- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Bilmem hatıra olur diye düşünüyorum ben bizimki düğün salonu diye pakette baya şey vardı ; kamera, 15 fotoğraf,300 meşrubat, kuaför, araba süsleme baya bişey varmış şimdi okuyorum bendekamera yok canım bildiğin çay bahçesi burası. kınada kameraya gerek varmı hiç düşünmemiştim onuda. fotoğraf makinası var etrafımda iki tane profesyonel onlarla çekeriz diye düşünmüştüm fotoları.
kesinlikle bom boş yer 3 saatte 1000 l iyi para valla.
sanırım benzer fiyatlara bu tarz yerler
seninki kına görünümdü düğüne hatırlatırım oyüzden
babamın dediği bir yer var akşamda oraya bakıcam 23 nisan tatlinde kesinleştirmiş olurum heralde
Gerçekleri saklayamayız elbet gün yüzüne çıkacak göbeklerAhaa deme kızım böyle şeyler
Bana da lazım aynından bilen gören söylesin
Atarım ben sana şimdik :)
bunlarda kolon sistemi var tv ye bağlı bende laptopu tv ye bağlayıp ordan çalmayı düşündüm. kuzenimde güzel bir cd var bu günler içinAynen öyle canım. Benimki de daha uygundu ama ses sitemi +dj eklenince aynı fiyata geldi yani. Ekstra bişey yok içinde
ya ondan banada laızmKızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli
okadar kolaymı yaKrep gibi bişey zaten hamuru kuzu. O bölmelere döküyosun harcı oldu bitti
Bende hiç yapmadım denemiş oluruzkızlar ya o tavada kek nasıl pişiriliyorpasta yapıp satan biri için garip bir soru oldu bilyorum ama gerçekten blmiyorum bunu
HahahSenin gibisini bulamayız bence o merakla yaşamını sürdürmen gerekecek
O belirsizlikle yaşamaya devam çünkü şirkette resmen kimse kalmamışResmen terkedildim bu dağbaşında. Acaba tatil de benim mi haberim yok Ama aldığım duyumlara göre yarın çalışıyoruz. Patron da çook uzaklarda olduğuna göre yarın ben de koltuğuna oturabilirim diyorum
sen en azından bi haftada olsa yakalamış oldun bize yine yokahaha çok şeker ya , çok teşekkür ederimTeyzelere o kadar laf dedim, yarın sabah gideyim ben markette sıraya gireyim
Kızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli
O zaman gayet iyi fiyatcanım aslıdna ben garon bile istemiyorum. kınada çünkü sadece çerez ve meyve suyu dağıtıcam.e onlarıda arkadşlarım yapar. arkadaşların kınasında öyle yapmıştık. oyüzden sadeec mekan bile yeter bana.
şu cümleleri kurarken bile o deli kısmını anlıyoruz:)Hahaha bak yaa bana ettiği laflara bakk şununnn
Ayrıca o deliye hasret olan kimse çıksın ortaya , o eli ben çok merak ediyorum.
Hem bi tanışmış oluruz o da rahat eder hahaha
Git de sor yaa belirsizlikle yaşanmıyo biliyosun
katılıyorum fiyatlar ucuyorGayet normal bence onun altında bi yer bulamazsın canım bence kaçırma :) kamera falan yokmu ?
tam senli,k olur hunili resmini bekliyorumHahahah @ShiverFly baaak burda benden bi tane daha var bence
Ayyy süper fikir valla gülmekten bayılabilirim şuan.
İzin vermezse ben bunu uygularım, kafama da bi huni takarım oooh mis!
