi çekip onu kapatıcak o artıcak vs babam yıllardır bu hatayı yapıyorum maalesef borç azalmıyor. evimize giren yaklaşık 8 bin tl var ama hala borçlarımızla boğuşuyoruz. inanki kredi mantık işi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…