Beni ilaçlar bu hale getirdiBizimde işler baya yoğun, fark ediyorum sende de bir rahatlık varBende bıktım ya, iliğime kadar kuruttu bu çeyizler
evet sanırım öyle olacakMakine varsa eğer çok kolay yaparlar zaten kıvrım yerlerini falan verir kusursuz olur. Bakalım nasıl olacak :)
o iplerin adına bişi deniyordu şuan hatırlayamadım ama nette çok var satılan gördüm ordan alırım diyorum.Zarfı ne ile saracaksın peki ? var mı aklında bir şey?
Jüt ipi :)evet sanırım öyle olacak
o iplerin adına bişi deniyordu şuan hatırlayamadım ama nette çok var satılan gördüm ordan alırım diyorum.
Beni ilaçlar bu hale getirdiYarın düğün var deseler paniklemeyecek kadar gevşedim
Ama gerçekten yani daha bişey almadan bu kadar çok para harcadım o bile sinirimi bozuyor bitsin gitsin artık çok sıkıldım.
Ay evet acayip iyi geldi o eski panik ben gitti nasıl gevşek biri geldiTahmin ettiğim ilaçlarsa bende kullandım bir dönem , dünya yansa umrunda olmuyor.. Biraz gevşemek en iyisi canım
Sen ne için kullanmıştın?Tahmin ettiğim ilaçlarsa bende kullandım bir dönem , dünya yansa umrunda olmuyor.. Biraz gevşemek en iyisi canım
Bunu düşünüyorum canım. doğal rafya saman ip diye geçiyormuşJüt ipi :)
Ay evet acayip iyi geldi o eski panik ben gitti nasıl gevşek biri geldiHakikaten de dün fabrika yanıyordu umrumda olmadı Binayı bi terk edişim var aheste aheste çantamı hazırladım elimi kolumu sallayarak çıktım
Sen ne için kullanmıştın?
sabah haberlerde gösteriyordu senin sektördeki bi fabrikanın yangınıı o sizinkimiydi yoksa baya büyüktü çünküAy evet acayip iyi geldi o eski panik ben gitti nasıl gevşek biri geldiHakikaten de dün fabrika yanıyordu umrumda olmadı Binayı bi terk edişim var aheste aheste çantamı hazırladım elimi kolumu sallayarak çıktım
Bunla da güzel oluyorr :) İnşallah unutmayızBunu düşünüyorum canım. doğal rafya saman ip diye geçiyormuşaman unutmayın adını ben unutuyorum sonra böyle arıyorum bunlarla nasıl olur
Ay aynısı işte benimki de. Ayrılmaz süper ikili :) Bırakınca noldu peki ya ben başlamaya korktum şimdi de bırakmaya korkuyorumbende öyleydim ya hep sırıtık geziyordumAnksiyete ve panik atak için kullanmıştım bende..
Ay hiç görmedim ki haberisabah haberlerde gösteriyordu senin sektördeki bi fabrikanın yangınıı o sizinkimiydi yoksa baya büyüktü çünkü
HAhahaah ay çok güldüm buna
çerkezköydeydi o ondan tereddüt ettim zatende.curlygirl baktım şimdi yok o değil. Bizim yangın bu kadar aşırı büyümedi, tehlikesi kimyasala yakın olmasıydı bir de hemen dibimizde gaz dolum tesisi var yani şehri havaya uçurabilirdi
Büyük tesadüf olmuş ama. Aynı gün içinde aynı sektörden iki yer.çerkezköydeydi o ondan tereddüt ettim zatende.
Bunla da güzel oluyorr :) İnşallah unutmayız
Ay aynısı işte benimki de. Ayrılmaz süper ikili :) Bırakınca noldu peki ya ben başlamaya korktum şimdi de bırakmaya korkuyorum
Ay hiç görmedim ki haberi
HAhahaah ay çok güldüm bunaO nereden çıktı hahaha
Off sorma ya insanın hayatını zehir ediyor. En ufak bir problemde kontrolü sağlayamıyordum ben. Kilo aldırması kötüymüş ya umarım almamben bıraktım çünkü ciddi kilo yaptı bende..yani 10 kilo aldım..Panik atak ara ara gösteriyor kendini, İnsanlara belki hastalık olarak bile gelmiyor ama benim ömrümü çaldı, kalp çarpıntısı, ateş basması, titreme kabus gibi..Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum şimdi.dua ediyorum, iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum..Çünkü sadece beni değil etrafımda ki herkesi etkilemeye başladı bu durum..Kendini güçlü hissetiğinde bırakmalısın bence. Tabii en iyisini doktorun ve sen bilirsin..Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin..
Ahaha gizemli miÇok gizemli takılıyorsun sanki
Off sorma ya insanın hayatını zehir ediyor. En ufak bir problemde kontrolü sağlayamıyordum ben. Kilo aldırması kötüymüş ya umarım almamBakalım en az 1 ay kullanmam gerekiyor, 2 hafta sonra bir daha görünürüm ne diyecek ama şu durumda pek yemiyor ilacı bırakmak. Sevdim böyle rahat olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?