Hhaha dimi arayayım kampanya bitecek hala kesemediniz şu hesabı diyimHayırlı uğurlu olsuuuun:) Baktın mı adınaa?
Ay sen bankayı arayıp hesap kesim işlemini saat kaçta yaparsınız alışverişim geldi duramıyorum de bence hahaha
Teşekkür ederim kuzum amin inşşallahBu arada kına elbisen hayırlı olsun canım, en güzel gününde giy inşallah
aaaahepimizin evleri birbirine benzeyecek 9 kg canım çamaşır makinesi ..teşekkür eder im
Ooo bir anda atak damak
Haydi hayırlı olsun canım, pek bir güzeller. Güle güle kullanın :)
güle güle kullan canm çamaşır makinamız aynı heralde :) diğerlerini almışmıydınhey kızlar , ben buzdolabı ve çamaşır makinesini aldım dün akşamalbüme koyuyorum fotoğrafları
maşallah diyelim :)Çok hızlıyımdırrhafta sonu da yatağı alıcim, büyük eşya faslı kapanmış olacak inşallah
Aaa buzdolabımız aynıııÇamaşır mk. kaç kg ? 8 se oda aynı canımm Güle güle kullanın
Sağol kuzum. Kuponum yok şuan
çamarşı makinalarmız aynı çok seviniyorum buna demekki doğru tercihler yapmışız :) benim 9 kg ama 1200 devir seninki 1400 farkımız bu sanırım :) buzdolaplarıda hemen hemen aynı ohh ne güzel :) şimdi birden heyecan yaptım bende arayımda istiyim artık eve :) seninkiler ne zaman gelecek eve canım. ay ayrıca güle güle mutlu multu kullanın inş :) bulaşık makinası evde varmı ondanmı almadın sonramı?Bu arada kına elbisen hayırlı olsun canım, en güzel gününde giy inşallah
aaaahepimizin evleri birbirine benzeyecek 9 kg canım çamaşır makinesi ..teşekkür eder im
Teşekkür ederim kuzum amin inşşallah
Hmm bnmki 8 kg aynı değil ozaman. Olsun buzdolabımız aynı
Canım senin aldığın yerde nasıl bilmiyorum ama benim aldığım yerde ayın belli tarihlerinde çıkarıyolarmış teslimata ara bi öğren istersenmaşallah diyelim :)
çamarşı makinalarmız aynı çok seviniyorum buna demekki doğru tercihler yapmışız :) benim 9 kg ama 1200 devir seninki 1400 farkımız bu sanırım :) buzdolaplarıda hemen hemen aynı ohh ne güzel :) şimdi birden heyecan yaptım bende arayımda istiyim artık eve :) seninkiler ne zaman gelecek eve canım. ay ayrıca güle güle mutlu multu kullanın inş :) bulaşık makinası evde varmı ondanmı almadın sonramı?
not: amma çok soru sordum
güle güle kullan canm çamaşır makinamız aynı heralde :) diğerlerini almışmıydın
depomda var sen aradıktan sonra 2-3 gün içinde sana tarih verebilirim dedi ondan rahatım ama haklısın arıyım biCanım senin aldığın yerde nasıl bilmiyorum ama benim aldığım yerde ayın belli tarihlerinde çıkarıyolarmış teslimata ara bi öğren istersen
İyi yapmışsın canım fark yok arada yorganlarını falanda yıkarsın rahatçaBende aslında 8 kg olanı alacaktım, ama aralarında 65 tl fark vardıSatış görevlisi önerdi diye aldık sadece 1 kg fark ve 1400 devir farkı var
oo iyiymiş o zaman şimdilik onlardan kurtuldun :)@blisss ve seninle aynı oldu o zaman çamaşır makineleri
Çok teşekkür ederim canım, Ocak+ fırın+ davlumbaz+bulaşık mak. evde ankastre olarak var, o yüzden şimdilik almadık
ara ara ben temmuz ortası demiştim ilk ortasında olmicağı için başında yollicaklar :)depomda var sen aradıktan sonra 2-3 gün içinde sana tarih verebilirim dedi ondan rahatım ama haklısın arıyım bi
maşallah diyelim :)
çamarşı makinalarmız aynı çok seviniyorum buna demekki doğru tercihler yapmışız :) benim 9 kg ama 1200 devir seninki 1400 farkımız bu sanırım :) buzdolaplarıda hemen hemen aynı ohh ne güzel :) şimdi birden heyecan yaptım bende arayımda istiyim artık eve :) seninkiler ne zaman gelecek eve canım. ay ayrıca güle güle mutlu multu kullanın inş :) bulaşık makinası evde varmı ondanmı almadın sonramı?
not: amma çok soru sordum
İyi yapmışsın canım fark yok arada yorganlarını falanda yıkarsın rahatça
kuzu aradım şimdi cumartesi 2-4 arası getirecekler :)ara ara ben temmuz ortası demiştim ilk ortasında olmicağı için başında yollicaklar :)
Neden kiisatış görevilileri yorganı pek önermedi canım ya
:) arkadaşım 7-8 aydır kullanıyor canım çok memnun. baya da araştırıp almışlardı bende o yüzden tercih ettim bunu sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum inş öyle olur :) ankastreler konusundada çok şanslısın süper bişi bu :)evet canım , en çok satılan modelleri bunlarmış..inşallah şansımıza sorun yaşamayız..benimki de 9 kg, 1400 devir..seninki ile arada devir farkı var sadecebiz 25 temmuzda eşyalar ile aynı gün gelmesini istedik,sorun çıkmazsa inşallah mobilyalar ile ayn gün gelecek.bulaşık makinesi evde var canım, şimdilik almadık çok sağol canım, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepimize
Not: sanırım hepsıne cevap verdim
Kızlar perdelerimi ekledim albüme pek belli olmuyor renkleri sarı olan fon ve çiçekli tül yatak odası puantiyeli tül ve mor görünümlü ama aslında pudra olan fonda salon için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?