2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy daha bir sürü eksik varrrr
Deme öyle deme hallolacak hepsi. Ama zaman ciddi anlamda çok azalmış yaaa :)
Ay bi arkadaşım var onun 23 günü kaldı. Onunla konuşuyorum şimdi. Davetiye fotosunu gönderdi. İsimleri görüce şok geçirdim yaaa. O kadar alakasız iki isim yazmışlar kiii. Basmışlar bi de öyle 500 adet .

hemen sayalım eylül kaçtı senin

buda güzel bir soru sanırım bunada karar verip kuaförü ayarlamam lazım yoksa ortada kalıcam
16sı canım
Kuaförünü ayarla saça sonrada karar verirsin
Nasıl alakasızz

nasıl ya yanlışmı basmışlar ayyyy
16sı canım
Kuaförünü ayarla saça sonrada karar verirsin

Nasıl alakasızz
haklısın canım düşündüğüm bişi var atıyorum birazdan fotoları

@blisss duvağıda böyle düz tül yapmayı düşünüyorum. taçta buna benzer bişi. nasıl olur ki?

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-26-12-07-54.webp
    53 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2015-05-28-16-01-19.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 58
Yaa sormayıın. Bir de gerçek isimler ve davetiyedekileri söylesem dudağınız uçuklar benim öyle oldu resmen. Şoktayım yanii. Şimdi tekrar basılacakmış haliyle ama sinir bozukluğu yaratıyor işte
yazık ya nasıl bir strestir
Az kalmışş ve hala hiç bişey bitmedi iyice sıkıldım ay
kuzu kendine gelmen için söyledim bunalıma girmen için değil lütfen

Kızlar düğünde saçınız nasıl olacak karar verdiniz mi ?
Aaa ben bi kaç bişey indirmiştim :) ben çekimde çiçekli taç kullanıcam ya böyle alttan duvak kullanılcak bi model olur yanından örgü geçisi olanlar falan olanlar varya onlardan :) nası anlattın ya

Evet işte hallolmayacak bir iş değil de strese sebep oluyor. Onlar baya geç kaldılar bir de ev falan derken. Daha ev temizliği bugün yapılacakmış eşyalar da 10unda gelecekmiş. 25i düğün.. Ben buradan korktum valla

Allah yardımcısı olsun valla zor işleri

Yani işte zaman zaman oluyo. Dokunan bişiler var sanırım onları çözmek gerek. Aaa hatta çözdüm yoğurt!

Amiiiin :)

Bomba bir soru dahaa. Ay hiç belli değil o

Yaa sormayıın. Bir de gerçek isimler ve davetiyedekileri söylesem dudağınız uçuklar benim öyle oldu resmen. Şoktayım yanii. Şimdi tekrar basılacakmış haliyle ama sinir bozukluğu yaratıyor işte
Yoğurtt dokunurmu ya iyi gelir hatta ben öyle biliyorum
Ay şaka gibi hataya bak çok sinir bozucu gerçekten.
aaa hiçmi bakmadın model

@blisss duvağıda böyle düz tül yapmayı düşünüyorum. taçta buna benzer bişi. nasıl olur ki?

Çok hoş canım beğendim ben tacı instadanmı alacaksın ?

Aaa ben bi kaç bişey indirmiştim :) ben çekimde çiçekli taç kullanıcam ya böyle alttan duvak kullanılcak bi model olur yanından örgü geçisi olanlar falan olanlar varya onlardan :) nası anlattın ya
Anladım canım ben seni resim olsa daha iyiydi tabi hahah

taç konusunda bilmiyorum napıcam nerede bulucam

Yoğurtt dokunurmu ya iyi gelir hatta ben öyle biliyorum
Ay şaka gibi hataya bak çok sinir bozucu gerçekten.
aaa hiçmi bakmadın model
Dokunuyor kuzu ya yok, ayran falan içtiğimde de böyle oluyorum çünkü. Bilindik birşey bu ya.
Hof yani baktım bir iki model . Onlar da böyle alttan evde yapılmış gibi topuzlar :) Onları becerebilen birine pek rastlamadım nasıl olacak bilmiyorum gerçekten

resimleri atamıyorum

benim saç bu model olacak kızlar duvak modeli de son resimde ki gibi aksesuar da bunlardan biri yada çiçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…