Yaa öylemi ben 80den aşağıya görmemiştim sinir oluyordum bakayım ozaman migrosa da. Boşvereyim dimi gereksiz masraf şimdiboşver canım hiç gerek yok ya. ayrıca son bi kaç gündür bende girdiğim mağazalara falan göz gezdiriyorum 45 tl ye falan var ütü masası. hakmar markette görmüştüm. sizin orada yoksa migrostada gördüm onlara bak istersen.
kesinlikle gereksiz. teyzemde vardı böyle bişi. çok zorlanıyordu onda ütü yapmaya. ütü masası olunca al istediğin yere git yap ütünü :) ben evde odada sıcaktan pişince salona getirir yaparımdaYaa öylemi ben 80den aşağıya görmemiştim sinir oluyordum bakayım ozaman migrosa da. Boşvereyim dimi gereksiz masraf şimdi
Evet kesinlikle doğru söylüyorsun tv karşısında salonda ütü yapmak varken odayamı takılıcamkesinlikle gereksiz. teyzemde vardı böyle bişi. çok zorlanıyordu onda ütü yapmaya. ütü masası olunca al istediğin yere git yap ütünü :) ben evde odada sıcaktan pişince salona getirir yaparımda
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/41365605-31027-touch-me-poyraz-utu-masasiYaa öylemi ben 80den aşağıya görmemiştim sinir oluyordum bakayım ozaman migrosa da. Boşvereyim dimi gereksiz masraf şimdi
Bimde ki yarındır cuma geliyor ürünleri ama kaptırırız onu teyzelere bulamayız@blisss şimdi aklıma geldi bim e de gelecekti ütü masası 59 tl di oradada sanırım bugün yada yarındı bak
hıhı bende öyle düşünmüştüm. hani 1tl ci züccaciyeciler varya oralardada var. ben çamaşırlıkta bakmıştım 29-39 tl falan. annemle konuşmuştuk. hani iyimidir diye. anneme ne kadar iyide olsa bir zaman sonra üst kumaşı aşınıyor yeni kumaş alıp takıyorsun çokta önemli değil dedi oyüzden ben ucuzundan alıcam :)Bimde ki yarındır cuma geliyor ürünleri ama kaptırırız onu teyzelere bulamayızBu fiyatlardaysa son ana bırakabilirim zaten migrostan falan gider alırım sağol canım
Kuzucuumben deKızlar şu hasır sepetli ütü masaları nasıl sizce ? Gereksiz pahalımı alsammı almasammı karar veremedim
kuzu ben küçük eşyaları en son götürücem. eve hırsız girmesinden korkuyorum çünkü. oyüzden önce büyüklerden başladım. ayrıca büyük eşyalar geldiğinde evde toz falan oluyor ayaklarla giriliyor. her taraf koli falan oluyor. hele ev küçükse eşyaları yerleştirirken alan geniş olmalı. o yüzden tecrübelerime dayanarakBenden de bir soru size o zaman
Sizce eşyaları eve hangi sıralama ile götürmek gerekir? Bir mantığı var mı bu işin yani ben bilemedim de. Hani ben yavaştan mutfak eşyalarını götüreyim demiştim ama. Yoksa önceliği başka şeylere mi vermek gerekir beyaz eşya vs gibi. ?
Evet canım nasıl olsa yıpranacak doğru söylüyorsun. Kurutmalık için pahalı birşey düşünmüyorum 25 30a hallederim diyordum bende en son gidip japon pazarı tarzı yerlerden alabilirim.hıhı bende öyle düşünmüştüm. hani 1tl ci züccaciyeciler varya oralardada var. ben çamaşırlıkta bakmıştım 29-39 tl falan. annemle konuşmuştuk. hani iyimidir diye. anneme ne kadar iyide olsa bir zaman sonra üst kumaşı aşınıyor yeni kumaş alıp takıyorsun çokta önemli değil dedi oyüzden ben ucuzundan alıcam :)
Kuzucuumben decurlygirl gibi düşünüyoruum kesinlikle. Ütü zaten yeterince sıkıcı bir iş, bir de odaya tıkılarak yapmak daha sıkıcı bir hal alacaktır Hem fazla para hem de kullanışsız gibi sanki. Gerçi benim de curly gibi onu koyacak yerim zaten yok ama , sanırım olsa da almazdım . En iyisi normal bir ütü masası :)
Benden de bir soru size o zaman
Sizce eşyaları eve hangi sıralama ile götürmek gerekir? Bir mantığı var mı bu işin yani ben bilemedim de. Hani ben yavaştan mutfak eşyalarını götüreyim demiştim ama. Yoksa önceliği başka şeylere mi vermek gerekir beyaz eşya vs gibi. ?