wuhuu bayılırım grafikerlereAman kuru kuru mekanlara bu fiyatları veriyorlar sinir oluyorum. Sen bütçene göre hareket et araştırmaya devam et bence
Merhaba kesinlikle fethiyeyi öneririm gezilecek çok fazla yer var
Aman canım sakinGrafikerim ben
spor yap bebeğim hatta vaktim yok dersen bi fitness videosu var onu tavsiye ederim benim kardesim 65 ten 45 e düstü onunla:)Kızzlarr bana göbek eriten kür lazım yaa napıcaz bu göbeği balayına gidicez ruslar muslar fıstık gibiben göbekli
Haha sorma ben de düğün için değil de balayı için kurtulmak istiyorum göbekten.Gerçekleri saklayamayız elbet gün yüzüne çıkacak göbekler
Sende git otur tamam hadiAyy bi deli dahaHayır H happyNow öyle canlanıyor gözümde iyi gülüyorum yani Koca şirkette de kimse kalmadı bi başıma rahat rahat gülüyorum deli diyecek de yok ahahaha
Senin gibisini bulamayız bence o merakla yaşamını sürdürmen gerekecek
O belirsizlikle yaşamaya devam çünkü şirkette resmen kimse kalmamışResmen terkedildim bu dağbaşında. Acaba tatil de benim mi haberim yok Ama aldığım duyumlara göre yarın çalışıyoruz. Patron da çook uzaklarda olduğuna göre yarın ben de koltuğuna oturabilirim diyorum
Ya demedim mi işte ! Eşşeğin aklına iyice karpuz kabuğu düşürüyorsun @Conchiglia
AhahahahSeni de kaptırdık
Bomba ikili oldunuz tamam artık resmi tatillerde sırtımız yere gelmez
Hahaşu cümleleri kurarken bile o deli kısmını anlıyoruz:)
sen en azından bi haftada olsa yakalamış oldun bize yine yok
bunlarda kolon sistemi var tv ye bağlı bende laptopu tv ye bağlayıp ordan çalmayı düşündüm. kuzenimde güzel bir cd var bu günler içinonu koydumu ohh mis
ya ondan banada laızmben çok zayıftım kilo alım diye yedim drudum yağı fazla kaçırdım heralde kilo aldım çokta memnunum ama simit ve göbeği eritmem lazım 3 gündür ebru şallıyı takip ediyorum instagramdan bazı hareketlerini yapmaya çalışıyorum sanki gibi geliyor görücez bakalım
okadar kolaymı ya
Bulursanız bana da haber verin, kesip atıcam yoksa göbeğimi ya
O zaman gayet iyi fiyat
şu cümleleri kurarken bile o deli kısmını anlıyoruz:)
katılıyorum fiyatlar ucuyor
tam senli,k olur hunili resmini bekliyorum
wuhuu bayılırım grafikerlere
spor yap bebeğim hatta vaktim yok dersen bi fitness videosu var onu tavsiye ederim benim kardesim 65 ten 45 e düstü onunla:)
sakın ha sakınbende mi kınayı ayrı yapsam ki
normal düğün salonu olunca öyle oluyor haklısın.Bilmem hatıra olur diye düşünüyorum ben bizimki düğün salonu diye pakette baya şey vardı ; kamera, 15 fotoğraf,300 meşrubat, kuaför, araba süsleme baya bişey varmış şimdi okuyorum bende
hayırda yani ben yalnız değilim arada gülmeye benzer hıggh pıggh gibi sesli olunca delirdiğimin resmidir diyorumAyy bi deli dahaHayır H happyNow öyle canlanıyor gözümde iyi gülüyorum yani Koca şirkette de kimse kalmadı bi başıma rahat rahat gülüyorum deli diyecek de yok ahahaha
Senin gibisini bulamayız bence o merakla yaşamını sürdürmen gerekecek
Ya demedim mi işte ! Eşşeğin aklına iyice karpuz kabuğu düşürüyorsun @Conchiglia
AhahahahSeni de kaptırdık
Bomba ikili oldunuz tamam artık resmi tatillerde sırtımız yere gelmez
HahahPatron çook uzaklarda, koltuğuna otrabilirim diye plan yapıp bize deli mi diyosun sen?
Fikri uygulamaya koyulmuşsun baya baya ayol
@Conchiglia resmi tatil uzmanı bence ya onun hakkını yemek istemiyorum. Bu altın değerindeki fikirler hep ondan çıktı. Ben de alttan alttan destek verdim kendi yorumlarımla
Haha sorma ben de düğün için değil de balayı için kurtulmak istiyorum göbekten.
Ay bi ara kendliğinden ermişti benim göbek. Bakıp bakıp üzülüyodum göbeksiz hiç güzel değilmiş diye haha
O günleri geri istiyorum ya!
Şu boğazımı bi tutabilsem. Bi yandan bunları diyip bi yandan yapyağlı böreği götürmesem meselaa
hasha döner bıcagı hay AllahYa sorma bende neler yaptım kilo alayım diye şimdi göbek çevresi ciddi sıkıntıda bakayım bende ebru ablaya bari
Döner bıçağı son çözüm
Tatlım ben kilo vermek istemiyorum zaten zayıfım ama işte göbekk yaa o gitmeli
alalım biz onu bi bende basenlerden şikayetciyim ya lanet olasılarO zaman gayet iyi fiyat
şu cümleleri kurarken bile o deli kısmını anlıyoruz:)
katılıyorum fiyatlar ucuyor
tam senli,k olur hunili resmini bekliyorum
wuhuu bayılırım grafikerlere
spor yap bebeğim hatta vaktim yok dersen bi fitness videosu var onu tavsiye ederim benim kardesim 65 ten 45 e düstü onunla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?