- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Kız ve annene aldır :) senin hatan de :)Annem yer yok sonra alalım dedi dedi kaldı işteEve gidip kızayım herkesin yorganı var benim yok diye en iyisi
Hala bunlarla uğraşıyor olmak istemezdim ama listeye bunları da ekliyorum mecburen
Haha ay kesinlikle öyle yapmalıyım haklısınKız ve annene aldır :) senin hatan de :)
Çok fenayızHaha ay kesinlikle öyle yapmalıyım haklısın
Yek yaa benim yorgan almama mani olduğu için bedelini ödeyecek sadeceÇok fenayız
canım benim uyku setimi kayınvalidem aldı genelde çoğu yerde adet öyledir bence ona aldır sendeYek yaa benim yorgan almama mani olduğu için bedelini ödeyecek sadece
Tek istediğimiz adalet yani ne var bunda
Bakayım onlara sağol kuzu. Bu kalan eksikleri nasıl tamamlicaz bilmiyorum gerçekten tükendik artık yaa
Ay hiç duymamıştım kuzu ben bunucanım benim uyku setimi kayınvalidem aldı genelde çoğu yerde adet öyledir bence ona aldır sende
Of ooff. Gerçekten nasıl para yetişir ki bunca şeye ya. Bu kadarını yapabilmiş olmak bile bişey zaten de..Çıktıkça çıkıyor eksik bende şaşıyorum ne yapacağımı
yani bizdede çok olmadı öyle şeyler biz bişey demedik mesela kayınvalideme sizin almanız lazım onu diye hiç bişey demedik kendi götürdü beğen dedi bende beğendim aldıAy hiç duymamıştım kuzu ben bunu
Bir de biz öyle onu erkek tarafı bunu kız tarafı yapar şeklinde ilerlemedik hiç. Nişanlım ve ben yapıyoruz neredeyse herşeyi.
O yüzden onu da hallederiz inşallah :)
Of ooff. Gerçekten nasıl para yetişir ki bunca şeye ya. Bu kadarını yapabilmiş olmak bile bişey zaten de..
Bir liste yapayım ben en iyisi yine eksikler için , yine uzayıp gidecek biliyorum ama
Bende aklıma geldikçe yazıyorum ama yaz yaz bitmiyor ki herşeyim var sanıyordum benAy hiç duymamıştım kuzu ben bunu
Bir de biz öyle onu erkek tarafı bunu kız tarafı yapar şeklinde ilerlemedik hiç. Nişanlım ve ben yapıyoruz neredeyse herşeyi.
O yüzden onu da hallederiz inşallah :)
Of ooff. Gerçekten nasıl para yetişir ki bunca şeye ya. Bu kadarını yapabilmiş olmak bile bişey zaten de..
Bir liste yapayım ben en iyisi yine eksikler için , yine uzayıp gidecek biliyorum ama
Evet malesef eksik bitmiyorkızlar eksikler bitmez ne kadar çabalarsanız çabalayın eve girince aa buda yokmuş bunuda almam lazım diyosunuz ama zamanla olur hepsi
ahahah kendini nasılda haklı çıkardın :)Yek yaa benim yorgan almama mani olduğu için bedelini ödeyecek sadece
Tek istediğimiz adalet yani ne var bunda
Aklına gelmiş yapmış tabii o güzel olmuş :) Bizimki de çok yardım etti sağolsun ama bu detaylara girilmedi ya. Zaten dediğim gibi kuzu bizde öyle bir adette yoktur ilk kez duymuştum. Ama işime gelen adetleri severim tabiiyani bizdede çok olmadı öyle şeyler biz bişey demedik mesela kayınvalideme sizin almanız lazım onu diye hiç bişey demedik kendi götürdü beğen dedi bende beğendim aldı5 tane yastık aldı 1 tanede yedek yorgan aldı hatta yün yorgan yaptırayım 3 tane misafir gelirse kullanırsın dedi yok dedim nereye koycam okadar yorganı iyikide yaptırmamışım koycak yer sorun oluyo gerçekten
Hahah eh yaptık bişeylerahahah kendini nasılda haklı çıkardın :)
Ben de bi ara öyle sanmıştım ama şuan hiçbişeyim olmadığını düşünüyorum.Bende aklıma geldikçe yazıyorum ama yaz yaz bitmiyor ki herşeyim var sanıyordum ben
Süpürge almamışmıydın senAklına gelmiş yapmış tabii o güzel olmuş :) Bizimki de çok yardım etti sağolsun ama bu detaylara girilmedi ya. Zaten dediğim gibi kuzu bizde öyle bir adette yoktur ilk kez duymuştum. Ama işime gelen adetleri severim tabii
Hahah eh yaptık bişeyler
Ben de bi ara öyle sanmıştım ama şuan hiçbişeyim olmadığını düşünüyorum.
Elektrik süpürgem bile yokHatta çaycımı bile ha aldım ha alıcam diye alamadım. Daha neler var neler.
Süpürge almamışmıydın senAklında model varmı ?
Canım benimki rowenta ro8221 geçen pazar temizlikte kullandım hatta çekim gücü iyi ve çok sessiz memnun kaldım ben inceleyebilrisnHayır kuzu ya almamıştııım
Model de yok aklımda tavsiyelere açığım bu durumda fazlasıyla :)
aynen valla canım benimde işime gelmişti valla bi uyku seti 450 tl olunca kendim alasım gelmiyodu hiçAklına gelmiş yapmış tabii o güzel olmuş :) Bizimki de çok yardım etti sağolsun ama bu detaylara girilmedi ya. Zaten dediğim gibi kuzu bizde öyle bir adette yoktur ilk kez duymuştum. Ama işime gelen adetleri severim tabii
Hahah eh yaptık bişeyler
Elektrik süpürgem bile yokHatta çaycımı bile ha aldım ha alıcam diye alamadım. Daha neler var neler.
Aa evet ben bunu baya vakit önce mağazada denemiştim. Baya güçlü ve sessizdi. Kullanıp memnun kaldın demek sende.Canım benimki rowenta ro8221 geçen pazar temizlikte kullandım hatta çekim gücü iyi ve çok sessiz memnun kaldım ben inceleyebilrisn
Aa evet ben bunu baya vakit önce mağazada denemiştim. Baya güçlü ve sessizdi. Kullanıp memnun kaldın demek sende.
Pahalıydı ama en uygun nerden bulunur acabaa
Ben de ona bakıyordum şimdi :)Evet çok beğendim gerçekten bak en ucuz burda http://www.hepsiburada.com/rowenta-...lonic-900-w-elektrikli-supurge-pm-evrowro8221
ayy süpürgeyi aldın sanıyordum bu kötü olmuşAklına gelmiş yapmış tabii o güzel olmuş :) Bizimki de çok yardım etti sağolsun ama bu detaylara girilmedi ya. Zaten dediğim gibi kuzu bizde öyle bir adette yoktur ilk kez duymuştum. Ama işime gelen adetleri severim tabii
Hahah eh yaptık bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?