2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy bizden de anca böyle bi ruh hali beklenirdi
Zihnim çorba gibi zaten, hava da böyle olunca ordan oraya savruluyorum
Tam anlamıyla çorbaa. Ya ben bu beyin yorgunluğunu nasıl atacağımı düşünüyorum bulamıyorum yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi

Masa sandalyem bugün yola çıkıcak renkleri attılar benim mutfakta kullandığım açık pembe olan renkten sandalye vardı hemen bu dedim :) ay bi sandalyeye bile nasıl seviniyorum :)

Tam anlamıyla çorbaa. Ya ben bu beyin yorgunluğunu nasıl atacağımı düşünüyorum bulamıyorum yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi
Of ben de öyleyim işte.
Dün evde istemsiz oflayıp duruyorum. Biri uyarınca fark ediyıorum anca.
Belirsiz şeyler deli ediyo beni cidden. Düşünmiyim diyorum öyle de olmuyo. Cidden akfam çok dolu ve ben de yoruldum

Masa sandalyem bugün yola çıkıcak renkleri attılar benim mutfakta kullandığım açık pembe olan renkten sandalye vardı hemen bu dedim :) ay bi sandalyeye bile nasıl seviniyorum :)
Hanii bize resim göstermeyecekmisin
Of ben de öyleyim işte.
Dün evde istemsiz oflayıp duruyorum. Biri uyarınca fark ediyıorum anca.
Belirsiz şeyler deli ediyo beni cidden. Düşünmiyim diyorum öyle de olmuyo. Cidden akfam çok dolu ve ben de yoruldum
Düşünmeden olmuyor düşünmeyeyim diyorsun bir bakıyorsun yine aklında birşeyler dönüyor.
Nasıl olacak ne olacak vs. vs. Bende güçsüz hissediyorum bu aralar, ne yapsak kurtuluruz acaba bu hallerden

tabiki hemen atiim :)

İşte bu aldıgım pembeler hep bu tondu zaten iyi oldu :) diğeri resimdeki gbi değil değişikti

Eklentiler

• image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 38
Düşünmeden olmuyor düşünmeyeyim diyorsun bir bakıyorsun yine aklında birşeyler dönüyor.
Nasıl olacak ne olacak vs. vs. Bende güçsüz hissediyorum bu aralar, ne yapsak kurtuluruz acaba bu hallerden
Herşey tamamlanmadan huzur yok gibi bize.
Yani başka türlü bu düşüncelerin içinden çıkmam pek mümkün değilim benim sanırım

Aynen bende böyle hissediyorum sen baya bitirdin kuzu ben düşündükçe içim sıkılıyo
Ya evet aslında bitti sayılır ama ufak tefek ayrıntılarda çok zor en az büyük işler kadar meşakkatli. Kına düğün hazırlıkları vs
Sandalyene bayıldımm çok güzell güle güle kullan buarada arkadaki renkli sehpalarda çok güzelmiş

Herşey tamamlanmadan huzur yok gibi bize.
Yani başka türlü bu düşüncelerin içinden çıkmam pek mümkün değilim benim sanırım
Balayına gidince de düşünecek bişeyler bulmayalımda. Devreler yanıyormuş, eve gidince yemek yapılacak fasülyemi yapsam nohutmu

teşekkür ederim canm :) onları bende çok sevdim alıcam inşallah karabağlarda çok var onlardan

Balayına gidince de düşünecek bişeyler bulmayalımda. Devreler yanıyormuş, eve gidince yemek yapılacak fasülyemi yapsam nohutmu
Haha ay deme ya benden beklenebilecek bi davranışşş.
Ama yok hayır balayında tek düşüneceğim şey " biraz daha mı güneşlensem? yoksa denize mi girsem ? "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…