Bakıcaz artık zigon düşünüyorum şimdidekesinlikle :) belki evideada bi kampanya daha olur senin istediklerinden bellimi olur :)
ayyy bende nasıl sevindim
illa bişi alıcam diyorsunBakıcaz artık zigon düşünüyorum şimdide
HAhaha biriktiriyorum 30undan sonrasına işteilla bişi alıcam diyorsun
Bakıcaz artık zigon düşünüyorum şimdide
HAhaha biriktiriyorum 30undan sonrasına işte
14 saat sonra zigon fiyatı artıyor amaHAhaha biriktiriyorum 30undan sonrasına işte
o kadar çok şey varki bitmiyo
ayy bende senin gibiyim taksitler birleşip bitircekler beni
Onlardan almıcam ben zaten krem bacaklı istiyorum14 saat sonra zigon fiyatı artıyor ama
iyi ozman kuzu sorun yokBitermi hiç yaa eksik çok daha. Yapacak birşey yok iyi ki kredi kartı var
Onlardan almıcam ben zaten krem bacaklı istiyorum
Sen ne yaptın aldınmı ?iyi ozman kuzu sorun yok
bunada ben bayıldım ama nişanlım fiyatı görüce gerçekten bayılır hiihhi
Bitermi hiç yaa eksik çok daha. Yapacak birşey yok iyi ki kredi kartı var
Onlardan almıcam ben zaten krem bacaklı istiyorum
Hahaha kesin bayılır kesinbunada ben bayıldım ama nişanlım fiyatı görüce gerçekten bayılır hiihhi
ben bugün battım kuzuSen ne yaptın aldınmı ?
Amanınn maşallah allah bereket versin diyelim çok para lazım bize çokben bugün battım kuzuyatak örtüsünü aldım. fotoğrafçının kaporasını ödedim. şimdide dolabı almak için nişanlıdan son onayı bekliyorum
para lazım diye maaş günüde geç geliyo sankiAmanınn maşallah allah bereket versin diyelim çok para lazım bize çok
amin diyeyim kuzu. şuan için dolabı da almış bulunuyorum taksit yapınca 3 tl fark koydu ama napım nolur nolmaz taksit yaptım bide. dua edin banada sapa sağlam sorunsuz gelsin yoksa tepemde konuşur dururlar ucuza gittinde şimdi uğraş diyeAmanınn maşallah allah bereket versin diyelim çok para lazım bize çok
he ya bu ay gelmedi gitti :)para lazım diye maaş günüde geç geliyo sanki
Yaa sorma gerçekten öyle 1,5 2 ayda bir maaş alıyormuşum gibi hissediyorumpara lazım diye maaş günüde geç geliyo sanki
Hadi hayırlısı inşallah güzel sorunsuz gelir canım güle güle kullanın şimdidenamin diyeyim kuzu. şuan için dolabı da almış bulunuyorum taksit yapınca 3 tl fark koydu ama napım nolur nolmaz taksit yaptım bide. dua edin banada sapa sağlam sorunsuz gelsin yoksa tepemde konuşur dururlar ucuza gittinde şimdi uğraş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?