iki kere okudum, birde tekra ettim karıştırmamak içinşimdi bakmaya gidiyorum perdelerine
Kazanın ömrünü kısaltıyormuş
sarıdan vazgeçmem diyorsun :) hayırlı olsun canım. tülleri metresi kaçaydıKızlar perdelerimi ekledim albüme pek belli olmuyor renkleri sarı olan fon ve çiçekli tül yatak odası puantiyeli tül ve mor görünümlü ama aslında pudra olan fonda salon için :)
ben yeni sekme olarak açtım kuzuiki kere okudum, birde tekra ettim karıştırmamak içinşimdi bakmaya gidiyorum perdelerine
:) arkadaşım 7-8 aydır kullanıyor canım çok memnun. baya da araştırıp almışlardı bende o yüzden tercih ettim bunu sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum inş öyle olur :) ankastreler konusundada çok şanslısın süper bişi bu :)
alırsın ozamanda bütçene uygun bişi boşver sen şimdiyi düşün :)İnşallah bizde sorun yaşamayız ya, ankastre konusunda evet şanslıyız bu seferlik, ev değiştirince kriz yaşarız artık
4 ünde dimi :) benimde o tarihkuzu aradım şimdi cumartesi 2-4 arası getirecekler :)
Canımm aslında o su yeşili gibi birşeydi dün perdeciye kapora vermeye gittik nişanlım güneş geçirmesin kapkaranlık olsun kapatınca diyince kumaş değiştirdik orda da bu renk iyiydi ondan seçtik ama daha iyi oldu her ne kadar ekstra 100 tl ödesektesarıdan vazgeçmem diyorsun :) hayırlı olsun canım. tülleri metresi kaçaydı
Hahaha bu iyiydi bakben yeni sekme olarak açtım kuzubir yazıya baktım bir fotoya tavsiye ederim haha
çok şirinler ben beğendim kuzu güle güle kullan :)Kızlar perdelerimi ekledim albüme pek belli olmuyor renkleri sarı olan fon ve çiçekli tül yatak odası puantiyeli tül ve mor görünümlü ama aslında pudra olan fonda salon için :)
Kızlar hani nerde çamaşır makineniz ben niye göremiyorum :/ ben daha almadın çamaşırı bulaşıkla fırın tamam buzdolabını da amcam alıcaktu güya ama sesi çıkmıyo
ben yeni sekme olarak açtım kuzubir yazıya baktım bir fotoya tavsiye ederim haha
merhabasen yenisin galiba
albüme koyuyoruz fotoğrafları, oradan da bir birbirimizi takip ediyoruzsenide takip edeyim
evet canım güzel oldu ozman pazartesi fotoları alırız4 ünde dimi :) benimde o tarih
ohh güzel haber :)Canımm aslında o su yeşili gibi birşeydi dün perdeciye kapora vermeye gittik nişanlım güneş geçirmesin kapkaranlık olsun kapatınca diyince kumaş değiştirdik orda da bu renk iyiydi ondan seçtik ama daha iyi oldu her ne kadar ekstra 100 tl ödesekte
Tüllerim uygun biri 16 biri 18 di canım
alırsın ozamanda bütçene uygun bişi boşver sen şimdiyi düşün :)
Canımm aslında o su yeşili gibi birşeydi dün perdeciye kapora vermeye gittik nişanlım güneş geçirmesin kapkaranlık olsun kapatınca diyince kumaş değiştirdik orda da bu renk iyiydi ondan seçtik ama daha iyi oldu her ne kadar ekstra 100 tl ödesekte
Çok güzel olmuş bunlar kuzuu. Yatak odasınınkini de ayrı bir sevdim ben çok şiriinn :)Kızlar perdelerimi ekledim albüme pek belli olmuyor renkleri sarı olan fon ve çiçekli tül yatak odası puantiyeli tül ve mor görünümlü ama aslında pudra olan fonda salon için :)
Canımm aslında o su yeşili gibi birşeydi dün perdeciye kapora vermeye gittik nişanlım güneş geçirmesin kapkaranlık olsun kapatınca diyince kumaş değiştirdik orda da bu renk iyiydi ondan seçtik ama daha iyi oldu her ne kadar ekstra 100 tl ödesekte
şuanayyyyy kendimi sıkıyorum sesli gülmemek için :) hayal ettim birden
ooo bayıldım canım harika bir ev. güle güle oturun huzurunuz sağlığınız hiç eksik olmasın inş.Kıııızlarrr!
Albümün ennn bombasını ben yaptım bence
Dünki moral bozukluğunun sebebi ortadan kalkınca herşey halloldu. Ve biz de evimizi tutmuş bulunduk!
Haydi albümeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?