2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar perdelerimi ekledim albüme pek belli olmuyor renkleri sarı olan fon ve çiçekli tül yatak odası puantiyeli tül ve mor görünümlü ama aslında pudra olan fonda salon için :)
sarıdan vazgeçmem diyorsun :) hayırlı olsun canım. tülleri metresi kaçaydı

Kızlar hani nerde çamaşır makineniz ben niye göremiyorum :/ ben daha almadın çamaşırı bulaşıkla fırın tamam buzdolabını da amcam alıcaktu güya ama sesi çıkmıyo

İnşallah bizde sorun yaşamayız ya, ankastre konusunda evet şanslıyız bu seferlik, ev değiştirince kriz yaşarız artık

sarıdan vazgeçmem diyorsun :) hayırlı olsun canım. tülleri metresi kaçaydı
Canımm aslında o su yeşili gibi birşeydi dün perdeciye kapora vermeye gittik nişanlım güneş geçirmesin kapkaranlık olsun kapatınca diyince kumaş değiştirdik orda da bu renk iyiydi ondan seçtik ama daha iyi oldu her ne kadar ekstra 100 tl ödesekte

Tüllerim uygun biri 16 biri 18 di canım

Kızlar hani nerde çamaşır makineniz ben niye göremiyorum :/ ben daha almadın çamaşırı bulaşıkla fırın tamam buzdolabını da amcam alıcaktu güya ama sesi çıkmıyo

merhaba sen yenisin galiba

albüme koyuyoruz fotoğrafları, oradan da bir birbirimizi takip ediyoruz senide takip edeyim

4 ünde dimi :) benimde o tarih
evet canım güzel oldu ozman pazartesi fotoları alırız
ohh güzel haber :)

Çok uyguna almışsın bana bir yer salon perdesi için sadece 1250 tl dedi :O

Kızlar perdelerimi ekledim albüme pek belli olmuyor renkleri sarı olan fon ve çiçekli tül yatak odası puantiyeli tül ve mor görünümlü ama aslında pudra olan fonda salon için :)
Çok güzel olmuş bunlar kuzuu. Yatak odasınınkini de ayrı bir sevdim ben çok şiriinn :)

Kıııızlarrr!
Albümün ennn bombasını ben yaptım bence
Dünki moral bozukluğunun sebebi ortadan kalkınca herşey halloldu. Ve biz de evimizi tutmuş bulunduk!
Haydi albümeeee :)

çok şekerler ya , çok beğendim..fiyatları da süper inşallah bende kafama göre bir şey bulabilirim..

ayyyyy kendimi sıkıyorum sesli gülmemek için :) hayal ettim birden
şuan Mrs Pink evede öyle bakıyorum mesela napam
Kıııızlarrr!
Albümün ennn bombasını ben yaptım bence
Dünki moral bozukluğunun sebebi ortadan kalkınca herşey halloldu. Ve biz de evimizi tutmuş bulunduk!
Haydi albümeeee :)
ooo bayıldım canım harika bir ev. güle güle oturun huzurunuz sağlığınız hiç eksik olmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…