2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yok sıra almam ben bana neresi kaldı 4. heralde bunada şükür

Hahah ben de vallaa Kovalamasam da gıcık gıcık bakarım kesin.
Biri görmese bari haha Sonra düğünü izlerken foyam meydana çıkar ama iş işten geçmiş olacak nasılsa haha

ayy benim var öyle bir anım, ablamın düğününde konvoy da video çekimini unutmuşum, düğün mekanına geldik çocuklar önümüzü kesti, bir tipim var nasıl çirkin bakmışım , kafada da görümce topuzu gibi bir topuz

kendi kendimi hayal ettim sırıtıyorum ya

Hahaha görümce topuzu çok iyiydi. Baldız topuzunun da görümceden eksik kalmaması gerekirdi zaten
Kameralara dikkat etmek gerek yanii unutmayalım

Off cuma gününe nikah işlemleri için izin almam lazım ama çekiniyorum ya
Bu ara çok kaçamak yaptım gibi geliyo
Ama mecburum da.
Girip söylesem kurtulucam da söyleyemiyoruum

tekrar soruşturyum bakalım canım senin bildiğin yer varsa oda olur

Hahaha çok güldüm Cidden videolar sıkıntı nasıl şirret görünebiliyor insan
Off cuma gününe nikah işlemleri için izin almam lazım ama çekiniyorum ya
Bu ara çok kaçamak yaptım gibi geliyo
Ama mecburum da.
Girip söylesem kurtulucam da söyleyemiyoruum
Sanki ayıp bişey gibi çekiniyoruz da çalışıyoruz diye ölelim mi yani. Ben de öyleyim bakma dememe de insan çekiniyor işte
tekrar soruşturyum bakalım canım senin bildiğin yer varsa oda olur
Benim bildiğim yerler hep çok yüksek adetli yerler ya, işten bildiğim yerler hep. Sen biraz sor bence de çünkü hazır davetiye almaya kalkınca da o kadara geliyor. Kendin yapınca daha ucuz olması lazım değil mi

Sanki ayıp bişey gibi çekiniyoruz da çalışıyoruz diye ölelim mi yani. Ben de öyleyim bakma dememe de insan çekiniyor işte
Sorma kuzuu ya . Hayır keyfi bi durum da değil durumdan da haberdarlar ama yine de çekiniyorum işte.
Neyse yarına bıraktım bugün toplayamadım cesaretimi
Yarından söyleyeyim ki arada 2 gün olsun emrivaki gibi olmasın

Doğru dedin oniii
75 kuruşa davetiyeler var zaten.
Tanıdık biri geldi aklıma şimdi matbaacıydı sanki . Ablama varınca bir sorayım. Eniştenin eniştesi İnşallah doğru hatırlıyorumdur

Doğru dedin oniii
75 kuruşa davetiyeler var zaten.
Tanıdık biri geldi aklıma şimdi matbaacıydı sanki . Ablama varınca bir sorayım. Eniştenin eniştesi İnşallah doğru hatırlıyorumdur
Bakalım siz bulursanız iyi yerler, birbirimize faydası da olur hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…