Benden de bir soru size o zaman
Ayy hırsız mıı Allah korusuun .. Ben de dizmeden kolilerle bırakırız demiştim ama alan konusunda haklısın kuzu evet. Diğerleri yerleşirken el altında başka şeyler olmasın madem. Tecrübelerinizden faydalanıyor olmak güzel ayrıcakuzu ben küçük eşyaları en son götürücem. eve hırsız girmesinden korkuyorum çünkü. oyüzden önce büyüklerden başladım. ayrıca büyük eşyalar geldiğinde evde toz falan oluyor ayaklarla giriliyor. her taraf koli falan oluyor. hele ev küçükse eşyaları yerleştirirken alan geniş olmalı. o yüzden tecrübelerime dayanarakönce mobilya beyaz eşya bence. sonra küçükler.
Sen de önce büyükleri sonra küçükleri şey ettin demekEvet kullanışsız olacak vazgeçtim zatenNişanlım sokmuştu aklıma zaten kafamı karıştırdı
Benim önce b.esyam gitti subattan beri evde hattaSonra mobilyalar geldi. Geçen haftada büyük parçalardan taşııdım elektronik züccaciye gibi canım.
Evet kuzu öyle yapmışlar kızlar da hep, ben de bu şekilde ilerleyeyim madem. Tecrübe konuşuyor neticedeBende ilk olarak mobilya ve beyaz eşyaları yerleştiricem..Küçük eşyaları en son götürürüm diyorum
Küçükler en son gelsin canım yoksa temizlik yaparken diğerlerini yerleştirirken elinin altında bir sürü ıvır zıvır olur rahat hareket edemezsinAyy hırsız mıı Allah korusuun .. Ben de dizmeden kolilerle bırakırız demiştim ama alan konusunda haklısın kuzu evet. Diğerleri yerleşirken el altında başka şeyler olmasın madem. Tecrübelerinizden faydalanıyor olmak güzel ayrıca
Sen de öcne büyükleri sorna küçükleri şey ettin demekDemek ki bu şekilde ilerlemek gerekiyor. O zaman beyaz eşlayaları getirteyim mobilyalar içinde start vereyim zaten 3-4 haftayı bulur onlar kesin.
Evet evet kuzu haklısınız öyle yapayım. O zaman beyaz eşyaları getirteyim erken olmaz artık herhalde.Küçükler en son gelsin canım yoksa temizlik yaparken diğerlerini yerleştirirken elinin altında bir sürü ıvır zıvır olur rahat hareket edemezsin
Getirt canım evin belli nasıl olsa erken olsa ne olacak ki kurulumunu en son yaptırırsınEvet evet kuzu haklısınız öyle yapayım. O zaman beyaz eşyaları getirteyim erken olmaz artık herhalde.
normal şartlarda erken aslında ama sonuçta ev hazır e eşyalar alınmış depoda bekleyeceğine evinde beklesinlerEvet evet kuzu haklısınız öyle yapayım. O zaman beyaz eşyaları getirteyim erken olmaz artık herhalde.
Getirt canım evin belli nasıl olsa erken olsa ne olacak ki kurulumunu en son yaptırırsın
Eh peki madem o işi de çözelimmmnormal şartlarda erken aslında ama sonuçta ev hazır e eşyalar alınmış depoda bekleyeceğine evinde beklesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?