evet asıl o seramikleri çok beğeniyordum ben ama seramik set istemiyordum essedekinden almayı düşünüyordum o yüzden bu çelikleri almıştım :) güle güle kullanalım inş :)Oo iyi almışsın canım. İnşallah harcamam da böyle kampanyalar olduğunda da kaçırmak istemiyorum karttan harcıyorum mecbur. Senin bu çeliklerle benim seramikler benziyor form olarak bu arada :) Ben de n11den kuponlarla yaklaşık bi 100tl daha ucuza almıştım normale göre
Hayıııır almadıım, beklemede henüzHahha naptın aldınmı ?
HAtırlıyosun dimi hahahahahahah bende hatırladım
Hııı şahitlerimde var işte yapmıştıııınnnAmanınn ne yapmışım ben ne zaman yaptım niye hatırlamıyorumCidden ya, hayır albümü açtım baktım da yani bulamadım neye hakaret etmişim Ay ne de ayıp etmişim şaşırdım şu an
Yok sana tencere falan hahaha
40 cm canım bu boyuda kısa ben nedense bunu beğenmedim pek. birde koçtaşda vardı sanırım bu fiyata birde oraya baksana netten alacağına ordan al madem
canım harcamazsam değil harcama
not: kendimi böyle hissettim bir anda
canım ben tencereleri 242 tl ye almışım 30.05.2014 tarihinden11 kuponları saolsun
Bende yarın gidicem ölçü alırım avizelerimiz gelmiş bide onuda götürürüz, akşamada alıveririm :)Artık çok geç aldıım bile
GeldiimiBende yarın gidicem ölçü alırım avizelerimiz gelmiş bide onuda götürürüz, akşamada alıveririm :)
Ay inşallah canım :) Essenin seramikleri daha bi ağır daha iyi gibi evet, benim tencereler baya hafif geldi aslında.evet asıl o seramikleri çok beğeniyordum ben ama seramik set istemiyordum essedekinden almayı düşünüyordum o yüzden bu çelikleri almıştım :) güle güle kullanalım inş :)
Ay tipine bişey dememişimdir ben bunun hatta ne dediğimi tahmin edebiliyorumYok sana tencere falan hahaha
Buyduu http://www.n11.com/korkmaz-a1606-pe...6?cid=604001&gclid=CKfFhNvgucYCFUPLtAod69QAGw
Bir de üçlüsü varmış daha uyguna http://www.n11.com/korkmaz-a1650-pe...5?cid=604001&gclid=COr97LHhucYCFSQFwwodhKYLbA
hihihiArtık çok geç aldıım bile
kuzu neden korkmaza takıntılısınAy inşallah canım :) Essenin seramikleri daha bi ağır daha iyi gibi evet, benim tencereler baya hafif geldi aslında.
Ay tipine bişey dememişimdir ben bunun hatta ne dediğimi tahmin edebiliyorumKorkmaz yargısı oluştu bende ondan ötürü, inşallah sende sorun çıkmaz güzel güzel kullanırsın :)
Yok yok tipine dememiştin zaten korkmazın çeliğiyle ilgili saydırmıştın hahahaAy tipine bişey dememişimdir ben bunun hatta ne dediğimi tahmin edebiliyorumKorkmaz yargısı oluştu bende ondan ötürü, inşallah sende sorun çıkmaz güzel güzel kullanırsın :)
gelmişş evetGeldiimiAl bakalım ölçülerin uyuyormu
hihihigüle güle kullanalım. netten dolap almak deli işiydi bana göre inş pişman olmayız
kuzu neden korkmaza takıntılısınkorkmaz candır arkadaşım orada çalışıyor saolsun faydasını gördüm
Hehe benim de kötü anım yok ama şu anda masamın karşısında ürünlerin kötü örnekleri duruyor ondan şeyettimkuzu neden korkmaza takıntılısınkorkmaz candır arkadaşım orada çalışıyor saolsun faydasını gördüm
İnşallah utanayım. Ama benim karşımda paslanmış versiyonları duruyor patron kendi evine almış özenip, pas yapmışlar değiştirecekti.Yok yok tipine dememiştin zaten korkmazın çeliğiyle ilgili saydırmıştın hahaha
İnşallah kuzuu, bakıp görüciiiz. Biraz bekle istersen kullanayım da seni utandırayım ne dersin?
her üründe olabiliyor kuzu işte. karacayıda çok kötülüyorlar mesela. inş karşılaşmayız böyle şeylerle şans işiHehe benim de kötü anım yok ama şu anda masamın karşısında ürünlerin kötü örnekleri duruyor ondan şeyettim
İnşallah utanayım. Ama benim karşımda paslanmış versiyonları duruyor patron kendi evine almış özenip, pas yapmışlar değiştirecekti.
Oo bu çok korkuunç .İnşallah utanayım. Ama benim karşımda paslanmış versiyonları duruyor patron kendi evine almış özenip, pas yapmışlar değiştirecekti.
her üründe olabiliyor kuzu işte. karacayıda çok kötülüyorlar mesela. inş karşılaşmayız böyle şeylerle şans işi
Evet ya her şey biraz şans gerçekten. Ama sonuçta büyük markalar bi şekilde değiştirmek durumundalar bunları da.Oo bu çok korkuunç .
Ben de aksine korkmazı severim. Her markanın sorunlu ürünü var diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabii. Bu da şans herhalde biraz. Bakalım ne çıakcak benim bahtıma. Kül bile olabilir benim şansıma kalırsa gerçi
GeçmiyorZaman geçmiyor mu nee
Ben de giremiyorumkızlar evidea sitesine girebiliyromusun son bi kaç saattir giremiyorumdolabımı göndermeden site gitti ya
ben girebiliyorum :)kızlar evidea sitesine girebiliyromusun son bi kaç saattir giremiyorumdolabımı göndermeden site gitti ya
Ben girebiliyorum kuzuukızlar evidea sitesine girebiliyromusun son bi kaç saattir giremiyorumdolabımı göndermeden site gitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?