2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

misafir için bu

şu ikili kaşıklı tuzluk biberliği aldım.ocak yanına koymak için
hep pembe olmasın dedim.zaten bi tane daha var pembe

bu kadar kızlar.daha alıcaktım ama kart çekmedi asgarisi yatmamış heralde. bi de günlük takımına baktım dün ama kararsız kaldığım için almadım.

Günaydın herkese, uyku demeyin akşampasta siparişim vardı çok geç yattım hala uyuyasım var

hoşgeldin :) kendini tanıtırmısın
Ayy kötü olmuş ama pastaların çok güzel ya bu arada hiç demedim değil mi

güle güle kullan kuzu
Ayy kötü olmuş ama pastaların çok güzel ya bu arada hiç demedim değil mi
teşekkür ederim canım. bakarsınız bir buluşma düzenleriz ozaman tadınada bakarsınız pastalarımızın :)

Hepsi çok güzel kuzucuuum, güle güle kullan :)
Daha ne alacaktın diyesim geldi valla haha
Günlük yemek takımı güzelmiş ama pierre cardin de daha güzel modeller var sanki ya

Oo güle güle kullan çok güzeller. O baharatlıkları herkes yapmış ya ben karacada görmüştüm krem renklerini çok güzeller. Hatta bakliyat için kocaman versiyonları da vardı ama çok fiyatı ya. Hatta hemen göstereyim

Eklentiler

• IMAG0300.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMAG0301.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın kızlar akşam ilk gelinlik provam var ancak nişan hazırlıkları bitmedi erteleyeceğim sanırım

Oooh! Gelinli KK'lı pasta isteriz ama haha
yaparız kuzu ayıpsın :)

bunlardan bir ben almadım heralde kararda veremiyorum hangisini almam lazım :)

Hepsi çok güzel kuzucuuum, güle güle kullan :)
Daha ne alacaktın diyesim geldi valla haha
Günlük yemek takımı güzelmiş ama pierre cardin de daha güzel modeller var sanki ya

tava falan alcaktım ama olmadı bende daha güzelleri var mıdır diye almadım mağazada bütün takımlar yoktu.hepsine bakmam lazım tek tek.teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…