Olsun bişeylerin var en azından , olsun başla sen günlük alcaksanda al yine :)Ya işte pahalı yemek takımı da almak istemiyorum ben onu da günlük gibi alıcam galiba bilmiyorum hiçNe aldım işte bi seramik tencere setim var, bi çkb takımım var, bi kahvaltı takımım var, bi seramik bıçak setim bi çaydanlığım bi düdüklüm var
hımm bilmiyorum ben öyle beğendim :)Ben daha önce bunu beğenmiştim burada sorunca kızlar iyi değil bernardo alma falan dediler vazgeçtim :/
Bunların uygununa bak kuzu bencede pahalıAyrıca bunları çok beğeniyorum ama çok pahalı ya
İnan ben de bilmiyorumVe bu plansızlık belirsizlik beni bıktırdı. Hani o kadar para harcadım elinde ne var desen yok yani bişey. Elektroniğe girmezsem
çelik tencere takımı, sahan seti, tava, cezve vs yok
yemek takımım yok
nevresim 1 tane var sadece
battaniye vs yok
ay yok işte saydıkça darlanıyorum
O odaya girmiyorum artık o kadar sıkıldım
Selaam :)
Hahha naptın aldınmı ?
Kızlar çelik tencere önerisi olan var mı uygun fiyata? Öyle çok parçalı olmasına da gerek yok düdüklüyü ayrı aldım zaten. Granit falan da alabilirim ileride e seramikler de var, fazla çelik kullanmam diye düşünüyorum ama bulunsun.
Ben de beğendim aslında :) Ama zaten daha ucuza bişey bakıyorum galiba. Essede kampanya falan vardı bi bakmak lazım aslındahımm bilmiyorum ben öyle beğendim :)
Eveet ben de çok sıkıldım elimi şıklatayım her şey bitsin istiyorum yaya bende senin gibiyim, daha kullanmadan kahvaltı takımından sıkıldım, nevresim takımların bir kaçı çokk sade geliyor meselaen kötüsü çeyiz almaktan sıkıldım
Evett bunu da beğeniyorum emsan almayı planlıyordum zaten ama sonra düşündüm ki granit alıcam pek kullanmam çeliği, o yüzden 150 civarı bir şey vermek istiyorum sadece.Ben emsanın almıştım bundan canım
Dah ucuza varmıBen de beğendim aslında :) Ama zaten daha ucuza bişey bakıyorum galiba. Essede kampanya falan vardı bi bakmak lazım aslında
Anladım canım granit hakkında bilgim yok malesef denk gelirse söylerim amaEveet ben de çok sıkıldım elimi şıklatayım her şey bitsin istiyorum ya
Evett bunu da beğeniyorum emsan almayı planlıyordum zaten ama sonra düşündüm ki granit alıcam pek kullanmam çeliği, o yüzden 150 civarı bir şey vermek istiyorum sadece.
Aa bak bu iyi mesela :)
Graniti çok sonraya bırakıyorum canım. Kesin yeni bişeyler çıkar granit iyice düşer, sağlam kampanya bulursam alırım öyle çok çok şart değil :)Anladım canım granit hakkında bilgim yok malesef denk gelirse söylerim ama
Aha daha da ucuzu :) İyiymiş bu alabilirim :)
Evet acele etme vaktin var nasılsaAa bak bu iyi mesela :)
Graniti çok sonraya bırakıyorum canım. Kesin yeni bişeyler çıkar granit iyice düşer, sağlam kampanya bulursam alırım öyle çok çok şart değil :)
Daha napiyiim bakk hep destek tam destekAa bak bu iyi mesela :)
Graniti çok sonraya bırakıyorum canım. Kesin yeni bişeyler çıkar granit iyice düşer, sağlam kampanya bulursam alırım öyle çok çok şart değil :)
harbi mi zalımlar160 lira olmuş dolapppp
Off evet yaa tam alıcaktım baktım zamlanmış bir daha düşermi acabaharbi mi zalımlar
Kızlar çelik tencere önerisi olan var mı uygun fiyata? Öyle çok parçalı olmasına da gerek yok düdüklüyü ayrı aldım zaten. Granit falan da alabilirim ileride e seramikler de var, fazla çelik kullanmam diye düşünüyorum ama bulunsun.
kuzu benim çelikler schaferdan albümde olması gerekiyor bak. baya da araştırarak almıştım. benim çok hoşuma gidiyor kullanacağım günü bekliyorumİnan ben de bilmiyorumVe bu plansızlık belirsizlik beni bıktırdı. Hani o kadar para harcadım elinde ne var desen yok yani bişey. Elektroniğe girmezsem
çelik tencere takımı, sahan seti, tava, cezve vs yok
yemek takımım yok
nevresim 1 tane var sadece
battaniye vs yok
ay yok işte saydıkça darlanıyorum
O odaya girmiyorum artık o kadar sıkıldım
Selaam :)
Ay bi dakika hem üzüldüm hem gülme geldi. Sırf çantandan kartı çıkarmaya üşenmen nelere mal oldu. Ayrıca az buz değil ne biçim fiyat o öyle160 lira olmuş dolapppp
Ay süpersin kuzucum iyi oldu buDaha napiyiim bakk hep destek tam destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?