- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
n11 de vardı o da mı zamlanmış ?Off evet yaa tam alıcaktım baktım zamlanmış bir daha düşermi acaba
hangisi canım160 lira olmuş dolapppp
Ooo yavaştan olayın ciddiyetini kavramaya başladın demeek güzeeel :d Çelik tencere deme ayrıca, tencerelerime hakaret ettiğin gün geliyo aklıma hahaHff hiç eşyam yok, alasım da yok. Ama bunları şimdi halletmezsem diğer hazırlıklara param kalmayacak4-5 ay sonra elektroniğe başlamam gerek. E önümüzdeki ay salon tutulacak, off benim daha hiçbir şeyim yok
Kuzucum çok teşekkür ederim, aminn hepimiz inşallah :)Canım çok güzel ağız tadıyla oturun inşallah beğendimm
ne demek canımss :)Ay bi dakika hem üzüldüm hem gülme geldi. Sırf çantandan kartı çıkarmaya üşenmen nelere mal oldu. Ayrıca az buz değil ne biçim fiyat o öyle
Ay süpersin kuzucum iyi oldu bu
Evett biliyorum o tencereyi de. Bir ara da onlara takmıştım ama fiyat aralığıma fazla yine onlar :/ Sen iyi yapmışsın aslında. Ben bir şeyi gördüğümde hemen almak istiyorum genelde. Ama aylık sınırımı da geçmiyorum kartımda hep limit bırakıyorum. Ay bakalım nasıl yapıcam benkuzu benim çelikler schaferdan albümde olması gerekiyor bak. baya da araştırarak almıştım. benim çok hoşuma gidiyor kullanacağım günü bekliyorumalışveriş olarak ta sana tavsiyem. ben önce tekstilden başladım. nevresimler battaniye pike falan al. çünkü başka modelde çıksa modası geçen şeyler değil. sonrada mutfak ürünlerine başladım.tencereler, sahanlar, tabak çanak. bunlarda bitince elektroniğe başladım. bu sıralama bence güzel oldu. ve her ay kendime limit koydum. bu ay şunu alıcam die. araştırdım beğendim aldım. böylece listeden hep bişi eksildi ve parayı saçma sapan gereksiz şeylere harcamadım. ayrıca alırken de bir yandan para biriktirdim. mesela 3 ay sonra yemek takımını almak için hedef koydum kendime. atıyorum 900 tl mi yemek takımı 3 ay boyunca 300 tl de kenara attım onun için. sana da tavsiye ederim ben yolunu böyle buldum canım
ahahahah bende hatırladımOyy bi internet bağlantısı krizi yaşayıp geldim
Ooo yavaştan olayın ciddiyetini kavramaya başladın demeek güzeeel :d Çelik tencere deme ayrıca, tencerelerime hakaret ettiğin gün geliyo aklıma haha
Kuzucum çok teşekkür ederim, aminn hepimiz inşallah :)
Ooo yavaştan olayın ciddiyetini kavramaya başladın demeek güzeeel :d Çelik tencere deme ayrıca, tencerelerime hakaret ettiğin gün geliyo aklıma haha
ahahahah bende hatırladım
işte o zaman plansız hareket etmiş oluyorsun canım. gördükçe almayacaksın ihtiyacın olanı alacaksın. ne harcadığını bileceksin. birde kartla alıp karta ödeme. ozman psikolojik olarak insan kendini kötü hissediyor. ürün geliyor heyecaını yaşıyorsun kaldırıyorsun günler sonra hoopp borç ödemek zor geliyor. peşin almaya çalış ozaman ürün gelince heyecanından giden paraya acımıyorsunEvett biliyorum o tencereyi de. Bir ara da onlara takmıştım ama fiyat aralığıma fazla yine onlar :/ Sen iyi yapmışsın aslında. Ben bir şeyi gördüğümde hemen almak istiyorum genelde. Ama aylık sınırımı da geçmiyorum kartımda hep limit bırakıyorum. Ay bakalım nasıl yapıcam ben
Ay bi dakika hem üzüldüm hem gülme geldi. Sırf çantandan kartı çıkarmaya üşenmen nelere mal oldu. Ayrıca az buz değil ne biçim fiyat o öyle
Ay süpersin kuzucum iyi oldu bu
n11 de vardı o da mı zamlanmış ?
hangisi canım
Aa bu daha büyük hem. Sığar mı banyonaYaa üşengeçliğimin mal olduğunu görüyoruz ve bundan ders çıkarıyoruz kızlar
n11de de zamlanmış ama ben yılmadım savaştım ve buldum
http://www.hepsiburada.com/woodlife-mate-camasir-sepetli-boy-dolabi-beyaz-pm-hrbestdmbb05by
Amanınn ne yapmışım ben ne zaman yaptım niye hatırlamıyorumCidden ya, hayır albümü açtım baktım da yani bulamadım neye hakaret etmişim Ay ne de ayıp etmişim şaşırdım şu an
Valla bu ay da kredi kartını ödersem zaten bi daha ona borç bindirmemeyi düşünüyorumişte o zaman plansız hareket etmiş oluyorsun canım. gördükçe almayacaksın ihtiyacın olanı alacaksın. ne harcadığını bileceksin. birde kartla alıp karta ödeme. ozman psikolojik olarak insan kendini kötü hissediyor. ürün geliyor heyecaını yaşıyorsun kaldırıyorsun günler sonra hoopp borç ödemek zor geliyor. peşin almaya çalış ozaman ürün gelince heyecanından giden paraya acımıyorsun
Tüü banaistemsiz laf ettin diyelim Mrs Pink tencere göstermişti azıcık laf etmiştinde o da benim tencerelerimde bundan demişti
Aa bu daha büyük hem. Sığar mı banyona
Ay bana daha büyük gibi geldi ölçüye bakmadım hiçAynı ölçüleri canım uyuyor
tebrik ederim seni kuzu bende alınca burdan aliim :)Yaa üşengeçliğimin mal olduğunu görüyoruz ve bundan ders çıkarıyoruz kızlar
http://www.hepsiburada.com/woodlife-mate-camasir-sepetli-boy-dolabi-beyaz-pm-hrbestdmbb05by
Hatırlamıyorum beğenmedin heralde :) tencere güzeldi aslında yaaTüü banaNe dedim çok merak ettim ama yani Tencereyi de merak ettim
40 cm canım bu boyuda kısa ben nedense bunu beğenmedim pek. birde koçtaşda vardı sanırım bu fiyata birde oraya baksana netten alacağına ordan al mademYaa üşengeçliğimin mal olduğunu görüyoruz ve bundan ders çıkarıyoruz kızlar
canım harcamazsam değil harcamaValla bu ay da kredi kartını ödersem zaten bi daha ona borç bindirmemeyi düşünüyorumTencereleri nakit alırım. Zaten sonrasında çok bi borcu kalmıyor harcamazsam
Oo iyi almışsın canım. İnşallah harcamam da böyle kampanyalar olduğunda da kaçırmak istemiyorum karttan harcıyorum mecbur. Senin bu çeliklerle benim seramikler benziyor form olarak bu arada :) Ben de n11den kuponlarla yaklaşık bi 100tl daha ucuza almıştım normale göre40 cm canım bu boyuda kısa ben nedense bunu beğenmedim pek. birde koçtaşda vardı sanırım bu fiyata birde oraya baksana netten alacağına ordan al madem
canım harcamazsam değil harcama
not: kendimi böyle hissettim bir anda
canım ben tencereleri 242 tl ye almışım 30.05.2014 tarihinden11 kuponları saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?