2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oyy bi internet bağlantısı krizi yaşayıp geldim
Ooo yavaştan olayın ciddiyetini kavramaya başladın demeek güzeeel :d Çelik tencere deme ayrıca, tencerelerime hakaret ettiğin gün geliyo aklıma haha
Canım çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah beğendimm
Kuzucum çok teşekkür ederim, aminn hepimiz inşallah :)

Evett biliyorum o tencereyi de. Bir ara da onlara takmıştım ama fiyat aralığıma fazla yine onlar :/ Sen iyi yapmışsın aslında. Ben bir şeyi gördüğümde hemen almak istiyorum genelde. Ama aylık sınırımı da geçmiyorum kartımda hep limit bırakıyorum. Ay bakalım nasıl yapıcam ben

ahahahah bende hatırladım

Ooo yavaştan olayın ciddiyetini kavramaya başladın demeek güzeeel :d Çelik tencere deme ayrıca, tencerelerime hakaret ettiğin gün geliyo aklıma haha

ahahahah bende hatırladım

Amanınn ne yapmışım ben ne zaman yaptım niye hatırlamıyorum Cidden ya, hayır albümü açtım baktım da yani bulamadım neye hakaret etmişim Ay ne de ayıp etmişim şaşırdım şu an

işte o zaman plansız hareket etmiş oluyorsun canım. gördükçe almayacaksın ihtiyacın olanı alacaksın. ne harcadığını bileceksin. birde kartla alıp karta ödeme. ozman psikolojik olarak insan kendini kötü hissediyor. ürün geliyor heyecaını yaşıyorsun kaldırıyorsun günler sonra hoopp borç ödemek zor geliyor. peşin almaya çalış ozaman ürün gelince heyecanından giden paraya acımıyorsun

Ay bi dakika hem üzüldüm hem gülme geldi. Sırf çantandan kartı çıkarmaya üşenmen nelere mal oldu. Ayrıca az buz değil ne biçim fiyat o öyle

Ay süpersin kuzucum iyi oldu bu

n11 de vardı o da mı zamlanmış ?

Yaa üşengeçliğimin mal olduğunu görüyoruz ve bundan ders çıkarıyoruz kızlar
n11de de zamlanmış ama ben yılmadım savaştım ve buldum
http://www.hepsiburada.com/woodlife-mate-camasir-sepetli-boy-dolabi-beyaz-pm-hrbestdmbb05by

Amanınn ne yapmışım ben ne zaman yaptım niye hatırlamıyorum Cidden ya, hayır albümü açtım baktım da yani bulamadım neye hakaret etmişim Ay ne de ayıp etmişim şaşırdım şu an
istemsiz laf ettin diyelim Mrs Pink tencere göstermişti azıcık laf etmiştinde o da benim tencerelerimde bundan demişti

Valla bu ay da kredi kartını ödersem zaten bi daha ona borç bindirmemeyi düşünüyorum Tencereleri nakit alırım. Zaten sonrasında çok bi borcu kalmıyor harcamazsam

40 cm canım bu boyuda kısa ben nedense bunu beğenmedim pek. birde koçtaşda vardı sanırım bu fiyata birde oraya baksana netten alacağına ordan al madem
Valla bu ay da kredi kartını ödersem zaten bi daha ona borç bindirmemeyi düşünüyorum Tencereleri nakit alırım. Zaten sonrasında çok bi borcu kalmıyor harcamazsam
canım harcamazsam değil harcama
not: kendimi böyle hissettim bir anda

canım ben tencereleri 242 tl ye almışım 30.05.2014 tarihinde n11 kuponları saolsun

Oo iyi almışsın canım. İnşallah harcamam da böyle kampanyalar olduğunda da kaçırmak istemiyorum karttan harcıyorum mecbur. Senin bu çeliklerle benim seramikler benziyor form olarak bu arada :) Ben de n11den kuponlarla yaklaşık bi 100tl daha ucuza almıştım normale göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…