2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oy anlatımı bile korkunç yaaa

Ay çok sevimlileeer. Şimdi süslenip püslenecekler bide oooh :)

Bende de öyle durum. Liste azaldı baya evet ama hala önemli eksikler var malesef . Bakalımm nasıl olacak

şuan bendeki en önemli parça yatak örtüsü.çok da zorlanıyorum.home sweet home da beğenmiştim bikaç model.ama çok pahalılar.geçenlerde indirime girdi beğendiklerimden biri 500 küsür biri 800dü.tabi almadım aptal gibi.hala bakıyorum

bizde bebekler için yaptık bunlardan.magnet kolonya ve kavanozları paketlerle dağıttık.çok şirinler süslemesi de zevkli tabi sayı azsa
50 tane şişeden olacak canım kına için. 210 tanede kavanoz olacak nikah şekeri olarak :)
bende arıyorum yatak örtüsü ama çok daha uygun bir şey

Hıım o da benim soru işaretim. Bi tane var ama çok günlük bişey. Bi tane daha almam lazım mı diye düşünüyorum hala çözemedim.
O kadar para da vermek istemiyorum çok saçma yaa

50 tane şişeden olacak canım kına için. 210 tanede kavanoz olacak nikah şekeri olarak :)

bende arıyorum yatak örtüsü ama çok daha uygun bir şey

oh iyiymiş.ne kadar az çok şanslısın.ben düğün için nikah şekeri yaptırmayı düşünmüyorum bile kalabalık olucağı için.yani tahminlerimize göre öyle olcak belli olmaz tabi de.bende uygun arıyorum aslında ama şuana kadar beğendiğim en uygun fiyatlısı 400 liraydı.herşey çok pahalı

kesinlikle çok pahalılar. bende iki düğn olacağı için davetli sayılarının bölündüğünü düşün. kavanoz içinde kurabiyeleri buarada vericem. eğer yetiştirirsem diğer düşünnede kurabiye yapıcam ama poşette vericem :) nikah şekerini kendin yapabilirsin nasıl bir şey istiyorsun. malzemeleri alsan 400 tl lik olanları emn ol 250 ye çekersin

Hıım o da benim soru işaretim. Bi tane var ama çok günlük bişey. Bi tane daha almam lazım mı diye düşünüyorum hala çözemedim.
O kadar para da vermek istemiyorum çok saçma yaa

bizde çeyiz döşenirken örtülüyo abiye yatak örtüsü saten çarşafla birlikte.sonrasında saten çarşaf kullanılmıyo da yatak örtüsünü 2-3 yıl kullanıyolar.ablamlardan kuzenlerimden gördüğüm kadarrıyla.bende o yüzden almak istiyorum.fiyatları çok olsada mecburen alıcam yani.

bende öyle düşündüm de yine kişi sayısını hesaba katınca vazgeçtim.o kadar kişiye yapamam ya çok uğraşırım.uygun fiyatlı bişey bulabilirsem yaptırabilirim ancak.

Günaydın kızlarrr

buarada kavanozlarım ve şişelerim gelmişler :) mini mini çok tatlılar çokta güzel paketlemişler hiç kırık falan yoktu içinde. fotomu tabiki albümde :)

Yaa çk tatlı şişelerinn güle güle kullan süslenince de çok güzel olacak
Sormuş olabilirim ama şişenin ölçüsü neydi ?

Günaydın kızlarrr

Yaa çk tatlı şişelerinn güle güle kullan süslenince de çok güzel olacak
Sormuş olabilirim ama şişenin ölçüsü neydi ?
50cc lik olan canım. dibi geniş ama ağzı dar olan. bence boyutu tam. daha küçüğü hoş durmayabilir. süslenecekte daha çünkü. teşekkürler ayrıca birde süsleyebilsem

50cc lik olan canım. dibi geniş ama ağzı dar olan. bence boyutu tam. daha küçüğü hoş durmayabilir. süslenecekte daha çünkü. teşekkürler ayrıca birde süsleyebilsem
Yaparsın yaparsın çokta güzel olacak.. Kolonya için uygunmu sence ?

Kızzzlar sonunda dün yatak odamız geldiii resimler pek net değil amaa görmek isteyen albüme bakabiliiir

Yaparsın yaparsın çokta güzel olacak.. Kolonya için uygunmu sence ?
bence uygun canım. üstüne çiçek kurdele etiket falan gelecek daha anca olur. ama kolonyadan kısmak istiyorsan bir ufağını almalısın.
Ne güzelll şişelerine kavuşmuşsun darısı benim başıma kuzu
saol canım sipairş verdinmi sen.ben bukadar hızlı beklemiyordum aynı gün kargo yaptılar ve saat 3ü geçiyordu sanırım aldığımda

Yok vermedim bi gün kaldı heralde benim hesap kesim tarihine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…