2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evet asıl o seramikleri çok beğeniyordum ben ama seramik set istemiyordum essedekinden almayı düşünüyordum o yüzden bu çelikleri almıştım :) güle güle kullanalım inş :)

Hahha naptın aldınmı ?
Hayıııır almadıım, beklemede henüz
ahahahah bende hatırladım
HAtırlıyosun dimi hahah
Amanınn ne yapmışım ben ne zaman yaptım niye hatırlamıyorum Cidden ya, hayır albümü açtım baktım da yani bulamadım neye hakaret etmişim Ay ne de ayıp etmişim şaşırdım şu an
Hııı şahitlerimde var işte yapmıştıııınnn
Mrs Pink göstersene bana tencereyi
Yok sana tencere falan hahaha
Buyduu http://www.n11.com/korkmaz-a1606-pe...6?cid=604001&gclid=CKfFhNvgucYCFUPLtAod69QAGw
Bir de üçlüsü varmış daha uyguna http://www.n11.com/korkmaz-a1650-pe...5?cid=604001&gclid=COr97LHhucYCFSQFwwodhKYLbA

Artık çok geç aldıım bile

evet asıl o seramikleri çok beğeniyordum ben ama seramik set istemiyordum essedekinden almayı düşünüyordum o yüzden bu çelikleri almıştım :) güle güle kullanalım inş :)
Ay inşallah canım :) Essenin seramikleri daha bi ağır daha iyi gibi evet, benim tencereler baya hafif geldi aslında.
Ay tipine bişey dememişimdir ben bunun hatta ne dediğimi tahmin edebiliyorum Korkmaz yargısı oluştu bende ondan ötürü, inşallah sende sorun çıkmaz güzel güzel kullanırsın :)

Artık çok geç aldıım bile
hihihi güle güle kullanalım. netten dolap almak deli işiydi bana göre inş pişman olmayız
kuzu neden korkmaza takıntılısın korkmaz candır arkadaşım orada çalışıyor saolsun faydasını gördüm

Ay tipine bişey dememişimdir ben bunun hatta ne dediğimi tahmin edebiliyorum Korkmaz yargısı oluştu bende ondan ötürü, inşallah sende sorun çıkmaz güzel güzel kullanırsın :)
Yok yok tipine dememiştin zaten korkmazın çeliğiyle ilgili saydırmıştın hahaha
İnşallah kuzuu, bakıp görüciiiz. Biraz bekle istersen kullanayım da seni utandırayım ne dersin?

Amin amin güle güle tepe tepe kullanalım hahah
Ben koçtaşta göremedim canım aynısından

kuzu neden korkmaza takıntılısın korkmaz candır arkadaşım orada çalışıyor saolsun faydasını gördüm
Hehe benim de kötü anım yok ama şu anda masamın karşısında ürünlerin kötü örnekleri duruyor ondan şeyettim
Yok yok tipine dememiştin zaten korkmazın çeliğiyle ilgili saydırmıştın hahaha
İnşallah kuzuu, bakıp görüciiiz. Biraz bekle istersen kullanayım da seni utandırayım ne dersin?
İnşallah utanayım. Ama benim karşımda paslanmış versiyonları duruyor patron kendi evine almış özenip, pas yapmışlar değiştirecekti.

her üründe olabiliyor kuzu işte. karacayıda çok kötülüyorlar mesela. inş karşılaşmayız böyle şeylerle şans işi

İnşallah utanayım. Ama benim karşımda paslanmış versiyonları duruyor patron kendi evine almış özenip, pas yapmışlar değiştirecekti.
Oo bu çok korkuunç .
Ben de aksine korkmazı severim. Her markanın sorunlu ürünü var diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabii. Bu da şans herhalde biraz. Bakalım ne çıakcak benim bahtıma. Kül bile olabilir benim şansıma kalırsa gerçi

her üründe olabiliyor kuzu işte. karacayıda çok kötülüyorlar mesela. inş karşılaşmayız böyle şeylerle şans işi

Evet ya her şey biraz şans gerçekten. Ama sonuçta büyük markalar bi şekilde değiştirmek durumundalar bunları da.

kızlar evidea sitesine girebiliyromusun son bi kaç saattir giremiyorum dolabımı göndermeden site gitti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…