ozaman yandın :) hep sen toparlarsın eviahahahah çok iyinişanlım benim kadar değil titiz aslında ama hafif dağınıklıkta var o yüzden özellikle oturma odası yaptık
ozaman yandın :) hep sen toparlarsın evibizde nişanlım benden pasaklı bilmiyom nolcaz
inş yardım ederler kuzu yoksa bittik biz :)yok ya yardım eder o edicek söz verdi yani bu durumda sen daha düzenli oluyosun kuzu sen toparlıyosun yani
bu kadar güzel çevrilir tebrikler
etmeme gibi bi lüksleri yok banane ben temizliğe girişir yemek yapmam o zamaninş yardım ederler kuzu yoksa bittik biz :)
bizimki bilipte çaktırmayanlardan geçen camları banyoyu bir yıkayışı vardı 40 yıllık ev hanımı gibiydiHahahah napalım kılıfına uyduruyoruz benim nişanlımında elinden her iş gelir valla yuvarlanıp gidicez artık birlikte
Hahaha çok iyiymişbizimki bilipte çaktırmayanlardan geçen camları banyoyu bir yıkayışı vardı 40 yıllık ev hanımı gibiydi
Ayy hanginize güleceğimi şaşırdım burda gerçekten hahahPasaklı demeyelim biz ona kendi düzenimiz temizlik alışkanlıklarımız var diyelim
Alll bi tane dahaHahaha çok iyiymiş
Ayy hanginize güleceğimi şaşırdım burda gerçekten hahah
Sevdim ama ben bu açıklamayı , sık sık kullanırım hatta
Ahaha ama bak demek ki garip olan senmişssinAlll bi tane daha
benimki temizlikten anlamaz ama yapınca güzel yemek yaparbizimki bilipte çaktırmayanlardan geçen camları banyoyu bir yıkayışı vardı 40 yıllık ev hanımı gibiydi
Kullanımı nasıl onların kolay temizleniyor mu. birde yatak odası takımın nasıl foto gösterir misin. topiğimizin ilk kuralı fotoyla gelmekkızlar halılarınızı ne yaptınız aldınız mı? ben yatak odasına suni postlar varya beyaz onlardan istiyorum güzel olur mu sizzce
Tabi canımAhaha ama bak demek ki garip olan senmişssin
Ne yapalım canım, perde kıvrıldı halıda kırıntı var diye ömür mü geçermiş, sal gitsin
40 yıllık ev hanımımıbizimki bilipte çaktırmayanlardan geçen camları banyoyu bir yıkayışı vardı 40 yıllık ev hanımı gibiydi
Hahaha çok iyiymiş
Ayy hanginize güleceğimi şaşırdım burda gerçekten hahah
Sevdim ama ben bu açıklamayı , sık sık kullanırım hatta
kızlar halılarınızı ne yaptınız aldınız mı? ben yatak odasına suni postlar varya beyaz onlardan istiyorum güzel olur mu sizzce
odada kullanacağın diğer şeylere bağlı :)kızlar halılarınızı ne yaptınız aldınız mı? ben yatak odasına suni postlar varya beyaz onlardan istiyorum güzel olur mu sizzce
aynen öyle düşünüyorum40 yıllık ev hanımımıAy iyi bak sende çaktırmadan alttan alttan iş yaptır
Kullan kuzucum kullan herkesin temizliğine kimse karışamaz hem
Ben aldım halılarımı karışık markalardan amacurlygirl 'e katılıyorum önce fotoğraf lazım bize sonra yorum yapabiliyoruz
sabahtan beri kaçıncıya dır bakıyorumcurlygirl dolap noldu geldimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?