- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Kıııızlarrr!
Albümün ennn bombasını ben yaptım bence
Dünki moral bozukluğunun sebebi ortadan kalkınca herşey halloldu. Ve biz de evimizi tutmuş bulunduk!
Haydi albümeeee :)
Teşekkür ederim canımmçok şirinler ben beğendim kuzu güle güle kullan :)
MaşallahÇok uyguna almışsın bana bir yer salon perdesi için sadece 1250 tl dedi :O
Çok güzel olmuş bunlar kuzuu. Yatak odasınınkini de ayrı bir sevdim ben çok şiriinn :)
Kıııızlarrr!
Albümün ennn bombasını ben yaptım bence
Dünki moral bozukluğunun sebebi ortadan kalkınca herşey halloldu. Ve biz de evimizi tutmuş bulunduk!
Haydi albümeeee :)
çok şekerler ya , çok beğendim..fiyatları da süper inşallah bende kafama göre bir şey bulabilirim..
ooo bayıldım canım harika bir ev. güle güle oturun huzurunuz sağlığınız hiç eksik olmasın inş.
süper yaaaaa, hayırlı olsun canımmmmm
Kuzular çok teşekkür ediyorum hepinize. Yalnız amerikan mutfak olduğundan dedikodu yapamicam gıcık misafir olursa.. hahaSağol kuzucumm
Vaay canınaaaaa harikaa hadi gözün aydın güle güle oturun inşallah tatlımm çok beğendim
Hahah benimki de amerikan mutfakKuzular çok teşekkür ediyorum hepinize. Yalnız amerikan mutfak olduğundan dedikodu yapamicam gıcık misafir olursa.. haha
İstediğimiz muhitte bulmuş olmak, iş yerimden ve şuanki evin önünden geçen otobüsün eve 1 dklık mesafeden kalkıyor olması da ayrı güzellikleri, servis gibi binerim diye seviniyorum deli gibi. Bir de avize masrafı yok Sadece yatak odasına göstermelik bişey lazım..
Bir de büyük bir ev değil, yatak odası biarz problemli olacak. Gardolap sığmazsa 2. odayı giyinme odası gibi yapabilirim diye düşündüm. Bakalım neler olacak :)
bende mutfağı inceliyordum amerikanmı diye :) ama ayrıca kapısıda var sanırım. sen koridora geçer dedikodusunu yaparsın :) evler küçük olsun zaten boşverin büyük evi daha sıcak geliyor bana :) yatak odası içinde çözümünü bulursun kuzu boşver. bütçene uygun olsun para biriktire bil sen ona banKuzular çok teşekkür ediyorum hepinize. Yalnız amerikan mutfak olduğundan dedikodu yapamicam gıcık misafir olursa.. haha
İstediğimiz muhitte bulmuş olmak, iş yerimden ve şuanki evin önünden geçen otobüsün eve 1 dklık mesafeden kalkıyor olması da ayrı güzellikleri, servis gibi binerim diye seviniyorum deli gibi. Bir de avize masrafı yok Sadece yatak odasına göstermelik bişey lazım..
Bir de büyük bir ev değil, yatak odası biarz problemli olacak. Gardolap sığmazsa 2. odayı giyinme odası gibi yapabilirim diye düşündüm. Bakalım neler olacak :)
Ay hadi hayırlı olsunn :) Dedikoduyu misafir gidince de yaparsın hem yakalanma riski ortadan kalkarKuzular çok teşekkür ediyorum hepinize. Yalnız amerikan mutfak olduğundan dedikodu yapamicam gıcık misafir olursa.. haha
Haha gıcıklar ya yapmışsın ışık havuzunu ne diye koyarsın oraya avize için yer di mi. Salona koymamışlar allahtan da bi yatak odasında öyle bir alan var, almak gerekecek. Alan geniş olmadığından halı da karlı olacak. Minik minik iki üç parça şey tamam. Yalnız banyo dolabı bana da lazım 35lik falan. Sizinki hangisiydiii?Hahah benimki de amerikan mutfakAvize masrafının olmaması çok iyi bize de ışık havuzu yapmışlar ama avize içinde yer yapmışlar işgüzarlar
Ulaşımın kolay olması çok iyi olmuş canım rahat rahat gidersiniz işe.
Giyim odası da çok havalı oluyor yanlız
Küçük evi ben de severim de yatak odası tam sığsa sorun olmayacaktı işte. Duvardaki kolonlar sebebniye tam takım yerleşmeyecek sanırım. Bütçe kısmına gelince hep gözden çıkardığımız rakama bulduk, öyle ekstra bir uygun değil yani malesef. Ama yine de bu paraya sıfır daire tutmak oralarda pek mümkün değildi o olmuş oldu.bende mutfağı inceliyordum amerikanmı diye :) ama ayrıca kapısıda var sanırım. sen koridora geçer dedikodusunu yaparsın :) evler küçük olsun zaten boşverin büyük evi daha sıcak geliyor bana :) yatak odası içinde çözümünü bulursun kuzu boşver. bütçene uygun olsun para biriktire bil sen ona ban
Teşekkürleeer :)Ay hadi hayırlı olsunn :) Dedikoduyu misafir gidince de yaparsın hem yakalanma riski ortadan kalkarAyrıca giyinme odası olayı çok rahat oluyor bak, yatak odası kıyafetle dağılmıyor.
kolonlar sinir bozucu zaten. kısmetinizde orası varmış kuzu. benim aldığım banyo dolabı 30cm likti canım. gelsinde bakalım nasıl kalitelimi ona göre alırsın sendeHaha gıcıklar ya yapmışsın ışık havuzunu ne diye koyarsın oraya avize için yer di mi. Salona koymamışlar allahtan da bi yatak odasında öyle bir alan var, almak gerekecek. Alan geniş olmadığından halı da karlı olacak. Minik minik iki üç parça şey tamam. Yalnız banyo dolabı bana da lazım 35lik falan. Sizinki hangisiydiii?
