inş canım inşYaa sorma gerçekten öyle 1,5 2 ayda bir maaş alıyormuşum gibi hissediyorum
Hadi hayırlısı inşallah güzel sorunsuz gelir canım güle güle kullanın şimdiden
he ya bu ay gelmedi gitti :)
yanlız değilmişimYaa sorma gerçekten öyle 1,5 2 ayda bir maaş alıyormuşum gibi hissediyorum
Hadi hayırlısı inşallah güzel sorunsuz gelir canım güle güle kullanın şimdiden
galiba yarın kargo die gözüküyor ama yarın cumartesi pazartesi anca verirler benceyanlız değilmişimkuzu inşallah sorunsuz gelir :) ne zaman geliyomuş ?
Aa çok güzel bakalım geldiğinde nasıl olacakkızlar davetiyeleri de baskıya verdim bu arada :) onuda söylemeyi unuttum. bugün baya bereketli geçti benim için
bende merak ediyorum :)Aa çok güzel bakalım geldiğinde nasıl olacak
cumarteside veriyolar pazartesi sende olabilir :)galiba yarın kargo die gözüküyor ama yarın cumartesi pazartesi anca verirler bence
ohh ne güzel bende bi ay kala veririm diyodum baya baya zaman azalmış yakızlar davetiyeleri de baskıya verdim bu arada :) onuda söylemeyi unuttum. bugün baya bereketli geçti benim için
aaa keşke verseler ne güzel olur :) aldıktan sonra sabredemiyorum hemen gelsin istiyorum :) oyüzden perşembe-cuma günleri alışverişi hiç sevmiyorum :)cumarteside veriyolar pazartesi sende olabilir :)
canım benim 44 gün kaldı :) ona göre sende pay biç :) bastırmak lazım artıkohh ne güzel bende bi ay kala veririm diyodum baya baya zaman azalmış ya
sabahki yerden mi verdin kuzukızlar davetiyeleri de baskıya verdim bu arada :) onuda söylemeyi unuttum. bugün baya bereketli geçti benim için
aynı ben gelene kadar elli kere bakıyorumaaa keşke verseler ne güzel olur :) aldıktan sonra sabredemiyorum hemen gelsin istiyorum :) oyüzden perşembe-cuma günleri alışverişi hiç sevmiyorum :)
canım benim 44 gün kaldı :) ona göre sende pay biç :) bastırmak lazım artık
yok canım. arkadaşımın tanıdığı bir matbaa var. iş yaptıkları falan oraya bastıracaktı. parasını da o verebilir bakalım daha konuşmadıksabahki yerden mi verdin kuzu
ne var yani hemen verselerde bizi bekletmeseler :)aynı ben gelene kadar elli kere bakıyorum
hihih biraz öyle oldu sanırım :) darısı başınıza diyim ozaman :)Heeey açılmışsınız yine bakıyoruuum
curlygirl sen ne çok iş halletmişsin bugün böyle maşallah sanaa!
Hof biz de öyle boş boş bekleyelim ancaaa
Kuzuu seni de bişey almaman için zor tutuyor gibiyiz son günlerdeKızlarr bu tarz isteyen varsa bakabilir mavi ya da pembesi kalmamış yoksa düşünebilirdim bende http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ehpa-ahsap-inegol-abz-mobilya-213788733/detay
bence 30da sonra kimse tutamayacak onuKuzuu seni de bişey almaman için zor tutuyor gibiyiz son günlerde
Allahtan sonrasında bir frenliyorsun kendini de bişey olmuyo
ooo hadi bakalım :)yok canım. arkadaşımın tanıdığı bir matbaa var. iş yaptıkları falan oraya bastıracaktı. parasını da o verebilir bakalım daha konuşmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?