2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hahah haber ve reklamın uyumu

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 67
Esseden memnun musun biz anneme tava almistik seramik patatesleri bile yakiyor hic memnun kalmadik ben geri goturdum kabulde etmediler
Yani ben tencere tava almadım o yüzden bilemiyorum esse, zwilling markasının distribütörü olduğu için bıçakları esseden aldım bi de standlı servis seti aldım.
Tencere konusunda da seramikten yana değilim. Çelik tencere en sağlıklı ve en ekonomik opsiyon bence. seramik diye satılan ürünlerin ne kadar seramik oolduğu muğlak. Seramik diye önümüze koyuyorlar sonra biri çıkıyor araştırıyor lab. Da inceleniyor içeriği ancak öyle meydana çıkıyor. Bir de döküm tencereler var. Bunlar hem çok sağlıklı hem de çok leziz yemekler pişiriyor. Pişme süresi uzun biraz ama.döküm tencerede staub marka on Numara ama çok pahalı. Türk malı olarak da hecha ve lava var. Ben lavayı tercih ederim. Çelik bıçaklarda da ben wüsthof alacaktım ama zwilling de aynı ayarda ikisi de alman. Zwilling indirime girince ondan aldım:)

Kızlar şu hasır sepetli ütü masaları nasıl sizce ? Gereksiz pahalımı alsammı almasammı karar veremedim

Benim bir odam boş çamaşır odası gibi olacak ama normal masa alsam en fazla 100 lira onlar 250 falan uçmasammı diyorum
boşver canım hiç gerek yok ya. ayrıca son bi kaç gündür bende girdiğim mağazalara falan göz gezdiriyorum 45 tl ye falan var ütü masası. hakmar markette görmüştüm. sizin orada yoksa migrostada gördüm onlara bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…