Hahahhahaa aynen yaa bidiğin 10 yaş yaşlanmış gibi hissediyorum
Ayy valla kuzu şu çeyiz işine giriştikten bir süre sonra bu işleri sıkı takip eder oldum. Öncesinde ben de herşeyi pahalı alırdım. Sonra aynı şeyi daha ucuza bulup yine kazıkladım diye ağlaşırdımevet canım vermiş :) n11de banada bi indirim çeki vermişlerdi. onu ekmek kızartma makinrsi için kullandım ama yine o da uygun olmadı.her zamanki gibi
Kuzu biz beyazları daha doğrusu gerileri samsung alıyoruzKızlar şimdi nişanlım size soru sormamı istedi :)
Beyaz eşya için samsung marka öneriyor musunuz?
Ben de çok görünüş takıntılısıyım. Aslında beyaz eşyada işleve bakmak lazım ama yok benim göz zevkim ön plandaben samsungun en iyisi olduğunu duymuştum çevremden ama benimki bu işi yapan bikaç kişiyle konuşmuş başka marka satanlar bile ısrarla vestel diyolarmış.arçeliğe de iyi demişler.bende samsung ve arçeliği seviyorum.orta yolu bulup arçelik alırız heralde bilemiyorumçok da anlamam aslında ama görünüşe bakıyorum sanırım ben.
Samsung ve bosch çok öneriliyor ben de hep bunu duyuyorumKızlar şimdi nişanlım size soru sormamı istedi :)
Ya ben de çok gri istiyorum aynı şekilde form takıntısı var bende deBen de çok görünüş takıntılısıyım. Aslında beyaz eşyada işleve bakmak lazım ama yok benim göz zevkim ön planda
Vestelden hiç emin olamıyorum ben yaSamsung aldık biz. Arçelik iyi ama bizime vdeki herşey arçelik mesela cidden bi sorunda yaşamadık kendimi bildim bileli varlar
Şuan daha bi sevindimmm !Samsung ve bosch çok öneriliyor ben de hep bunu duyuyorum
Yaa dikat etmezsen herşey pis görünürYa ben de çok gri istiyorum aynı şekilde form takıntısı var bende deAma tutturdu etrafımdakiler grinin temizliği zor leke gösteriyor diye. Dedim mikrofiberle silmezseniz tabi kalır. Cam gibi düşünmek lazım sonuçta. Kuruladın mı ıslaklığını iz falan kalmaz.
İşte o da şanssızlık olmuş. Bizim de evde bosch vardı ve annem çok memnun. Evet fiyatları biraz tuzlu tabi.Şuan daha bi sevindimmm !
Bosch pahalı biraz
Ablamınkiler bosch gerçi bulaşık makinası hayattan bezdirdi amaa
Kızlar şimdi nişanlım size soru sormamı istedi :)
Hahah
Ayy valla kuzu şu çeyiz işine giriştikten bir süre sonra bu işleri sıkı takip eder oldum. Öncesinde ben de herşeyi pahalı alırdım. Sonra aynı şeyi daha ucuza bulup yine kazıkladım diye ağlaşırdım
Biraz araştırmayla uygunlarını yakalayabilmek gerek. Kar kardır diyorum :)
Kuzu biz beyazları daha doğrusu gerileri samsung alıyoruz
Baya araştırdım. Birkaç markayı bir arada satan mağazalara sordum özellikle hep iyi yorumlar aldım.
Tabi dedikleri gibi biraz da şans bu beyaz eşya işi ama umarım dedikleri gibi çıkar kullanırken de :)
Ayy fırının da güzelliğii yaniiii :)
İşte aynen kuzu biraz da şans bu iş gerçekten inanıyorum buna..İşte o da şanssızlık olmuş. Bizim de evde bosch vardı ve annem çok memnun. Evet fiyatları biraz tuzlu tabi.
Hahaha onu nasıl başardın yaa güldürdün beniiibende aynen öyleyim ya.şimdi yine biraz araştırıp ucuza alıyorum ama yinede daha ucuzu oluyo işte.a101de bile kazıklandım ben ya
Ben de çok görünüş takıntılısıyım. Aslında beyaz eşyada işleve bakmak lazım ama yok benim göz zevkim ön planda
Vestelden hiç emin olamıyorum ben yaSamsung aldık biz. Arçelik iyi ama bizime vdeki herşey arçelik mesela cidden bi sorunda yaşamadık kendimi bildim bileli varlar
canım bizim evdekilerde arçelik. ama servis yetkilisi bile söylemişti. arçelikler artık eski kalitede değilmiş.Kızlar hepinize teşekkürler :)
Bizde yıllardır gelen bir arçelik durumu var :) Hep arçelik marka kullandı annemler..Bir tek profilo buzdolabı vardı , 20 sene sonra ancak bozuldu :)
Bosch nişanlımın kız kardeşi kullanıyor hiç memnun değil..hortuma pislik tıkandığı için 150 tl para almışlar..daha alalı 2 ay ancak olmuştu..
Samsung marka kullanan yok etrafımda..Biz de hep arçelik düşünmüştük..Şimdi iyice kafam karıştı yani
canım bizim evdekilerde arçelik. ama servis yetkilisi bile söylemişti. arçelikler artık eski kalitede değilmiş.
Karar vermek zor. Ama derin derin düşünme kuzu. Ben de alıkrn çok araştırdım ama yani her markanın şikayeti var. Hepsinden memnun olan var çıkılmaz içinden. O yüzden karar ver ve kendine şans dilebende emin olamıyorum aslında ama bilmiyorum ya.şimdi kullanan görmedim ikisini de benim annemde arçelik kullanıyo.o yüzden bişey söyleyemiyorum.birde vestel türk malı sanırım o etkiliyo beni.
Aynen öyle canım. Bizim evde yine kendimi bildim bileli olan bi arçelik çamaşır mk. var. Bi problem içi,n servis çağırmıştık. Annem de aman yenisini mi alsak deyince adam aman abla yapma dedicanım bizim evdekilerde arçelik. ama servis yetkilisi bile söylemişti. arçelikler artık eski kalitede değilmiş.
bende emin olamıyorum aslında ama bilmiyorum ya.şimdi kullanan görmedim ikisini de benim annemde arçelik kullanıyo.o yüzden bişey söyleyemiyorum.birde vestel türk malı sanırım o etkiliyo beni.
Ayy fırının da güzelliğii yaniiii :)
İşte aynen kuzu biraz da şans bu iş gerçekten inanıyorum buna..
Hahaha onu nasıl başardın yaa güldürdün beniii
Hiç bilmiyorum ama samsungun telefon televizyonda iyi olduğunu söylüyolar beyaz aşyada o kadar değil diye duymuştum. Baktıgımızda modeller çok güzel evet ama ben bilemediğim için bosch aldık biz buzdolabını diğerlerinede karar verdik onlarda aynı olucak canımKızlar şimdi nişanlım size soru sormamı istedi :)
Karar vermek zor. Ama derin derin düşünme kuzu. Ben de alıkrn çok araştırdım ama yani her markanın şikayeti var. Hepsinden memnun olan var çıkılmaz içinden. O yüzden karar ver ve kendine şans dileBen öyle yaptım da
Aynen öyle canım. Bizim evde yine kendimi bildim bileli olan bi arçelik çamaşır mk. var. Bi problem içi,n servis çağırmıştık. Annem de aman yenisini mi alsak deyince adam aman abla yapma dediAsla bulamazsınız bunun gibisini diye.
Herkes bunu söylüyo yani, eskisi gibi değilmiş özellikle çamaşır makineleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?