Hahah orası kesin canım gardını almış bekliyor. 30unu bi atlatsın kimse tutamazbence 30da sonra kimse tutamayacak onu
veee biraz önce konuştum. parasını o veriyor almıyor bende. zarf olarak da şu daha önce konuştuğumuz katlamalı olanlardan yaptırıyormuşooo hadi bakalım :)
Kuzuu seni de bişey almaman için zor tutuyor gibiyiz son günlerde
Allahtan sonrasında bir frenliyorsun kendini de bişey olmuyo
bence 30da sonra kimse tutamayacak onu
Hahah orası kesin canım gardını almış bekliyor. 30unu bi atlatsın kimse tutamaz
veee biraz önce konuştum. parasını o veriyor almıyor bende. zarf olarak da şu daha önce konuştuğumuz katlamalı olanlardan yaptırıyormuşşuan çok sevindim. bana sadece bağlamak için ip almak kaldı
veee biraz önce konuştum. parasını o veriyor almıyor bende. zarf olarak da şu daha önce konuştuğumuz katlamalı olanlardan yaptırıyormuşşuan çok sevindim. bana sadece bağlamak için ip almak kaldı
Selaaaam :)Selam kızlar
ne güzelveee biraz önce konuştum. parasını o veriyor almıyor bende. zarf olarak da şu daha önce konuştuğumuz katlamalı olanlardan yaptırıyormuşşuan çok sevindim. bana sadece bağlamak için ip almak kaldı
hoşgeldin canımSelam kızlar
Güle güle dağıt canım
Oh gözün aydın, çok şanslısın kuzuu :)
Katlamalı dediğin hangisiydi ama yaa ben hatırlayamadıımm
teşekkürler kızlar.kuzu resimdekini gönderdim istediğin gibi katlamalı yapacaklar dedi heralde bunun gibi yaptırıyordurne güzel
Tamam hatırladım şimdii, , çok güzel . Herhalde böyle yapıyordur göstermişsin daha ne olsunteşekkürler kızlar.kuzu resimdekini gönderdim istediğin gibi katlamalı yapacaklar dedi heralde bunun gibi yaptırıyordur
hihih inş :)Tamam hatırladım şimdii, , çok güzel . Herhalde böyle yapıyordur göstermişsin daha ne olsun
Aa hadi bakalım merakla bekliyorum :) Zarfı nerede yaptıracaklar acaba ? Bir de bu renk tonu mevzusunu hallettiniz mi?veee biraz önce konuştum. parasını o veriyor almıyor bende. zarf olarak da şu daha önce konuştuğumuz katlamalı olanlardan yaptırıyormuşşuan çok sevindim. bana sadece bağlamak için ip almak kaldı
Selamm :)Selam kızlar
canım ben anlattım orta koyulukta olmasını istiyorum ona göre basın dedim heralde yaparlarAa hadi bakalım merakla bekliyorum :) Zarfı nerede yaptıracaklar acaba ? Bir de bu renk tonu mevzusunu hallettiniz mi?
Selamm :)
Aa hadi bakalım merakla bekliyorum :) Zarfı nerede yaptıracaklar acaba ? Bir de bu renk tonu mevzusunu hallettiniz mi?
Selamm :)
Makine varsa eğer çok kolay yaparlar zaten kıvrım yerlerini falan verir kusursuz olur. Bakalım nasıl olacak :)canım ben anlattım orta koyulukta olmasını istiyorum ona göre basın dedim heralde yaparlargörmeden bişi diyemicem artık zarf içinde işte kendileri yapacakmış kesip katlayacaklarmış bakalım nasıl bişi çıkıcak
canım ben anlattım orta koyulukta olmasını istiyorum ona göre basın dedim heralde yaparlargörmeden bişi diyemicem artık zarf içinde işte kendileri yapacakmış kesip katlayacaklarmış bakalım nasıl bişi çıkıcak
Fazla uğrayamıyorum gerçektenselamnasılsın? sende fazla giremiyorsun heralde buraya
Fazla uğrayamıyorum gerçektenİşler yoğunlaştı kafa bi dünya Bir de resmen evlenmeyecek gibi bir moddayım elimi eteğimi çektim bu işlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?