2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar ben dün bir düğün haber daha aldım şimdide başka bir teyze kızım benim 2. düğünün olduğu hafta evleniyor sülale battı sanırım
Oyy çok feciii
Ay aslında cidden haberli yapmak gerek bu işi sanırım yaa. Yani biz de öyle bir adet çıktı şimdi mesela. İşte dernekte bir pano varmış oraya herkes almadan evvel yazıyor. Yada kesinleştikten sonra , dieğrleri de o panoya bakıyor önce ona göre ayarlıyor falan. Mantıklıymış demek

Tüh bak kötü oldu bu
hihihi aman artık olsun bitsinde gözüm yok napam
ocaktan beridir herkesin haberi var canım biri gitti 10 gün önceye aldı. biride daha dün söz yaptılar benim ikinci düğünle aynı haftaya getirdiler daha napak

Evet çok mantıklı ama bak bile bile yapanlarda var kuzu. Bizde bu sene sadece bizim düğün var her iki taraftada

Senin yapacak birşeyin yok artık bile bile lades demiş onlar

Evet çok mantıklı ama bak bile bile yapanlarda var kuzu. Bizde bu sene sadece bizim düğün var her iki taraftada

Senin yapacak birşeyin yok artık bile bile lades demiş onlar
aynen öyle kuzu. Allah iyi niyetlilerle karşılaştırsın artık :) herkes evinde mutlu huzurlu olsun inş.

caktan beridir herkesin haberi var canım biri gitti 10 gün önceye aldı. biride daha dün söz yaptılar benim ikinci düğünle aynı haftaya getirdiler daha napak
O da pnların gıcıklığı olmuş tabii, haberin var madem neden saçmalıyosun yanii . Ah insanlaaarr
Var tabii evet, mantıklı davranmak yerine böyle şeyler yapıyorlar
Ay ne güzelmiş o yaaa gerçekten mii. Bu sene evlenmeyen kalmayacak gibi geliyordu bana halbuki haha.
Çok şanslıymışsınııız

Evettt en azından şuan için öyle kimse evlenmiyor bizim çevreden hahah

ay kuzu aynen bende akşam kuzenlerle konuşuyoruz dedim zaten son kalan bi kaç haftasonu var elinizi çabuk tutuun bütün sülalenin evleneceği tuttu maşallah
Evettt en azından şuan için öyle kimse evlenmiyor bizim çevreden hahah
kuzu sen genede çok emin olma bak son dakka atakları olabiliyor birde düşündüğüm biz birsenedir hazırlık yapıyoruz hala bitiremedik elalem 45 günde söz nişan düğün yapıo hahaha bizde daha burada yok öylemi olsun yok böylemi olsun diye kafa yoruyoruz

Haha ay süper valla
Bugün senin günüüün ayın 30u geldi çattı ! Söyle bakalım neler alacaksın?

ay evet dimi @blisss bakalım neler çıkacak başta kına elbisesidir diye düşünüyorum. naptın aldınmı?

Ya bizmi abartıyoruz acaba onumu alalım bunumu dediğin gibi çok ayrıntıya giriyoruz millet jet hızıyla evleniyor Bizde de çıkar belki dimi belli olmuyor bunların işleri

Kızçeler bugün kesim tarihi yarın alabilicem sanırım yarın banyo dolabıyla başlayacağım geirisi allah kerim
Kına elbisesini dün aldıımm

kına elbisen hayırlı olsun :) n11den alacaksan kupon falan varmı canım öyle al bari
ayy şaka gibi başka tarih yokmuydu
hihihi yokmuş canım :) öğretmenler ya okullar açılmadan yapmak istediler sanırım

hey kızlar , ben buzdolabı ve çamaşır makinesini aldım dün akşam albüme koyuyorum fotoğrafları
Aaa buzdolabımız aynııı Çamaşır mk. kaç kg ? 8 se oda aynı canımm Güle güle kullanın
kına elbisen hayırlı olsun :) n11den alacaksan kupon falan varmı canım öyle al bari

hihihi yokmuş canım :) öğretmenler ya okullar açılmadan yapmak istediler sanırım

Sağol kuzum. Kuponum yok şuan

Hayırlı uğurlu olsuuuun:) Baktın mı adınaa?
Ay sen bankayı arayıp hesap kesim işlemini saat kaçta yaparsınız alışverişim geldi duramıyorum de bence hahaha

Aaa buzdolabımız aynııı Çamaşır mk. kaç kg ? 8 se oda aynı canımm Güle güle kullanın

Sağol kuzum. Kuponum yok şuan

Bu arada kına elbisen hayırlı olsun canım, en güzel gününde giy inşallah
aaaa hepimizin evleri birbirine benzeyecek 9 kg canım çamaşır makinesi ..teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…