HAhahKullan kuzucum kullan herkesin temizliğine kimse karışamaz hem
çok şıkmış renklerde böyle beyazsa o postu bilemedim ya bir yanım yakışır diyor bir yanımda boğar diyor bilemedimyatağı normal baza yaptırdım buyrun kızlar bakalın beğenecekmisiniz? ben internetten bulmuştum bu modali mobilyacıya yaptırdık
Bende özellikle dolabı merak ediyorum o kadar konusma üzerinesabahtan beri kaçıncıya dır bakıyorumhalen kargoya verilmeli. yatak örtüsüde. aradım yatak örtüsü için ellerinde yokmuş fabrikadan sipariş etmişler hafta içi gelir yollarız dediler. dolabada msj yazdım henüz ses yok bakalım. çatlicam burada
çok düşüncesizler kuzuBende özellikle dolabı merak ediyorum o kadar konusma üzerine
gül güle kullan bence renkli bişeylerle odayı sıcaklaştır :) beyaz post fikri bana çokta iyi gelmediyatağı normal baza yaptırdım buyrun kızlar bakalın beğenecekmisiniz? ben internetten bulmuştum bu modali mobilyacıya yaptırdık
aynen münasebetsizlik diz boyuçok düşüncesizler kuzuburda çatlıoz adamların umru değil
ne güzel erken erkenbenim mesai biter be ben kaçarım iyi akşamlar :)
Amaan bak sizin hasılat düşmesin şimdi etkilemez inşallahkızlar ben dün bir düğün haber daha aldımşimdide başka bir teyze kızım benim 2. düğünün olduğu hafta evleniyor sülale battı sanırım
hahah düşme riski büyükAmaan bak sizin hasılat düşmesin şimdi etkilemez inşallah
Tüh bak kötü oldu buhahah düşme riski büyükbenden 2 hafta önce bir tane daha var peş peşe 3 oldu ve her birimiz farklı şehirdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?