2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ay evet ya her markada var valla duyulduk duyulmadık.
Karacanınki de çok güzelmişşş.
bunlardan bir ben almadım heralde kararda veremiyorum hangisini almam lazım :)
Yok yok tek değilsin ben de almayanlardanım

Ben de almadım kuzu rahat ol Çok pahalı ya kıyamam ona para vermeye. Tencere tava fiyatı resmen

Ay evet ya her markada var valla duyulduk duyulmadık.
Karacanınki de çok güzelmişşş.

Yok yok tek değilsin ben de almayanlardanım
napcaz peki aklıma kendim boyama var ama bir yandanda amann ne uğraşcan şu ahşap kapaklılar varya onlardan alrısın tamam işte diyorum
teşekkür ederim canım.bu arada bende pastalarına bayıldım çok güzel görünüyolar :)
saol kuzu

napcaz peki aklıma kendim boyama var ama bir yandanda amann ne uğraşcan şu ahşap kapaklılar varya onlardan alrısın tamam işte diyorum
Ahşap kapaklılar da güzel :) Bi ip bağla boynuna fıstık gibi olur Ya da ikeanın vardı sanki güzel bişeysileri bakmak lazım

teşekkür edetim :) o ne büyük kavanoz öyle çok güzelmiş ama.ben bievin mıknatıslılarını almıştım.yağlık ve tuzlukşarını almamıştım.bunun şu kaşıklı tuzluğu kullanışlı geldi sadece onu aldım.pahalı gerçekten yağlık sirkeliğini almadım o yüzden.bi de ton farkı olabilir.

Döktürmüşsün kuzu güle güle kullan :)

Aslında ben yaptım zaten kendime baya uzun zaman önce 3 büyük 3 küçüktü herhalde şu an sayıyı da hatırlamıyorum tam ama
O yüzden almicam şimdilik kuzu. Onları kullanırım eskiyene kadar . Ne severek yapmıştım ah ah İlk göz ağrılarım

Evet gerçekten büyük ama işte kuru bakliyatlar için güzel olur dökme yeri falan hoşuma gitti. Bir de tencere fiyatında olmasaydı

onları gördüm resimleri duruyor hatta gayette güzeller sen alma zaten daha

Fotoğraf nerede peki

Evet gerçekten büyük ama işte kuru bakliyatlar için güzel olur dökme yeri falan hoşuma gitti. Bir de tencere fiyatında olmasaydı
Hahah tencere fiyatı diyo ya Ama haklısın valla
onları gördüm resimleri duruyor hatta gayette güzeller sen alma zaten daha
Aaa evet görmüştün dimiii. Bence de almiyim. Boyası soyulana kadar kullanırım
Fotoğraf nerede peki
Baak curlygirl e göndermişim. O halde aynı mesajdan sana da göndereyim

evet canım kuru bakliyat için çok güzel.iyiki görmemişim ben bunları yoksa aklım sürekli bunlarda kalırdı en sonunda gidip alabilirdim.neyseki sipariş ettim kuru bakliyat için.ne kadar ki merak ettim

evet canım kuru bakliyat için çok güzel.iyiki görmemişim ben bunları yoksa aklım sürekli bunlarda kalırdı en sonunda gidip alabilirdim.neyseki sipariş ettim kuru bakliyat için.ne kadar ki merak ettim
37 tl

Nişan olmadı gelinlik bakıyorsunuz ya ondan dedim Ne güzel ama çok uzamıycak

Canım bizim düğün tarihimiz belli evimiz mobilyalarımız vs aklına ne geliyorsa belli Nişan düğün arası kısa olsun istedik sadece

Nasıldı prova canım neler kaldıki eksik olarak

Saçıma taç yapıcaktım çiçekler elimde ama daha yapamadım elbisem kuru temizlemiceden alınacak ufak tefek şeyler var tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…