Oyy çok az yaaaaakızlar 59 gün kaldışişelerimde süslenince çok güzel olacaklar inş
kızlar 59 gün kaldışişelerimde süslenince çok güzel olacaklar inş
Oy anlatımı bile korkunç yaaa
Ay çok sevimlileeer. Şimdi süslenip püslenecekler bide oooh :)
Bende de öyle durum. Liste azaldı baya evet ama hala önemli eksikler var malesef . Bakalımm nasıl olacak
50 tane şişeden olacak canım kına için. 210 tanede kavanoz olacak nikah şekeri olarak :)bizde bebekler için yaptık bunlardan.magnet kolonya ve kavanozları paketlerle dağıttık.çok şirinler süslemesi de zevkli tabi sayı azsa
bende arıyorum yatak örtüsü ama çok daha uygun bir şeyşuan bendeki en önemli parça yatak örtüsü.çok da zorlanıyorum.home sweet home da beğenmiştim bikaç model.ama çok pahalılar.geçenlerde indirime girdi beğendiklerimden biri 500 küsür biri 800dü.tabi almadım aptal gibi.hala bakıyorum
Hıım o da benim soru işaretim. Bi tane var ama çok günlük bişey. Bi tane daha almam lazım mı diye düşünüyorum hala çözemedim.şuan bendeki en önemli parça yatak örtüsü.çok da zorlanıyorum.home sweet home da beğenmiştim bikaç model.ama çok pahalılar.geçenlerde indirime girdi beğendiklerimden biri 500 küsür biri 800dü.tabi almadım aptal gibi.hala bakıyorum
50 tane şişeden olacak canım kına için. 210 tanede kavanoz olacak nikah şekeri olarak :)
bende arıyorum yatak örtüsü ama çok daha uygun bir şey
kesinlikle çok pahalılar. bende iki düğn olacağı için davetli sayılarının bölündüğünü düşün. kavanoz içinde kurabiyeleri buarada vericem. eğer yetiştirirsem diğer düşünnede kurabiye yapıcam ama poşette vericem :) nikah şekerini kendin yapabilirsin nasıl bir şey istiyorsun. malzemeleri alsan 400 tl lik olanları emn ol 250 ye çekersinoh iyiymiş.ne kadar az çok şanslısın.ben düğün için nikah şekeri yaptırmayı düşünmüyorum bile kalabalık olucağı için.yani tahminlerimize göre öyle olcak belli olmaz tabi de.bende uygun arıyorum aslında ama şuana kadar beğendiğim en uygun fiyatlısı 400 liraydı.herşey çok pahalı
Hıım o da benim soru işaretim. Bi tane var ama çok günlük bişey. Bi tane daha almam lazım mı diye düşünüyorum hala çözemedim.
O kadar para da vermek istemiyorum çok saçma yaa
kesinlikle çok pahalılar. bende iki düğn olacağı için davetli sayılarının bölündüğünü düşün. kavanoz içinde kurabiyeleri buarada vericem. eğer yetiştirirsem diğer düşünnede kurabiye yapıcam ama poşette vericem :) nikah şekerini kendin yapabilirsin nasıl bir şey istiyorsun. malzemeleri alsan 400 tl lik olanları emn ol 250 ye çekersin
buarada kavanozlarım ve şişelerim gelmişler :) mini mini çok tatlılarçokta güzel paketlemişler hiç kırık falan yoktu içinde. fotomu tabiki albümde :)
50cc lik olan canım. dibi geniş ama ağzı dar olan. bence boyutu tam. daha küçüğü hoş durmayabilir. süslenecekte daha çünkü. teşekkürler ayrıca birde süsleyebilsemGünaydın kızlarrr
Yaa çk tatlı şişelerinn güle güle kullan süslenince de çok güzel olacak
Sormuş olabilirim ama şişenin ölçüsü neydi ?
Yaparsın yaparsın çokta güzel olacak.. Kolonya için uygunmu sence ?50cc lik olan canım. dibi geniş ama ağzı dar olan. bence boyutu tam. daha küçüğü hoş durmayabilir. süslenecekte daha çünkü. teşekkürler ayrıca birde süsleyebilsem
Ne güzelll şişelerine kavuşmuşsun darısı benim başıma kuzu50cc lik olan canım. dibi geniş ama ağzı dar olan. bence boyutu tam. daha küçüğü hoş durmayabilir. süslenecekte daha çünkü. teşekkürler ayrıca birde süsleyebilsem
Güzel günlerde kullan kuzu :) ne güzel olmuş :)Kızzzlar sonunda dün yatak odamız geldiii resimler pek net değil amaa görmek isteyen albüme bakabiliiir
bence uygun canım. üstüne çiçek kurdele etiket falan gelecek daha anca olur. ama kolonyadan kısmak istiyorsan bir ufağını almalısın.Yaparsın yaparsın çokta güzel olacak.. Kolonya için uygunmu sence ?
saol canım sipairş verdinmi sen.ben bukadar hızlı beklemiyordum aynı gün kargo yaptılar ve saat 3ü geçiyordu sanırım aldığımdaNe güzelll şişelerine kavuşmuşsun darısı benim başıma kuzu
Çook güzel olmuuuuş! Bayıldım gözün aydııııın :)Kızzzlar sonunda dün yatak odamız geldiii resimler pek net değil amaa görmek isteyen albüme bakabiliiir
Yok vermedim bi gün kaldı heralde benim hesap kesim tarihine :)bence uygun canım. üstüne çiçek kurdele etiket falan gelecek daha anca olur. ama kolonyadan kısmak istiyorsan bir ufağını almalısın.
saol canım sipairş verdinmi sen.ben bukadar hızlı beklemiyordum aynı gün kargo yaptılar ve saat 3ü geçiyordu sanırım aldığımda
canım çok beğendimKızzzlar sonunda dün yatak odamız geldiii resimler pek net değil amaa görmek isteyen albüme bakabiliiir
daha jüt kumaş ve süsleme malzemesi alıcaz :)Yok vermedim bi gün kaldı heralde benim hesap kesim tarihine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?