2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bizimde işler baya yoğun, fark ediyorum sende de bir rahatlık var Bende bıktım ya, iliğime kadar kuruttu bu çeyizler
Beni ilaçlar bu hale getirdi Yarın düğün var deseler paniklemeyecek kadar gevşedim
Ama gerçekten yani daha bişey almadan bu kadar çok para harcadım o bile sinirimi bozuyor bitsin gitsin artık çok sıkıldım.

Tahmin ettiğim ilaçlarsa bende kullandım bir dönem , dünya yansa umrunda olmuyor.. Biraz gevşemek en iyisi canım

Tahmin ettiğim ilaçlarsa bende kullandım bir dönem , dünya yansa umrunda olmuyor.. Biraz gevşemek en iyisi canım
Ay evet acayip iyi geldi o eski panik ben gitti nasıl gevşek biri geldi Hakikaten de dün fabrika yanıyordu umrumda olmadı Binayı bi terk edişim var aheste aheste çantamı hazırladım elimi kolumu sallayarak çıktım

Sen ne için kullanmıştın?

bende öyleydim ya hep sırıtık geziyordum Anksiyete ve panik atak için kullanmıştım bende..

sabah haberlerde gösteriyordu senin sektördeki bi fabrikanın yangınıı o sizinkimiydi yoksa baya büyüktü çünkü

Bunu düşünüyorum canım. doğal rafya saman ip diye geçiyormuş aman unutmayın adını ben unutuyorum sonra böyle arıyorum bunlarla nasıl olur
Bunla da güzel oluyorr :) İnşallah unutmayız
bende öyleydim ya hep sırıtık geziyordum Anksiyete ve panik atak için kullanmıştım bende..
Ay aynısı işte benimki de. Ayrılmaz süper ikili :) Bırakınca noldu peki ya ben başlamaya korktum şimdi de bırakmaya korkuyorum
sabah haberlerde gösteriyordu senin sektördeki bi fabrikanın yangınıı o sizinkimiydi yoksa baya büyüktü çünkü
Ay hiç görmedim ki haberi

curlygirl baktım şimdi yok o değil. Bizim yangın bu kadar aşırı büyümedi, tehlikesi kimyasala yakın olmasıydı bir de hemen dibimizde gaz dolum tesisi var yani şehri havaya uçurabilirdi

Bunla da güzel oluyorr :) İnşallah unutmayız

Ay aynısı işte benimki de. Ayrılmaz süper ikili :) Bırakınca noldu peki ya ben başlamaya korktum şimdi de bırakmaya korkuyorum

Ay hiç görmedim ki haberi

ben bıraktım çünkü ciddi kilo yaptı bende..yani 10 kilo aldım..Panik atak ara ara gösteriyor kendini, İnsanlara belki hastalık olarak bile gelmiyor ama benim ömrümü çaldı, kalp çarpıntısı, ateş basması, titreme kabus gibi..Kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum şimdi.dua ediyorum, iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum..Çünkü sadece beni değil etrafımda ki herkesi etkilemeye başladı bu durum..Kendini güçlü hissetiğinde bırakmalısın bence. Tabii en iyisini doktorun ve sen bilirsin..Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifa versin..

Off sorma ya insanın hayatını zehir ediyor. En ufak bir problemde kontrolü sağlayamıyordum ben. Kilo aldırması kötüymüş ya umarım almam Bakalım en az 1 ay kullanmam gerekiyor, 2 hafta sonra bir daha görünürüm ne diyecek ama şu durumda pek yemiyor ilacı bırakmak. Sevdim böyle rahat olmayı

Bunu geçiş süreci olarak düşün canım, beyninde kendine format atsın..Kontrolden sonra duruma bakarsın..Sen kendini daha iyi bilirsin çünkü..Kilo konusu da bünyeye göre farklılık gösterebilir, şu an bunu düşünme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…