- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Valla ben bu konuda kıyarım ya haha
Gelmeseler ne çok severdim onları kimbiliiir.
Neyseki kına mekanının bir kısmında çocuklar için park var. Orada takılırlar
Ama düğüüüün
Çok vermiş amaa
Ay iyi hadi bi karar vermişsin gözün aydın
Yaa ben bugün gördüm davetiye iki kişiliktir çocuklara da iyi uykular yazmışlar çok hoşuma gitti koptum vallahiGelin biz yetişkinler olarak dağıtalım demiş işte daha ne olsun
Haha kaçmıyorum sıkıntı yokPatronlar da bilgisayarımla beraber beni klonlamak istiyor ona ne demek lazım
Evett çok güzeller :)
Olur kuzu öne alalım seniH happyNow iyice hırs yapacak. Üzülme ama bunlar çıraklık eserim, ustalık eserim senin olur bak
Korkup kaçtım
Hahaha hayal ettim de
Hahah ben de vallaaKovalamasam da gıcık gıcık bakarım kesin.
Biri görmese bari hahaSonra düğünü izlerken foyam meydana çıkar ama iş işten geçmiş olacak nasılsa haha
Uuu bunu çok sevdim beybii. Resmen teselli oldu banaOlur kuzu öne alalım seni@extravolume iyice hırs yapacak. Üzülme ama bunlar çıraklık eserim, ustalık eserim senin olur bak
Düğünde de olaydı çok iyiydiii.Aaaa benimde düğün de var :)
Çok vermiş amaa
Yaa ben bugün gördüm davetiye iki kişiliktir çocuklara da iyi uykular yazmışlar çok hoşuma gitti koptum vallahiGelin biz yetişkinler olarak dağıtalım demiş işte daha ne olsun
Haha kaçmıyorum sıkıntı yokPatronlar da bilgisayarımla beraber beni klonlamak istiyor ona ne demek lazım
Olur kuzu öne alalım seniH happyNow iyice hırs yapacak. Üzülme ama bunlar çıraklık eserim, ustalık eserim senin olur bak
Korkup kaçtım
Hahaha hayal ettim de
Hahaha görümce topuzu çok iyiydi. Baldız topuzunun da görümceden eksik kalmaması gerekirdi zatenayy benim var öyle bir anım, ablamın düğününde konvoy da video çekimini unutmuşum, düğün mekanına geldik çocuklar önümüzü kesti, bir tipim var nasıl çirkin bakmışım , kafada da görümce topuzu gibi bir topuz
tekrar soruşturyum bakalım canım senin bildiğin yer varsa oda olurÇok vermiş amaa
Korkup kaçtım
Hahaha hayal ettim de
Güle güle kuzuuuyavrular ben servise kaçıyorum , iyi akşamlar
Hahaha çok güldümayy benim var öyle bir anım, ablamın düğününde konvoy da video çekimini unutmuşum, düğün mekanına geldik çocuklar önümüzü kesti, bir tipim var nasıl çirkin bakmışım , kafada da görümce topuzu gibi bir topuz
Sanki ayıp bişey gibi çekiniyoruz da çalışıyoruz diye ölelim mi yani. Ben de öyleyim bakma dememe de insan çekiniyor işteOff cuma gününe nikah işlemleri için izin almam lazım ama çekiniyorum ya
Bu ara çok kaçamak yaptım gibi geliyo
Ama mecburum da.
Girip söylesem kurtulucam da söyleyemiyoruum
Benim bildiğim yerler hep çok yüksek adetli yerler ya, işten bildiğim yerler hep. Sen biraz sor bence de çünkü hazır davetiye almaya kalkınca da o kadara geliyor. Kendin yapınca daha ucuz olması lazım değil mitekrar soruşturyum bakalım canım senin bildiğin yer varsa oda olur
Sorma kuzuu ya . Hayır keyfi bi durum da değil durumdan da haberdarlar ama yine de çekiniyorum işte.Sanki ayıp bişey gibi çekiniyoruz da çalışıyoruz diye ölelim mi yani. Ben de öyleyim bakma dememe de insan çekiniyor işte
Doğru dedin oniiiBenim bildiğim yerler hep çok yüksek adetli yerler ya, işten bildiğim yerler hep. Sen biraz sor bence de çünkü hazır davetiye almaya kalkınca da o kadara geliyor. Kendin yapınca daha ucuz olması lazım değil mi
Bakalım siz bulursanız iyi yerler, birbirimize faydası da olur hem :)Doğru dedin oniii
75 kuruşa davetiyeler var zaten.
Tanıdık biri geldi aklıma şimdi matbaacıydı sanki . Ablama varınca bir sorayım. Eniştenin eniştesiİnşallah doğru hatırlıyorumdur
Evet kuzuu valla super olur tek elden cikaririz belkiiii :)Bakalım siz bulursanız iyi yerler, birbirimize faydası da olur hem :)
Bu arada anliyorim ben seni hahahaBakalım siz bulursanız iyi yerler, birbirimize faydası da olur hem :)
Ben kendimi anlamıyorum sanırsamBu arada anliyorim ben seni hahahahaberin olsun
GünaydııınGünaydın hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?