2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesinlikle bende buyüzden dedim eve alman yanlış olur diye. bence ailenide düşünme fazla. bende aynı durumdaydım. kardeşimin sorumsuzlukalrı yetmez evin bütün faturalarınıda ben öderdim. bir akadşaım demişti bana sen böyle yapıyorsun evlenince nolcak alışsınlar dedi. sonra ödememeye başladım. şimdi biriktiriyorlar sonra kesilcek gibi oluyor öyle yatırıyor babam. sende boşver hiç tartışma artık. takside girdim şunu aldım bunu aldım de. bendede para kalmadı de çık işin içinden.

ayy evet ya bizdede durum aynı benim bi kaç tane saçımda var onun sakalında bile var yaa ve son bir senede oldu bunlar hep

Sırf bu yüzden telefon aldım kendime ya Benim de borcum var demek için. Daha da aldım diycem artık yetti valla

benimki bundan öncek borç getirdiğinde kredi çektim ödedim o sıra evden gitti bu bikaç gün arkadaştayım şurdayım burdayım dedi. sonra işten çıktım dedi yalovada rakdaşın yazlığına gitcez dedi. 3 gün hesapta orda kaldılar. eve bi geldi cebinde bodrumda yapılmış alışveriş fişi çıktı. sonra facede yaptığım ufak bir araştırma sonunda kızın biriyle bodrumda barda fotoğprafı gelde deli olma. ama noldu saydım saydım krizler geçirdim ben çalışım borcunu ödeym o keyif yapsın diye. geen ben suçlu oldum babam sen çok agresifsin dedi durdu en sonuncusundada anneme diyor psikoloğamı götürsek napsak çok agresif

hahahha bak hele bak tam paşa desene vericen kaportacının yanına görecek pringles yemeyi
Yaptığı işin ondan farkı yok ki zaten. Ağır iş yapıyor, gecesi gündüzü yok ama işte hayat ona güzel :) vallahi bak ne yaparsan yap yani değişmiyor bu. Hep istediğini elde eder. Arkasında da destekçi bulur

Ay yok artık !! Ben sinir oldum burada resmen çıldırıcam ya bu nedir

Ay yazık yaa Bende de beyazlar çıkıyor biliyor musun. Hiç yoktu şimdiye kadar kopkoyu saçlarım var hep, geçenlerde dikkat ettim moralim bozuldu
Haha bende de bi kaç tane var saçlar sarı olduğundan görübmüyo neysekii
ayy evet ya bizdede durum aynı benim bi kaç tane saçımda var onun sakalında bile var yaa ve son bir senede oldu bunlar hep
Yazık bize günaaaah
Elimiz ayağımız tutarken şu işleri halledeydik iyiydi haha

Yok artık yaaaa, inan ağzım açık okudum..Allah sabır versin..Az kaldı bakalım sen gidince ne yapacak? Allah evinde huzurlu mutlu olmayı nasip etsin..

Yok artık yaaaa, inan ağzım açık okudum..Allah sabır versin..Az kaldı bakalım sen gidince ne yapacak? Allah evinde huzurlu mutlu olmayı nasip etsin..
amin canım. diyorum hep allah onalra değilde bize acıdığından akıl fikir verisnde kurtulalım bunların sorumsuzluklarından

Kaç yaşında ya ?
20 yaşında.
Teşekkürler kızlar desteğiniz için, şimdilik biraz daha sakinim. Akşama da zaten konuşmayı düşünmüyorum yoksa iyice tepem atar. Bu ay da zehir oldu zaten bana. Bir an önce geçsin şu zaman da alacağım sorumluluk en azından haksızlık olmasın. Tek dileğim bu. curlygirl inşallah sen de kurtulursun bir an önce bu durumlardan, çok iyi anlıyorum seni

evet canım vermiş :) n11de banada bi indirim çeki vermişlerdi. onu ekmek kızartma makinrsi için kullandım ama yine o da uygun olmadı.her zamanki gibi

Allah yardım etsin canım inşallah çözülür herşey rahatlarsın

Allah ikinize de sabır versin..diyecek bir şey bulamıyorum artık..

Kızlar şimdi nişanlım size soru sormamı istedi :)

Beyaz eşya için samsung marka öneriyor musunuz?

Kızlar şimdi nişanlım size soru sormamı istedi :)

Beyaz eşya için samsung marka öneriyor musunuz?

ben samsungun en iyisi olduğunu duymuştum çevremden ama benimki bu işi yapan bikaç kişiyle konuşmuş başka marka satanlar bile ısrarla vestel diyolarmış.arçeliğe de iyi demişler.bende samsung ve arçeliği seviyorum.orta yolu bulup arçelik alırız heralde bilemiyorum çok da anlamam aslında ama görünüşe bakıyorum sanırım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…