2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa öylemi ben 80den aşağıya görmemiştim sinir oluyordum bakayım ozaman migrosa da. Boşvereyim dimi gereksiz masraf şimdi

Yaa öylemi ben 80den aşağıya görmemiştim sinir oluyordum bakayım ozaman migrosa da. Boşvereyim dimi gereksiz masraf şimdi
kesinlikle gereksiz. teyzemde vardı böyle bişi. çok zorlanıyordu onda ütü yapmaya. ütü masası olunca al istediğin yere git yap ütünü :) ben evde odada sıcaktan pişince salona getirir yaparımda

kesinlikle gereksiz. teyzemde vardı böyle bişi. çok zorlanıyordu onda ütü yapmaya. ütü masası olunca al istediğin yere git yap ütünü :) ben evde odada sıcaktan pişince salona getirir yaparımda
Evet kesinlikle doğru söylüyorsun tv karşısında salonda ütü yapmak varken odayamı takılıcam

Bimde ki yarındır cuma geliyor ürünleri ama kaptırırız onu teyzelere bulamayız Bu fiyatlardaysa son ana bırakabilirim zaten migrostan falan gider alırım sağol canım
hıhı bende öyle düşünmüştüm. hani 1tl ci züccaciyeciler varya oralardada var. ben çamaşırlıkta bakmıştım 29-39 tl falan. annemle konuşmuştuk. hani iyimidir diye. anneme ne kadar iyide olsa bir zaman sonra üst kumaşı aşınıyor yeni kumaş alıp takıyorsun çokta önemli değil dedi oyüzden ben ucuzundan alıcam :)

Kızlar şu hasır sepetli ütü masaları nasıl sizce ? Gereksiz pahalımı alsammı almasammı karar veremedim
Kuzucuumben de curlygirl gibi düşünüyoruum kesinlikle. Ütü zaten yeterince sıkıcı bir iş, bir de odaya tıkılarak yapmak daha sıkıcı bir hal alacaktır Hem fazla para hem de kullanışsız gibi sanki. Gerçi benim de curly gibi onu koyacak yerim zaten yok ama , sanırım olsa da almazdım . En iyisi normal bir ütü masası :)

Benden de bir soru size o zaman
Sizce eşyaları eve hangi sıralama ile götürmek gerekir? Bir mantığı var mı bu işin yani ben bilemedim de. Hani ben yavaştan mutfak eşyalarını götüreyim demiştim ama. Yoksa önceliği başka şeylere mi vermek gerekir beyaz eşya vs gibi. ?

kuzu ben küçük eşyaları en son götürücem. eve hırsız girmesinden korkuyorum çünkü. oyüzden önce büyüklerden başladım. ayrıca büyük eşyalar geldiğinde evde toz falan oluyor ayaklarla giriliyor. her taraf koli falan oluyor. hele ev küçükse eşyaları yerleştirirken alan geniş olmalı. o yüzden tecrübelerime dayanarak önce mobilya beyaz eşya bence. sonra küçükler.

Evet canım nasıl olsa yıpranacak doğru söylüyorsun. Kurutmalık için pahalı birşey düşünmüyorum 25 30a hallederim diyordum bende en son gidip japon pazarı tarzı yerlerden alabilirim.

Evet kullanışsız olacak vazgeçtim zaten Nişanlım sokmuştu aklıma zaten kafamı karıştırdı
Benim önce b.esyam gitti subattan beri evde hatta Sonra mobilyalar geldi. Geçen haftada büyük parçalardan taşııdım elektronik züccaciye gibi canım.

Bende ilk olarak mobilya ve beyaz eşyaları yerleştiricem..Küçük eşyaları en son götürürüm diyorum

Ayy hırsız mıı Allah korusuun .. Ben de dizmeden kolilerle bırakırız demiştim ama alan konusunda haklısın kuzu evet. Diğerleri yerleşirken el altında başka şeyler olmasın madem. Tecrübelerinizden faydalanıyor olmak güzel ayrıca
Sen de önce büyükleri sonra küçükleri şey ettin demek Demek ki bu şekilde ilerlemek gerekiyor. O zaman beyaz eşlayaları getirteyim mobilyalar içinde start vereyim zaten 3-4 haftayı bulur onlar kesin.

Küçükler en son gelsin canım yoksa temizlik yaparken diğerlerini yerleştirirken elinin altında bir sürü ıvır zıvır olur rahat hareket edemezsin

Küçükler en son gelsin canım yoksa temizlik yaparken diğerlerini yerleştirirken elinin altında bir sürü ıvır zıvır olur rahat hareket edemezsin
Evet evet kuzu haklısınız öyle yapayım. O zaman beyaz eşyaları getirteyim erken olmaz artık herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…