2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım benim uyku setimi kayınvalidem aldı genelde çoğu yerde adet öyledir bence ona aldır sende
Ay hiç duymamıştım kuzu ben bunu
Bir de biz öyle onu erkek tarafı bunu kız tarafı yapar şeklinde ilerlemedik hiç. Nişanlım ve ben yapıyoruz neredeyse herşeyi.
O yüzden onu da hallederiz inşallah :)
Çıktıkça çıkıyor eksik bende şaşıyorum ne yapacağımı
Of ooff. Gerçekten nasıl para yetişir ki bunca şeye ya. Bu kadarını yapabilmiş olmak bile bişey zaten de..
Bir liste yapayım ben en iyisi yine eksikler için , yine uzayıp gidecek biliyorum ama

kızlar eksikler bitmez ne kadar çabalarsanız çabalayın eve girince aa buda yokmuş bunuda almam lazım diyosunuz ama zamanla olur hepsi

yani bizdede çok olmadı öyle şeyler biz bişey demedik mesela kayınvalideme sizin almanız lazım onu diye hiç bişey demedik kendi götürdü beğen dedi bende beğendim aldı 5 tane yastık aldı 1 tanede yedek yorgan aldı hatta yün yorgan yaptırayım 3 tane misafir gelirse kullanırsın dedi yok dedim nereye koycam okadar yorganı iyikide yaptırmamışım koycak yer sorun oluyo gerçekten

Bende aklıma geldikçe yazıyorum ama yaz yaz bitmiyor ki herşeyim var sanıyordum ben
kızlar eksikler bitmez ne kadar çabalarsanız çabalayın eve girince aa buda yokmuş bunuda almam lazım diyosunuz ama zamanla olur hepsi
Evet malesef eksik bitmiyor

Aklına gelmiş yapmış tabii o güzel olmuş :) Bizimki de çok yardım etti sağolsun ama bu detaylara girilmedi ya. Zaten dediğim gibi kuzu bizde öyle bir adette yoktur ilk kez duymuştum. Ama işime gelen adetleri severim tabii
ahahah kendini nasılda haklı çıkardın :)
Hahah eh yaptık bişeyler
Bende aklıma geldikçe yazıyorum ama yaz yaz bitmiyor ki herşeyim var sanıyordum ben
Ben de bi ara öyle sanmıştım ama şuan hiçbişeyim olmadığını düşünüyorum.
Elektrik süpürgem bile yok Hatta çaycımı bile ha aldım ha alıcam diye alamadım. Daha neler var neler.

Süpürge almamışmıydın sen Aklında model varmı ?

aynen valla canım benimde işime gelmişti valla bi uyku seti 450 tl olunca kendim alasım gelmiyodu hiç

Canım benimki rowenta ro8221 geçen pazar temizlikte kullandım hatta çekim gücü iyi ve çok sessiz memnun kaldım ben inceleyebilrisn
Aa evet ben bunu baya vakit önce mağazada denemiştim. Baya güçlü ve sessizdi. Kullanıp memnun kaldın demek sende.
Pahalıydı ama en uygun nerden bulunur acabaa

ayy süpürgeyi aldın sanıyordum bu kötü olmuş yorgan konusuda biizm adetlere görede erkek annesi yapar yorganı yatağı falan. ama bizde alın demedik. ben aldım zaten. kayınvalidem geçenlerde demişti yün yorgan yastık yaptırıcam die. ben mesafeden dolayı uğraşmayın ordan buraya getirmesi mesele dedim ama sanırım yaptırıyor bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…