taç konusunda bilmiyorum napıcam nerede bulucam
Dokunuyor kuzu ya yok, ayran falan içtiğimde de böyle oluyorum çünkü. Bilindik birşey bu ya.
Hof yani baktım bir iki model . Onlar da böyle alttan evde yapılmış gibi topuzlar :) Onları becerebilen birine pek rastlamadım nasıl olacak bilmiyorum gerçekten
Olsun ben anladım seniresimleri atamıyorum
Aaa işte benim dediğimde en baştaki ve sondaki gibi yandan örgü geliyo ya ama duvak altta :) çok güzeller bunlardabenim saç bu model olacak kızlar duvak modeli de son resimde ki gibi aksesuar da bunlardan biri yada çiçek
Eki Görüntüle 1571097 Eki Görüntüle 1571098 Eki Görüntüle 1571099 Eki Görüntüle 1571102 Eki Görüntüle 1571101
İnstagramda gördüm bir kaç sayfada çok var aslındasen buldunmu bu taçlardan bir yerde canım
Anladım dmiştm çünkü bende öyle istiyorumAaa işte benim dediğimde en baştaki ve sondaki gibi yandan örgü geliyo ya ama duvak altta :) çok güzeller bunlarda
:) ahahah evet o anlatımı bile anladın , yanlız düğünde çiçekli bi taç değilde başka bi taç takmak isterim nerde taçlar var bi iki isim aliyim bende :)İnstagramda gördüm bir kaç sayfada çok var aslında
Anladım dmiştm çünkü bende öyle istiyorum
kontesgeline bakabilirsin canım birde gelinaksesuarlari diye etiketlerde aratınca çıkıyor bir sürü sayfa:) ahahah evet o anlatımı bile anladın , yanlız düğünde çiçekli bi taç değilde başka bi taç takmak isterim nerde taçlar var bi iki isim aliyim bende :)
tamam canım saol :)kontesgeline bakabilirsin canım birde gelinaksesuarlari diye etiketlerde aratınca çıkıyor bir sürü sayfa
aaa onada bakıyım :) saol canmkızlar ben tacımı instagramda metictanınaccesories dan aldım cidden çok hoş taçlar var bence bi bakın derim
canım senin tacı çok beğenmiştim ben zaten. fiyatlar ne buradamerictanınaccesories olcaktı o ya yanlış yazmışım
Yaa yaptırmayı düşündüğüm yerde prova olayı var ama ben onu kına için değerlendirmeyi düşünüyorum. E ikisinde de aynı modeli yapamayacağım için nasıl olacağı hakkında bi fikrim yokAnladım canım yemiceksin ozaman zarar veriorsa. Prova yaptıracaksın zaten dimi saç için
Biraz riskli ama ya beğenmezsen düğün günü saçınıYaa yaptırmayı düşündüğüm yerde prova olayı var ama ben onu kına için değerlendirmeyi düşünüyorum. E ikisinde de aynı modeli yapamayacağım için nasıl olacağı hakkında bi fikrim yok
Evet kuzu kesimlikle riskli korkuyorum ben de . Ama hep gittiğim yer zaten muhtemelen rica eder makyajı olmasa da saçı ayrı bir prova yaptırırım. Gerçekten saç beni korkutıyo çünkü bayaBiraz riskli ama ya beğenmezsen düğün günü saçını
ben 150 tl ye aldım canım ama beğendiğin modele göre değişir meriç hanımda yardımcı oluyo nasıl bişey istediğini anlatırsın gören çoğu kişi tacıma bayıldı iyikide almışım diyorum :)canım senin tacı çok beğenmiştim ben zaten. fiyatlar ne burada
Her zaman gittiğin yerse ricanı kabul eder canım ya inşallah istediğimiz gibi olur çok önmli saç makyajEvet kuzu kesimlikle riskli korkuyorum ben de . Ama hep gittiğim yer zaten muhtemelen rica eder makyajı olmasa da saçı ayrı bir prova yaptırırım. Gerçekten saç beni korkutıyo çünkü baya
Evet ya gerçekten çok önemli, inşallah kuaförden mutlu ayrılırız o gün. Yoksa bütün gece bunalımından çıkamam ben zaten.Her zaman gittiğin yerse ricanı kabul eder canım ya inşallah istediğimiz gibi olur çok önmli saç makyaj
Evet ya gerçekten çok önemli, inşallah kuaförden mutlu ayrılırız o gün. Yoksa bütün gece bunalımından çıkamam ben zaten.
Düğünün güzel geçmesi için de önemli yani saç makyaj ..
Benim aklıma ne geldi yaa. Benim yorganım yok biliyomusunuzSizin var mıı? Hatta yastık da yok coco dan aldıklarımız var 4 tane sadece. Onlarda bana göre değiller zaten. Nişanlım yumuşak yastık sevdiği için ona aldık, bir de gelen olur diye.
Tabii tek eksik bu değil de... Yine bunalıma giriyorum sanırım
Bakayım onlara sağol kuzu. Bu kalan eksikleri nasıl tamamlicaz bilmiyorum gerçekten tükendik artık yaaKesinlikle katılıyorum saçım makyajım iyi olmazsa bunalımdayım
Benim var ama kaç tane hatırlamıyorum fazla olduğunu biliyorum sadece penelopeden almıştım yastık yorganı birde taçın yastıkları var canım bu iki marka iyi diye biliyorum
benim var onlar :) englishhomedan almsdık hatta bi tanesiniEvet ya gerçekten çok önemli, inşallah kuaförden mutlu ayrılırız o gün. Yoksa bütün gece bunalımından çıkamam ben zaten.
Düğünün güzel geçmesi için de önemli yani saç makyaj ..
Benim aklıma ne geldi yaa. Benim yorganım yok biliyomusunuzSizin var mıı? Hatta yastık da yok coco dan aldıklarımız var 4 tane sadece. Onlarda bana göre değiller zaten. Nişanlım yumuşak yastık sevdiği için ona aldık, bir de gelen olur diye.
Tabii tek eksik bu değil de... Yine bunalıma giriyorum sanırım
Annem yer yok sonra alalım dedi dedi kaldı iştebenim var onlar :) englishhomedan almsdık hatta bi tanesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?