2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bizimki bilipte çaktırmayanlardan geçen camları banyoyu bir yıkayışı vardı 40 yıllık ev hanımı gibiydi
Hahaha çok iyiymiş
Pasaklı demeyelim biz ona kendi düzenimiz temizlik alışkanlıklarımız var diyelim
Ayy hanginize güleceğimi şaşırdım burda gerçekten hahah
Sevdim ama ben bu açıklamayı , sık sık kullanırım hatta

kızlar halılarınızı ne yaptınız aldınız mı? ben yatak odasına suni postlar varya beyaz onlardan istiyorum güzel olur mu sizzce

kızlar halılarınızı ne yaptınız aldınız mı? ben yatak odasına suni postlar varya beyaz onlardan istiyorum güzel olur mu sizzce
Kullanımı nasıl onların kolay temizleniyor mu. birde yatak odası takımın nasıl foto gösterir misin. topiğimizin ilk kuralı fotoyla gelmek

bizimki bilipte çaktırmayanlardan geçen camları banyoyu bir yıkayışı vardı 40 yıllık ev hanımı gibiydi
40 yıllık ev hanımımı Ay iyi bak sende çaktırmadan alttan alttan iş yaptır
Hahaha çok iyiymiş

Ayy hanginize güleceğimi şaşırdım burda gerçekten hahah
Sevdim ama ben bu açıklamayı , sık sık kullanırım hatta

Kullan kuzucum kullan herkesin temizliğine kimse karışamaz hem

Ben aldım halılarımı karışık markalardan ama curlygirl 'e katılıyorum önce fotoğraf lazım bize sonra yorum yapabiliyoruz

aynen öyle düşünüyorum

yatağı normal baza yaptırdım buyrun kızlar bakalın beğenecekmisiniz? ben internetten bulmuştum bu modali mobilyacıya yaptırdık

Eklentiler

• elegance_rn_14_mob_grup_b-_4_.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 47
  • elegance_rn_14_mob_grup_b-_8_.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 39
  • elegance_rn_14_mob_grup_b-_7_.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…