- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Ayy nasıl kaçırdım yahu bunu ben! :)
Hepsi çok güzel kuzuu. Pembe olan herşeye bayılmam bir yana senin tost makinan ve çaycını çok sevmiştimm. Gerçekten çok şık duruyolar.
Hepsini güle güle kullanAlbümün de hayırlı olsun yenilerini ekle haha
Ayy evet yaaaAma neyseki küçük bir uyarıyla koşuverdim albüme
Hadi su iç suu bak ben aldım koca bi bardak başladım
Benim yeni kaçamakları hala görmedin tabi ama neyseAyy nasıl kaçırdım yahu bunu ben! :)
Hepsi çok güzel kuzuu. Pembe olan herşeye bayılmam bir yana senin tost makinan ve çaycını çok sevmiştimm. Gerçekten çok şık duruyolar.
Hepsini güle güle kullanAlbümün de hayırlı olsun yenilerini ekle haha
Ayy evet yaaaAma neyseki küçük bir uyarıyla koşuverdim albüme
Hadi su iç suu bak ben aldım koca bi bardak başladım
Ayyy inanmıyorum ya ne işler çevirmişsin siz bi sabah yoktum diyeBenim yeni kaçamakları hala görmedin tabi ama neyse
Aynen bugün performansı düşük birazBenim yeni kaçamakları hala görmedin tabi ama neyse
Hahah henüz adapte olamadım o kadar çok konuşmuşsunuz kiAynen bugün performansı düşük biraz
FarkettimHahah henüz adapte olamadım o kadar çok konuşmuşsunuz ki
Arkadan çevirdiğiniz işler de cabası. Almak için benim yokluğumu mu kolladınız ne
79 tlAyyy inanmıyorum ya ne işler çevirmişsin siz bi sabah yoktum diye
Şimdi fark ettim zaten eskileri okumaya çalışırkenn.
Ya çok güzel bunlarrr. Kıydın demek paraya
Güle güle kullan bebiiiiş :)
Ne kadar ödedin onu de hele
Yorulmuş belliAynen bugün performansı düşük biraz
Hep @Conchiglia verdi gazı örtmenimHahah henüz adapte olamadım o kadar çok konuşmuşsunuz ki
Arkadan çevirdiğiniz işler de cabası. Almak için benim yokluğumu mu kolladınız ne
Evet sen almadın da bizi gazladınFarkettimBen bişey almadım varolanı güncelledim lütfen
Haha olsun sonuçta burada mühim olan benimg elişmeleri kaçırmış olmam. Ne vardı yani ben varken yapsaydın albümüüüFarkettimBen bişey almadım varolanı güncelledim lütfen
Haha nasılda bahane bulmuş kendine .79 tlYa ne zamandır merak ediyordum bu bıcırları zaten. Sonradan markafonide gördüm bu bi işaret dedim ve içmediğim sigara parasıyla almalıyım dedim
Haha arkadaşınla iyi geçin pixiebelle .. Bi de şey var "o köprüden atlasa sen de mi atlayacaksın bakim he " ? hahah ay bu lafa çok sinir olurdum ben de kullandım ohep @Conchiglia verdi gazı örtmenimLoto çıkmış da ona
Yok yok zorlamicam zaten kuzu, Olursa olur olmazsa böyle kalır.
Gerçekten heyecanlandıııım :)
Haha sende bendensin demek. Benimde bazen akşama kadar hiç aklıma gelmiyo su sırf aa su içmemiştim dediğim için gidip içiyorumMesela bak bugün de içmemişim hemen içeyim
Ayy İnşallah kuzuuuu :)
Ayrıca hiiiç öyle düşünme bence çok da yakışacak. Çok zarif bi model seçtin zaten. Fotoyu bekliyoruz heyecanlaa :) Ne zaman deniceksin?
Vayyy avyy anında satış79 tlYa ne zamandır merak ediyordum bu bıcırları zaten. Sonradan markafonide gördüm bu bi işaret dedim ve içmediğim sigara parasıyla almalıyım dedim
Yorulmuş belli
Hep @Conchiglia verdi gazı örtmenimLoto çıkmış da ona
Daha ne aliim ben doldurdum albümü çoğuda yok ordaEvet sen almadın da bizi gazladın
Yaa benim aklımda ar bi kaç seçenek ama sana görüntüler fazla mı gelir bilemedim.çok teşekkür ederim ya , ayakkabımı alıp gitmem lazımmışi, ayakkabı önerisi olan varsa dinliyorum
@Conchiglia senin dediklerine bakıcam kuzu
Çok iyi bir söz gerçekten çok yerindeHaha olsun sonuçta burada mühim olan benimg elişmeleri kaçırmış olmam. Ne vardı yani ben varken yapsaydın albümüüü
Haha nasılda bahane bulmuş kendine .
Ay ben öyle bi bahane uyduramam ona üzüldüm şuan
Çok tatlılar ama yaa iyi yaptın sefan olsun. Yanlız ben biraz kroyum ya şu ortadaki kısımları ne işe yarıyo. Ordan mı çıkıyo içindeki şey
Haha arkadaşınla iyi geçin pixiebelle .. Bi de şey var "o köprüden atlasa sen de mi atlayacaksın bakim he " ? hahah ay bu lafa çok sinir olurdum ben de kullandım oh
Bak kuzu ben inceledim onları rahatlar baya biraz topuk uzun :)çok teşekkür ederim ya , ayakkabımı alıp gitmem lazımmışi, ayakkabı önerisi olan varsa dinliyorum
Evett hiç pişman değilim yine olsa yine yaparımHaha nasılda bahane bulmuş kendine .
Ay ben öyle bi bahane uyduramam ona üzüldüm şuan
Çok tatlılar ama yaa iyi yaptın sefan olsun. Yanlız ben biraz kroyum ya şu ortadaki kısımları ne işe yarıyo. Ordan mı çıkıyo içindeki şey
Evet atlıycam derdim benHaha arkadaşınla iyi geçin pixiebelle .. Bi de şey var "o köprüden atlasa sen de mi atlayacaksın bakim he " ? hahah ay bu lafa çok sinir olurdum ben de kullandım oh
Ben vivienne westwood melissaları seviyorum renkli onlara da bakabilirsinçok teşekkür ederim ya , ayakkabımı alıp gitmem lazımmışi, ayakkabı önerisi olan varsa dinliyorum
Vayyy avyy anında satış
Yaşasıın!!Çok iyi bir söz gerçekten çok yerindesöz bir daha seni beklicem eklemelerde
Yaaa ne sevimliymiş. Aklımıza soktuğun şeylere bak ya hey Allahııım hahaEvett hiç pişman değilim yine olsa yine yaparımOlsun kuzu 1 paket az alsan bahane oluşabilir
O ortadaki şey şu işe yarıyo pıt diye yukarı kaldırdın mı açılıyo oradan döküyorsn pıt diye kkapanıyor hava geçirmiyor dur video atayımEstağfirullah ayrıca ne kıroluğu deli
Haha ne değişik bi tip kız buuYeni hedefim de bu bulduğum an acımam kıyıcam paraya
Bak kuzu ben inceledim onları rahatlar baya biraz topuk uzun :)
Iyyyyyyyy deme öyle kepçeden soğuycam en tahammül edemediğim hayvan. Dinazorcuk buHaha ne değişik bi tip kız buuÇorbanın içinde yılan var gibi korkarım ben bundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?