2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

taç konusunda bilmiyorum napıcam nerede bulucam

Nette çok güzel modeller var aslında ama görüp almak daha iyi olur tabi bende bilmiyorum o konuyu hiç

Anladım canım yemiceksin ozaman zarar veriorsa. Prova yaptıracaksın zaten dimi saç için
resimleri atamıyorum
Olsun ben anladım seni

İnstagramda gördüm bir kaç sayfada çok var aslında

Anladım dmiştm çünkü bende öyle istiyorum
:) ahahah evet o anlatımı bile anladın , yanlız düğünde çiçekli bi taç değilde başka bi taç takmak isterim nerde taçlar var bi iki isim aliyim bende :)

:) ahahah evet o anlatımı bile anladın , yanlız düğünde çiçekli bi taç değilde başka bi taç takmak isterim nerde taçlar var bi iki isim aliyim bende :)
kontesgeline bakabilirsin canım birde gelinaksesuarlari diye etiketlerde aratınca çıkıyor bir sürü sayfa

kızlar ben tacımı instagramda metictanınaccesories dan aldım cidden çok hoş taçlar var bence bi bakın derim

Anladım canım yemiceksin ozaman zarar veriorsa. Prova yaptıracaksın zaten dimi saç için
Yaa yaptırmayı düşündüğüm yerde prova olayı var ama ben onu kına için değerlendirmeyi düşünüyorum. E ikisinde de aynı modeli yapamayacağım için nasıl olacağı hakkında bi fikrim yok

Biraz riskli ama ya beğenmezsen düğün günü saçını

Biraz riskli ama ya beğenmezsen düğün günü saçını
Evet kuzu kesimlikle riskli korkuyorum ben de . Ama hep gittiğim yer zaten muhtemelen rica eder makyajı olmasa da saçı ayrı bir prova yaptırırım. Gerçekten saç beni korkutıyo çünkü baya

canım senin tacı çok beğenmiştim ben zaten. fiyatlar ne burada
ben 150 tl ye aldım canım ama beğendiğin modele göre değişir meriç hanımda yardımcı oluyo nasıl bişey istediğini anlatırsın gören çoğu kişi tacıma bayıldı iyikide almışım diyorum :)

Evet kuzu kesimlikle riskli korkuyorum ben de . Ama hep gittiğim yer zaten muhtemelen rica eder makyajı olmasa da saçı ayrı bir prova yaptırırım. Gerçekten saç beni korkutıyo çünkü baya
Her zaman gittiğin yerse ricanı kabul eder canım ya inşallah istediğimiz gibi olur çok önmli saç makyaj

Her zaman gittiğin yerse ricanı kabul eder canım ya inşallah istediğimiz gibi olur çok önmli saç makyaj
Evet ya gerçekten çok önemli, inşallah kuaförden mutlu ayrılırız o gün. Yoksa bütün gece bunalımından çıkamam ben zaten.
Düğünün güzel geçmesi için de önemli yani saç makyaj ..
Benim aklıma ne geldi yaa. Benim yorganım yok biliyomusunuz Sizin var mıı? Hatta yastık da yok coco dan aldıklarımız var 4 tane sadece. Onlarda bana göre değiller zaten. Nişanlım yumuşak yastık sevdiği için ona aldık, bir de gelen olur diye.
Tabii tek eksik bu değil de... Yine bunalıma giriyorum sanırım

Kesinlikle katılıyorum saçım makyajım iyi olmazsa bunalımdayım

Benim var ama kaç tane hatırlamıyorum fazla olduğunu biliyorum sadece penelopeden almıştım yastık yorganı birde taçın yastıkları var canım bu iki marka iyi diye biliyorum

Bakayım onlara sağol kuzu. Bu kalan eksikleri nasıl tamamlicaz bilmiyorum gerçekten tükendik artık yaa

benim var onlar :) englishhomedan almsdık hatta bi tanesini

benim var onlar :) englishhomedan almsdık hatta bi tanesini
Annem yer yok sonra alalım dedi dedi kaldı işte Eve gidip kızayım herkesin yorganı var benim yok diye en iyisi
Hala bunlarla uğraşıyor olmak istemezdim ama listeye bunları da ekliyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…