Canım ben evde söz nişan birarada yapmıştım. Ve dağıtmıştım evet.Sağol cnm sözünüzde hediye dağıttınız mı ben karar veremedim çok kalabalıkta olmcak masrafta olsn istemiyrm ama bilemedim
Haha o zaman oldu şimdiMAsumlarda var kız ayıcıklı kuzulu pijamalarıda cok alırm ozellıkle taytlı takımları cok begenırm nlarda var yanı
Canım sana özel msjla göndereyim kavanozları.
Ben de kalıcı olsun istediğimden ayna yaptırmıştım zaten.
Sonrasında kendimden de bişeyler olsun diye kavanozları yaptım.
Kurabiyeleri de dediğim gibi görümcem düşünüp yapmış getirmiş sağolsun ben de dağıtım.
Yoksa ben de onu düşünmemiştim.
bende kendim kokulu sabun yapmıştım ,:)
Sağol cnm sözünüzde hediye dağıttınız mı ben karar veremedim çok kalabalıkta olmcak masrafta olsn istemiyrm ama bilemedim
o özelde çalışıyor ben oraya gelmem diyor
Ben şeker hamurundan kurabiye yapmıştım canım :) Ama istemiyormuşsun sanırım sen öyle yazmışsın :) Magnette olabilir buradan bir arkadaş vartasarimcibayan o yardımcı olur sana
Kızlar selambizde balayimizi ve beyaz esyalarimizi aldık ve haftasonu ilk kez gelinlik denedim
Kendisi mi yapıp satıyor yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Tabii ki :) topiğe geldiğinde yardımcı olur sana
Yastıklarda güzel ama bilemedim magnet daha iyi gibi :)
Tm cnm sağol yastıklara mıknatıs taksak olmazmı acaba :)
Hımm yastıkta ısrarcısın :) Bilmiyorum ki hiç görmedim yani belki de olurtasarimcibayan geldiğinde sorarız Benim şimdi çıkmam gerek hoşçakal
Belek'te canım bellis hotel de jasmine göl evini tuttuk çok guzelllNe güzel :) hayırlı olsun canımm, balayını nereye ayarladınız?
Canimm orya bahsetmis ama ben sana ozelden yazaymTm cnm sağol yastıklara mıknatıs taksak olmazmı acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?