2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen zaman yaklaştıkça daha mantıklı harcamalar yapıyorum bende.bu ay limitim doldu zaten son 2 ay kaldı.

Yaaa senelerdir ara ara kendini gösterip bi türlü çıkamayan 20lik dişim dün itibariyle beni delirtti!
Şimşiş bi yanağım var şuan

aldırman gerek geçmiş olsun rahatsız eder seni
Muhtemelen öyle olacak kuzu ama şuan apseli olduğu için almıyorlarda. Dün nişanlım doktoru arayıp sordu. Durumu anlatınca zaten hemen antibiyotik tavsiye etti. Onu kullanıp öyle gidebilirim ancak . O zamana kadar şiş yanaktan kurtulsam bari. Ne biçim bişeymiş bu

buarada kavanozlarım ve şişelerim gelmişler :) mini mini çok tatlılar çokta güzel paketlemişler hiç kırık falan yoktu içinde. fotomu tabiki albümde :)

Evet yaa zaten harcayacak çok vakitte kalmadı di mi. Bu ayki limit dolduğuna göre bu işler için 2 ay kaldı :)
Ama çok heyecanlıııııı

liste baya azaldı aslında ama önemli parçalarda çok hala.2 ay kaldı diyince bende heycanlandım

yarıp alıyorlar canım. iyi birine gidersen çok hissetmeden aldırısın.
Oy anlatımı bile korkunç yaaa
buarada kavanozlarım ve şişelerim gelmişler :) mini mini çok tatlılar çokta güzel paketlemişler hiç kırık falan yoktu içinde. fotomu tabiki albümde :)
Ay çok sevimlileeer. Şimdi süslenip püslenecekler bide oooh :)
liste baya azaldı aslında ama önemli parçalarda çok hala.2 ay kaldı diyince bende heycanlandım
Bende de öyle durum. Liste azaldı baya evet ama hala önemli eksikler var malesef . Bakalımm nasıl olacak

Oy anlatımı bile korkunç yaaa

Ay çok sevimlileeer. Şimdi süslenip püslenecekler bide oooh :)

Bende de öyle durum. Liste azaldı baya evet ama hala önemli eksikler var malesef . Bakalımm nasıl olacak
kızlar 59 gün kaldı şişelerimde süslenince çok güzel olacaklar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…