Deme öyle deme hallolacak hepsi. Ama zaman ciddi anlamda çok azalmış yaaa :)Ayyy daha bir sürü eksik varrrr
hemen sayalımeylül kaçtı senin
16sı canımbuda güzel bir soru sanırım bunada karar verip kuaförü ayarlamam lazım yoksa ortada kalıcam
Nasıl alakasızzDeme öyle deme hallolacak hepsi. Ama zaman ciddi anlamda çok azalmış yaaa :)
Ay bi arkadaşım var onun 23 günü kaldı. Onunla konuşuyorum şimdi. Davetiye fotosunu gönderdi. İsimleri görüce şok geçirdim yaaa. O kadar alakasız iki isim yazmışlar kiii. Basmışlar bi de öyle 500 adet .
nasıl ya yanlışmı basmışlar ayyyyDeme öyle deme hallolacak hepsi. Ama zaman ciddi anlamda çok azalmış yaaa :)
Ay bi arkadaşım var onun 23 günü kaldı. Onunla konuşuyorum şimdi. Davetiye fotosunu gönderdi. İsimleri görüce şok geçirdim yaaa. O kadar alakasız iki isim yazmışlar kiii. Basmışlar bi de öyle 500 adet .
haklısın canım düşündüğüm bişi var atıyorum birazdan fotoları16sı canım
Kuaförünü ayarla saça sonrada karar verirsin
Nasıl alakasızz
Yani işte zaman zaman oluyo. Dokunan bişiler var sanırım onları çözmek gerek. Aaa hatta çözdüm yoğurt!Dikkat et canım mide rahatsızlığın varmı normalde
Amiiiin :)Allah yardımcımız olsun
Bomba bir soru dahaa. Ay hiç belli değil oKızlar düğünde saçınız nasıl olacak karar verdiniz mi ?
Nasıl alakasızz
Yaa sormayıın. Bir de gerçek isimler ve davetiyedekileri söylesem dudağınız uçuklar benim öyle oldu resmen. Şoktayım yanii. Şimdi tekrar basılacakmış haliyle ama sinir bozukluğu yaratıyor iştenasıl ya yanlışmı basmışlar ayyyy
Az kalmışş ve hala hiç bişey bitmediolsun kuzu 2 gün kaldı en azından :) ayrıca düğüne de 37 günün kaldı kuzu
yazık ya nasıl bir strestirYaa sormayıın. Bir de gerçek isimler ve davetiyedekileri söylesem dudağınız uçuklar benim öyle oldu resmen. Şoktayım yanii. Şimdi tekrar basılacakmış haliyle ama sinir bozukluğu yaratıyor işte
kuzu kendine gelmen için söyledim bunalıma girmen için değil lütfenAz kalmışş ve hala hiç bişey bitmediiyice sıkıldım ay
Aaa ben bi kaç bişey indirmiştim :) ben çekimde çiçekli taç kullanıcam ya böyle alttan duvak kullanılcak bi model olur yanından örgü geçisi olanlar falan olanlar varya onlardan :) nası anlattın yaKızlar düğünde saçınız nasıl olacak karar verdiniz mi ?
kendime gelemiyorum ben yaa ayy üstümde bi sıkıntı var nedenseyazık ya nasıl bir strestir
kuzu kendine gelmen için söyledim bunalıma girmen için değil lütfen
Allah yardımcısı olsun valla zor işleriEvet işte hallolmayacak bir iş değil de strese sebep oluyor. Onlar baya geç kaldılar bir de ev falan derken. Daha ev temizliği bugün yapılacakmış eşyalar da 10unda gelecekmiş. 25i düğün.. Ben buradan korktum valla
Yani işte zaman zaman oluyo. Dokunan bişiler var sanırım onları çözmek gerek. Aaa hatta çözdüm yoğurt!
Amiiiin :)
Bomba bir soru dahaa. Ay hiç belli değil o
Yoğurtt dokunurmu ya iyi gelir hatta ben öyle biliyorumYaa sormayıın. Bir de gerçek isimler ve davetiyedekileri söylesem dudağınız uçuklar benim öyle oldu resmen. Şoktayım yanii. Şimdi tekrar basılacakmış haliyle ama sinir bozukluğu yaratıyor işte
@blisss duvağıda böyle düz tül yapmayı düşünüyorum. taçta buna benzer bişi. nasıl olur ki?
Anladım canım ben seni resim olsa daha iyiydi tabi hahahAaa ben bi kaç bişey indirmiştim :) ben çekimde çiçekli taç kullanıcam ya böyle alttan duvak kullanılcak bi model olur yanından örgü geçisi olanlar falan olanlar varya onlardan :) nası anlattın ya
Olur kuzucum çok normal ama sakin ol , herşey yetişecek illa ki başka yolu yok yanii . İçini ferah tut herşey güzel bir sıralamayla oluverir canını sıkmakendime gelemiyorum ben yaa ayy üstümde bi sıkıntı var nedense
Amin amiin kuzucumAllah yardımcısı olsun valla zor işleri
taç konusunda bilmiyorum napıcam nerede bulucamYoğurtt dokunurmu ya iyi gelir hatta ben öyle biliyorum
Ay şaka gibi hataya bak çok sinir bozucu gerçekten.
aaa hiçmi bakmadın model
Çok hoş canım beğendim ben tacı instadanmı alacaksın ?
Anladım canım ben seni resim olsa daha iyiydi tabi hahah
Dokunuyor kuzu ya yok, ayran falan içtiğimde de böyle oluyorum çünkü. Bilindik birşey bu ya.Yoğurtt dokunurmu ya iyi gelir hatta ben öyle biliyorum
aaa hiçmi bakmadın model
resimleri atamıyorumYoğurtt dokunurmu ya iyi gelir hatta ben öyle biliyorum
aaa hiçmi bakmadın model
Çok hoş canım beğendim ben tacı instadanmı alacaksın ?
Anladım canım ben seni resim olsa daha iyiydi tabi hahah
umarım kuzuOlur kuzucum çok normal ama sakin ol , herşey yetişecek illa ki başka yolu yok yanii . İçini ferah tut herşey güzel bir sıralamayla oluverir canını sıkma
Amin amiin kuzucum
sen buldunmu bu taçlardan bir yerde canımbenim saç bu model olacak kızlar duvak modeli de son resimde ki gibi aksesuar da bunlardan biri yada çiçek
Eki Görüntüle 1571097 Eki Görüntüle 1571098 Eki Görüntüle 1571099 Eki Görüntüle 1571102 Eki Görüntüle 1571101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?