2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

veee biraz önce konuştum. parasını o veriyor almıyor bende. zarf olarak da şu daha önce konuştuğumuz katlamalı olanlardan yaptırıyormuş şuan çok sevindim. bana sadece bağlamak için ip almak kaldı

Oh gözün aydın, çok şanslısın kuzuu :)
Katlamalı dediğin hangisiydi ama yaa ben hatırlayamadıımm

Eklentiler

• v01_davetiye_e.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 39
veee biraz önce konuştum. parasını o veriyor almıyor bende. zarf olarak da şu daha önce konuştuğumuz katlamalı olanlardan yaptırıyormuş şuan çok sevindim. bana sadece bağlamak için ip almak kaldı
Aa hadi bakalım merakla bekliyorum :) Zarfı nerede yaptıracaklar acaba ? Bir de bu renk tonu mevzusunu hallettiniz mi?
Selamm :)

Aa hadi bakalım merakla bekliyorum :) Zarfı nerede yaptıracaklar acaba ? Bir de bu renk tonu mevzusunu hallettiniz mi?

Selamm :)
canım ben anlattım orta koyulukta olmasını istiyorum ona göre basın dedim heralde yaparlar görmeden bişi diyemicem artık zarf içinde işte kendileri yapacakmış kesip katlayacaklarmış bakalım nasıl bişi çıkıcak

Makine varsa eğer çok kolay yaparlar zaten kıvrım yerlerini falan verir kusursuz olur. Bakalım nasıl olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…