Oyy çok feciiikızlar ben dün bir düğün haber daha aldımşimdide başka bir teyze kızım benim 2. düğünün olduğu hafta evleniyor sülale battı sanırım
hihihi aman artık olsun bitsinde gözüm yok napamTüh bak kötü oldu bu
ocaktan beridir herkesin haberi var canımOyy çok feciii
Ay aslında cidden haberli yapmak gerek bu işi sanırım yaa. Yani biz de öyle bir adet çıktı şimdi mesela. İşte dernekte bir pano varmış oraya herkes almadan evvel yazıyor. Yada kesinleştikten sonra , dieğrleri de o panoya bakıyor önce ona göre ayarlıyor falan. Mantıklıymış demek
Evet çok mantıklı ama bak bile bile yapanlarda var kuzu. Bizde bu sene sadece bizim düğün var her iki taraftadaOyy çok feciii
Ay aslında cidden haberli yapmak gerek bu işi sanırım yaa. Yani biz de öyle bir adet çıktı şimdi mesela. İşte dernekte bir pano varmış oraya herkes almadan evvel yazıyor. Yada kesinleştikten sonra , dieğrleri de o panoya bakıyor önce ona göre ayarlıyor falan. Mantıklıymış demek
hihihi aman artık olsun bitsinde gözüm yok napam
ocaktan beridir herkesin haberi var canımbiri gitti 10 gün önceye aldı. biride daha dün söz yaptılar benim ikinci düğünle aynı haftaya getirdiler daha napak
aynen öyle kuzu. Allah iyi niyetlilerle karşılaştırsın artık :) herkes evinde mutlu huzurlu olsun inş.Evet çok mantıklı ama bak bile bile yapanlarda var kuzu. Bizde bu sene sadece bizim düğün var her iki taraftada
Senin yapacak birşeyin yok artık bile bile lades demiş onlar
Amiin canım amiiinaynen öyle kuzu. Allah iyi niyetlilerle karşılaştırsın artık :) herkes evinde mutlu huzurlu olsun inş.
O da pnların gıcıklığı olmuş tabii, haberin var madem neden saçmalıyosun yanii . Ah insanlaaarrcaktan beridir herkesin haberi var canımbiri gitti 10 gün önceye aldı. biride daha dün söz yaptılar benim ikinci düğünle aynı haftaya getirdiler daha napak
Var tabii evet, mantıklı davranmak yerine böyle şeyler yapıyorlarEvet çok mantıklı ama bak bile bile yapanlarda var kuzu. Bizde bu sene sadece bizim düğün var her iki taraftada
Evettt en azından şuan için öyle kimse evlenmiyor bizim çevreden hahahO da pnların gıcıklığı olmuş tabii, haberin var madem neden saçmalıyosun yanii . Ah insanlaaarr
Var tabii evet, mantıklı davranmak yerine böyle şeyler yapıyorlar
Ay ne güzelmiş o yaaa gerçekten mii. Bu sene evlenmeyen kalmayacak gibi geliyordu bana halbuki haha.
Çok şanslıymışsınııız
Haha ay süper vallaEvettt en azından şuan için öyle kimse evlenmiyor bizim çevreden hahah
ay kuzu aynen bendeO da pnların gıcıklığı olmuş tabii, haberin var madem neden saçmalıyosun yanii . Ah insanlaaarr
Var tabii evet, mantıklı davranmak yerine böyle şeyler yapıyorlar
Ay ne güzelmiş o yaaa gerçekten mii. Bu sene evlenmeyen kalmayacak gibi geliyordu bana halbuki haha.
Çok şanslıymışsınııız
kuzu sen genede çok emin olma bak son dakka atakları olabiliyorEvettt en azından şuan için öyle kimse evlenmiyor bizim çevreden hahah
ay evet dimiHaha ay süper valla
Bugün senin günüüün ayın 30u geldi çattı ! Söyle bakalım neler alacaksın?
Haha ay süper valla
Bugün senin günüüün ayın 30u geldi çattı ! Söyle bakalım neler alacaksın?
ay kuzu aynen bendeakşam kuzenlerle konuşuyoruz dedim zaten son kalan bi kaç haftasonu var elinizi çabuk tutuun bütün sülalenin evleneceği tuttu maşallah
kuzu sen genede çok emin olma bak son dakka atakları olabiliyorbirde düşündüğüm biz birsenedir hazırlık yapıyoruz hala bitiremedik elalem 45 günde söz nişan düğün yapıo hahaha bizde daha burada yok öylemi olsun yok böylemi olsun diye kafa yoruyoruz
ayy şaka gibi başka tarih yokmuydukızlar ben dün bir düğün haber daha aldımşimdide başka bir teyze kızım benim 2. düğünün olduğu hafta evleniyor sülale battı sanırım
kına elbisen hayırlı olsun :) n11den alacaksan kupon falan varmı canım öyle al bariYa bizmi abartıyoruz acaba onumu alalım bunumu dediğin gibi çok ayrıntıya giriyoruz millet jet hızıyla evleniyorBizde de çıkar belki dimi belli olmuyor bunların işleri
Kızçeler bugün kesim tarihi yarın alabilicem sanırım yarın banyo dolabıyla başlayacağım geirisi allah kerim
Kına elbisesini dün aldıımm
hihihi yokmuş canım :) öğretmenler ya okullar açılmadan yapmak istediler sanırımayy şaka gibi başka tarih yokmuydu
durdun durdun hızlı bir adım attın tebrikler :) bekliyoruzhey kızlar , ben buzdolabı ve çamaşır makinesini aldım dün akşamalbüme koyuyorum fotoğrafları
durdun durdun hızlı bir adım attın tebrikler :) bekliyoruz
Aaa buzdolabımız aynıııhey kızlar , ben buzdolabı ve çamaşır makinesini aldım dün akşamalbüme koyuyorum fotoğrafları
kına elbisen hayırlı olsun :) n11den alacaksan kupon falan varmı canım öyle al bari
hihihi yokmuş canım :) öğretmenler ya okullar açılmadan yapmak istediler sanırım
Hayırlı uğurlu olsuuuun:) Baktın mı adınaa?Ya bizmi abartıyoruz acaba onumu alalım bunumu dediğin gibi çok ayrıntıya giriyoruz millet jet hızıyla evleniyorBizde de çıkar belki dimi belli olmuyor bunların işleri
Kızçeler bugün kesim tarihi yarın alabilicem sanırım yarın banyo dolabıyla başlayacağım geirisi allah kerim
Kına elbisesini dün aldıımm
Aaa buzdolabımız aynıııÇamaşır mk. kaç kg ? 8 se oda aynı canımm Güle güle kullanın
Sağol kuzum. Kuponum yok şuan
Ooo bir anda atak damakhey kızlar , ben buzdolabı ve çamaşır makinesini aldım dün akşamalbüme koyuyorum fotoğrafları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?