2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olsun bişeylerin var en azından , olsun başla sen günlük alcaksanda al yine :)

ya bende senin gibiyim, daha kullanmadan kahvaltı takımından sıkıldım, nevresim takımların bir kaçı çokk sade geliyor mesela en kötüsü çeyiz almaktan sıkıldım

Ayy demeyin yaaa
@blisss gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın resmen hahaha
Hahha naptın aldınmı ?

Ben emsanın almıştım bundan canım

ya bende senin gibiyim, daha kullanmadan kahvaltı takımından sıkıldım, nevresim takımların bir kaçı çokk sade geliyor mesela en kötüsü çeyiz almaktan sıkıldım
Eveet ben de çok sıkıldım elimi şıklatayım her şey bitsin istiyorum ya
Ben emsanın almıştım bundan canım
Evett bunu da beğeniyorum emsan almayı planlıyordum zaten ama sonra düşündüm ki granit alıcam pek kullanmam çeliği, o yüzden 150 civarı bir şey vermek istiyorum sadece.

Anladım canım granit hakkında bilgim yok malesef denk gelirse söylerim ama

Aa bak bu iyi mesela :)
Anladım canım granit hakkında bilgim yok malesef denk gelirse söylerim ama
Graniti çok sonraya bırakıyorum canım. Kesin yeni bişeyler çıkar granit iyice düşer, sağlam kampanya bulursam alırım öyle çok çok şart değil :)
Aha daha da ucuzu :) İyiymiş bu alabilirim :)

Evet acele etme vaktin var nasılsa

Daha napiyiim bakk hep destek tam destek

kuzu benim çelikler schaferdan albümde olması gerekiyor bak. baya da araştırarak almıştım. benim çok hoşuma gidiyor kullanacağım günü bekliyorum alışveriş olarak ta sana tavsiyem. ben önce tekstilden başladım. nevresimler battaniye pike falan al. çünkü başka modelde çıksa modası geçen şeyler değil. sonrada mutfak ürünlerine başladım.tencereler, sahanlar, tabak çanak. bunlarda bitince elektroniğe başladım. bu sıralama bence güzel oldu. ve her ay kendime limit koydum. bu ay şunu alıcam die. araştırdım beğendim aldım. böylece listeden hep bişi eksildi ve parayı saçma sapan gereksiz şeylere harcamadım. ayrıca alırken de bir yandan para biriktirdim. mesela 3 ay sonra yemek takımını almak için hedef koydum kendime. atıyorum 900 tl mi yemek takımı 3 ay boyunca 300 tl de kenara attım onun için. sana da tavsiye ederim ben yolunu böyle buldum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…