saol canım bende girdim şimdi :)curlygirl şuan giriliyor canım
Haha bence de kuzucum , herşey yolunda :)girenler varsa telaşa gerek yok
HahaHahah haber ve reklamın uyumu
Yok bence kasten yapıyorlar gelsin pixie dalga geçsin diyeHahaAy hiç mi normal reklam uğramaz sana yaaa
Yok bence kasten yapıyorlar gelsin pixie dalga geçsin diye
Yani ben tencere tava almadım o yüzden bilemiyorum esse, zwilling markasının distribütörü olduğu için bıçakları esseden aldım bi de standlı servis seti aldım.Esseden memnun musun biz anneme tava almistik seramik patatesleri bile yakiyor hic memnun kalmadik ben geri goturdum kabulde etmediler
güzel duruyorlar ama benim evde onu koyacak yer yok boşa kalabalık gibi geliyor banaKızlar şu hasır sepetli ütü masaları nasıl sizce ? Gereksiz pahalımı alsammı almasammı karar veremedim
Benim bir odam boş çamaşır odası gibi olacak ama normal masa alsam en fazla 100 lira onlar 250 falan uçmasammı diyorumgüzel duruyorlar ama benim evde onu koyacak yer yok boşa kalabalık gibi geliyor bana
boşver canım hiç gerek yok ya. ayrıca son bi kaç gündür bende girdiğim mağazalara falan göz gezdiriyorum 45 tl ye falan var ütü masası. hakmar markette görmüştüm. sizin orada yoksa migrostada gördüm onlara bak istersen.Benim bir odam boş çamaşır odası gibi olacak ama normal masa alsam en fazla 100 lira onlar 250 falan uçmasammı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?