Benim kına büyük olmayacak o yüzden sayı azaaa ben 200 diye düşündüm
Günaydın herkese :)
canım siyahınımı satıyorsun.
Herkese Günaydııın!
Çook güzel bi gün olur İnşallah :)
Ay kuzu ya kıyamam. İnşallah alınır da aklında kalmaz diğeri
Ayrıca secduslar için ben de aynı durumdayımBayadır istiyorum ama kıyamıyorum paraya ya. Önceden almış olsam olurdu da bu sıkışık vakitte zor geliyo.
Evet yaa zaten harcayacak çok vakitte kalmadı di mi. Bu ayki limit dolduğuna göre bu işler için 2 ay kaldı :)aynen zaman yaklaştıkça daha mantıklı harcamalar yapıyorum bende.bu ay limitim doldu zaten son 2 ay kaldı.
aldırman gerek geçmiş olsun rahatsız eder seniYaaa senelerdir ara ara kendini gösterip bi türlü çıkamayan 20lik dişim dün itibariyle beni delirtti!
Şimşiş bi yanağım var şuan
Muhtemelen öyle olacak kuzu ama şuan apseli olduğu için almıyorlarda. Dün nişanlım doktoru arayıp sordu. Durumu anlatınca zaten hemen antibiyotik tavsiye etti. Onu kullanıp öyle gidebilirim ancak . O zamana kadar şiş yanaktan kurtulsam bari. Ne biçim bişeymiş bualdırman gerek geçmiş olsun rahatsız eder seni
günaydın güzeller
geçmiş olsun canım aldırmadan kurtulmaıyor insan heraldeYaaa senelerdir ara ara kendini gösterip bi türlü çıkamayan 20lik dişim dün itibariyle beni delirtti!
Şimşiş bi yanağım var şuan
Çok da korkuyorum ama çünkü sadece minik bi uç var gerisi içerde.geçmiş olsun canım aldırmadan kurtulmaıyor insan heralde
yarıp alıyorlar canım. iyi birine gidersen çok hissetmeden aldırısın.Çok da korkuyorum ama çünkü sadece minik bi uç var gerisi içerde.
Ama dediğin gibi sonuç öyle olacak herhaldee
Teşekkür ederim kuzuu
Evet yaa zaten harcayacak çok vakitte kalmadı di mi. Bu ayki limit dolduğuna göre bu işler için 2 ay kaldı :)
Ama çok heyecanlıııııı
Oy anlatımı bile korkunç yaaayarıp alıyorlar canım. iyi birine gidersen çok hissetmeden aldırısın.
Ay çok sevimlileeer. Şimdi süslenip püslenecekler bide oooh :)buarada kavanozlarım ve şişelerim gelmişler :) mini mini çok tatlılarçokta güzel paketlemişler hiç kırık falan yoktu içinde. fotomu tabiki albümde :)
Bende de öyle durum. Liste azaldı baya evet ama hala önemli eksikler var malesef . Bakalımm nasıl olacakliste baya azaldı aslında ama önemli parçalarda çok hala.2 ay kaldı diyince bende heycanlandım
liste baya azaldı aslında ama önemli parçalarda çok hala.2 ay kaldı diyince bende heycanlandım
kızlar 59 gün kaldıOy anlatımı bile korkunç yaaa
Ay çok sevimlileeer. Şimdi süslenip püslenecekler bide oooh :)
Bende de öyle durum. Liste azaldı baya evet ama hala önemli eksikler var malesef . Bakalımm nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?