2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bilmem hatıra olur diye düşünüyorum ben bizimki düğün salonu diye pakette baya şey vardı ; kamera, 15 fotoğraf,300 meşrubat, kuaför, araba süsleme baya bişey varmış şimdi okuyorum bende

Aynen öyle canım. Benimki de daha uygundu ama ses sitemi +dj eklenince aynı fiyata geldi yani. Ekstra bişey yok içinde
bunlarda kolon sistemi var tv ye bağlı bende laptopu tv ye bağlayıp ordan çalmayı düşündüm. kuzenimde güzel bir cd var bu günler için onu koydumu ohh mis
Kızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli
ya ondan banada laızm ben çok zayıftım kilo alım diye yedim drudum yağı fazla kaçırdım heralde kilo aldım çokta memnunum ama simit ve göbeği eritmem lazım 3 gündür ebru şallıyı takip ediyorum instagramdan bazı hareketlerini yapmaya çalışıyorum sanki gibi geliyor görücez bakalım
Krep gibi bişey zaten hamuru kuzu. O bölmelere döküyosun harcı oldu bitti
okadar kolaymı ya

Hahah Patron çook uzaklarda, koltuğuna otrabilirim diye plan yapıp bize deli mi diyosun sen?
Fikri uygulamaya koyulmuşsun baya baya ayol
@Conchiglia resmi tatil uzmanı bence ya onun hakkını yemek istemiyorum. Bu altın değerindeki fikirler hep ondan çıktı. Ben de alttan alttan destek verdim kendi yorumlarımla

O zaman gayet iyi fiyat
şu cümleleri kurarken bile o deli kısmını anlıyoruz:)

Gayet normal bence onun altında bi yer bulamazsın canım bence kaçırma :) kamera falan yokmu ?
katılıyorum fiyatlar ucuyor

Hahahah @ShiverFly baaak burda benden bi tane daha var bence
Ayyy süper fikir valla gülmekten bayılabilirim şuan.
İzin vermezse ben bunu uygularım, kafama da bi huni takarım oooh mis!
tam senli,k olur hunili resmini bekliyorum

wuhuu bayılırım grafikerlere

Kızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli
spor yap bebeğim hatta vaktim yok dersen bi fitness videosu var onu tavsiye ederim benim kardesim 65 ten 45 e düstü onunla:)

Gerçekleri saklayamayız elbet gün yüzüne çıkacak göbekler
Haha sorma ben de düğün için değil de balayı için kurtulmak istiyorum göbekten.
Ay bi ara kendliğinden ermişti benim göbek. Bakıp bakıp üzülüyodum göbeksiz hiç güzel değilmiş diye haha
O günleri geri istiyorum ya!
Şu boğazımı bi tutabilsem. Bi yandan bunları diyip bi yandan yapyağlı böreği götürmesem meselaa

Sende git otur tamam hadi heveslendin dimi

Ya sorma bende neler yaptım kilo alayım diye şimdi göbek çevresi ciddi sıkıntıda bakayım bende ebru ablaya bari

Bulursanız bana da haber verin, kesip atıcam yoksa göbeğimi ya

Döner bıçağı son çözüm

Tatlım ben kilo vermek istemiyorum zaten zayıfım ama işte göbekk yaa o gitmeli

bende mi kınayı ayrı yapsam ki
sakın ha sakın düğün yerine 6 bin verdik bunada 1 olursa toplam 7 bin olacak
Bilmem hatıra olur diye düşünüyorum ben bizimki düğün salonu diye pakette baya şey vardı ; kamera, 15 fotoğraf,300 meşrubat, kuaför, araba süsleme baya bişey varmış şimdi okuyorum bende
normal düğün salonu olunca öyle oluyor haklısın.

hayırda yani ben yalnız değilim arada gülmeye benzer hıggh pıggh gibi sesli olunca delirdiğimin resmidir diyorum
bakıyorlar 4 kişiyiz bu odada az kaldı mayısta kendi odama taşınıyorum video bile cekip yollarım he heyyt

yok asla senin hakkını yiyemem sen olmasan başaramazdım

Bende balayı için ya düğünde korse morse hallolur Yapma bak yemee hepsi yağ olarak geri dönüyor

hasha döner bıcagı hay Allah
bölgesel için yemeği kesmeden spor yapmalısın sadece karın çalıstıran hareketler

alalım biz onu bi bende basenlerden şikayetciyim ya lanet olasılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…