Rica ederizEh peki madem o işi de çözelimmm
Teşekkürler kuzulaaar
Havadan olabilirmi biraz kasvetli başladık güneiçim sıkılıyo bugün benim
cumartesi gününü düşün keyfin yerine gelir :)içim sıkılıyo bugün benim
Burda gayet güneşli bir hava var ama yokk yine sıkıcııHavadan olabilirmi biraz kasvetli başladık güne
Sabah burası baya kapalıydı ama şimdi açtı. Nasıl uykusuzum bende oturduğum yerde bile uyuyabilirimBurda gayet güneşli bir hava var ama yokk yine sıkıcıı
Olabilir ama artı bi sıkkınlık varRica ederiz
Havadan olabilirmi biraz kasvetli başladık güne
Bugün cuma değilki amacumartesi gününü düşün keyfin yerine gelir :)
olsun kuzu 2 gün kaldı en azından :) ayrıca düğüne de 37 günün kaldı kuzuOlabilir ama artı bi sıkkınlık var
Bugün cuma değilki ama
Ben de ben deeSabah burası baya kapalıydı ama şimdi açtı. Nasıl uykusuzum bende oturduğum yerde bile uyuyabilirim
Olabilir ama artı bi sıkkınlık var
Bugün cuma değilki ama
O kadar azmıı kaldıııolsun kuzu 2 gün kaldı en azından :) ayrıca düğüne de 37 günün kaldı kuzu
Sahurda yediğin birşey dokunmuş olabilir miBen de ben deeRamazan en çok uykudan dolayı zorladı beni . Sahrua çok zor kalkıyorum zaten. Sabahta uyanamıyorum.
Bir de midemde yangın var bugün resmen yaa anlamadıımm
bende uykuya dayanamıyorum ya napcazBen de ben deeRamazan en çok uykudan dolayı zorladı beni . Sahrua çok zor kalkıyorum zaten. Sabahta uyanamıyorum.
Bir de midemde yangın var bugün resmen yaa anlamadıımm
bende şimdi bakınca aynı şeyi dedim ne kadar az kalmış tutuştum gene sanırımAllah hayra çıkarsın kötü düşünme canım
O kadar azmıı kaldııı
Sahurda yediğin birşey dokunmuş olabilir mi
Ama ciddi anlamda azzz bir aycıııkbende şimdi bakınca aynı şeyi dedim ne kadar az kalmış tutuştum gene sanırım
Ayyy daha bir sürü eksik varrrrAma ciddi anlamda azzz bir aycııık
Telaş yoook herşey çok güzel olacakAyyy daha bir sürü eksik varrrr
Ay öyle oldu herhalde yaa çok kötü valla akşamı nasıl edicem bilemedimSahurda yediğin birşey dokunmuş olabilir mi
Yaa hiç bilmiyorum . Annem hazırlayıp kaldırıyo şuan beni ve durum bu ona rağmen. İşe geç kalıyorum falan biarz bilerek :) Uyanamıyorum çünküü. Seneye napıcaz ramazanda onu düşünüyorum yaabende uykuya dayanamıyorum ya napcaz
inş :) senin kaç gün kaldı canımTelaş yoook herşey çok güzel olacak
Ay öyle oldu herhalde yaa çok kötü valla akşamı nasıl edicem bilemedim
Yaa hiç bilmiyorum . Annem hazırlayıp kaldırıyo şuan beni ve durum bu ona rağmen. İşe geç kalıyorum falan biarz bilerek :) Uyanamıyorum çünküü. Seneye napıcaz ramazanda onu düşünüyorum yaa
hiç bilmiyoruminş :) senin kaç gün kaldı canım
Allah yardımcımız olsunAy öyle oldu herhalde yaa çok kötü valla akşamı nasıl edicem bilemedim
Yaa hiç bilmiyorum . Annem hazırlayıp kaldırıyo şuan beni ve durum bu ona rağmen. İşe geç kalıyorum falan biarz bilerek :) Uyanamıyorum çünküü. Seneye napıcaz ramazanda onu düşünüyorum yaa
hemen sayalımDikkat et canım mide rahatsızlığın varmı normalde
hiç bilmiyorum
buda güzel bir soru sanırım bunada karar verip kuaförü ayarlamam lazım yoksa ortada kalıcamKızlar düğünde saçınız nasıl olacak karar verdiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?