Küçük evi ben de severim de yatak odası tam sığsa sorun olmayacaktı işte. Duvardaki kolonlar sebebniye tam takım yerleşmeyecek sanırım. Bütçe kısmına gelince hep gözden çıkardığımız rakama bulduk, öyle ekstra bir uygun değil yani malesef. Ama yine de bu paraya sıfır daire tutmak oralarda pek mümkün değildi o olmuş oldu.
Öyle canım, yani ev içime çok sindi yatak odası sorunu olmasa. Onu da el birliği ile hallederiz artıkkolonlar sinir bozucu zaten. kısmetinizde orası varmış kuzu. benim aldığım banyo dolabı 30cm likti canım. gelsinde bakalım nasıl kalitelimi ona göre alırsın sende
Günaydın kızlaar :)
greenandblue canım güle güle kullanın beyaz eşyanızı, buzdolabı tam hayal ettiğim gibi :)
@blisss sarı perdeee
Ay hadi hayırlı olsunn :) Dedikoduyu misafir gidince de yaparsın hem yakalanma riski ortadan kalkarAyrıca giyinme odası olayı çok rahat oluyor bak, yatak odası kıyafetle dağılmıyor.
Günaydın kızlaar :)
greenandblue canım güle güle kullanın beyaz eşyanızı, buzdolabı tam hayal ettiğim gibi :)
@blisss sarı perdeee
Ay hadi hayırlı olsunn :) Dedikoduyu misafir gidince de yaparsın hem yakalanma riski ortadan kalkarAyrıca giyinme odası olayı çok rahat oluyor bak, yatak odası kıyafetle dağılmıyor.
Haha gıcıklar ya yapmışsın ışık havuzunu ne diye koyarsın oraya avize için yer di mi. Salona koymamışlar allahtan da bi yatak odasında öyle bir alan var, almak gerekecek. Alan geniş olmadığından halı da karlı olacak. Minik minik iki üç parça şey tamam. Yalnız banyo dolabı bana da lazım 35lik falan. Sizinki hangisiydiii?
Küçük evi ben de severim de yatak odası tam sığsa sorun olmayacaktı işte. Duvardaki kolonlar sebebniye tam takım yerleşmeyecek sanırım. Bütçe kısmına gelince hep gözden çıkardığımız rakama bulduk, öyle ekstra bir uygun değil yani malesef. Ama yine de bu paraya sıfır daire tutmak oralarda pek mümkün değildi o olmuş oldu.
Ay gerçekten miEveet aklıma sen geldin seçerken
hızlanıyorsun artık ne güzel :) duvar kağıdını kim yapacak siz mi yaptıracakmısınızTeşekkürleeer :)
Ama giyinme odası kısımda yardımınıza ihtiyacım olacak.. Yani o odada bir de açılır bir kanepe vs bişey olsun istiyorum. Biri geldiğinde nerede kalacak yoksaa. Salondaki koltuklar açılmıyor bizim çünkü. Nasıl bişey yapmak lazım o odaya bilemedim kafam karışık o konuda :
Bir dee tv ünitesi işte arkasına duvar kağıdı falan seçmemiz gerek. Yani benimle çok işiniz var artık
Ay gerçekten miÇok güzel olmuş amaa
https://www.evidea.com/minar-comfy-...dolabi-beyaz-BJN143/p/342305?refKey=e4rUqx4Gf benimki bu haftanın ürünü diye 79 tl ye inmişti öyle aldım bakalım :)Öyle canım, yani ev içime çok sindi yatak odası sorunu olmasa. Onu da el birliği ile hallederiz artık
Evet gelsin madem seninki. Nerden almıştıın? Evidea da var 99 liraya 35 cm lik ben de onu düşündüm ama
2 hafta kala çok geçkızlar 16 ağustosta düğünüm var henüz gelinlik bakamadık diğer işlere koşturmaktan.. sizce dikim olmasa,, kiralama veya satın alma düşünsem son iki hafta baksam gelinliğe yetişir mi dersiniz. fizik itibariyle normal kıyafet, abiye vs. konusunda sıkıntı yaşamıyorum genellikle. gelinlikte problem yaşar mıyım dersiniz. ona göre acilen hızlandıracağım bi şekilde
Hee 40 cm beni aştı 38 cm alan var koymak istediğim yerdeHalılar karlı oluyor evet ben çok ucuza hallettimAvize de bir tanecik alıverirsin artık onuda uyguna bulursun kuzum.
Banyo dolabı 40 cm benimki çamaşır sepetli 130 tl n11de canım decoss markası yarın alıcam bende
Ayy valla dün nişanlıma biz yaparız yaaa falan dedim sen gelince aklıma ama hahahhızlanıyorsun artık ne güzel :) duvar kağıdını kim yapacak siz mi yaptıracakmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?