2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sanırım mutlu olamayacağım ben

Ben de buradayııım :)
YEKTA61 hayırdır kuzuu

biliyorsunuz bu zamana kadar sürekli sorunlarla karşılaştım atanmadan önce ailemle daha sora nişanlımla tanışmıştım ve onla sorunlar başladı sora atandım ben biraz daha rahatladım ancak nişanlımla sorunlar devam etmişti ozmnlar beklentiler başkaydı . Nişanlandık uzaklık vs ler vardı e atandım geldim çok şükür aramız gayet iyi ancaak.
şimdide başka şeyler sorun ailesiyle aramızda baya farklar var şuan çok iyiyiz ama yrn nasıl oluruz aşk bitermi gerek ailemin söyledikleri gerek arkadaşlaımın gerek okuduğum yazılar hepsi aileler farklıysa zor anlaşmak uyum sağlamak yani cicim aylarından sora sorun olur diyorlar. Ailem sen kaldıramzsın yapamazsın diyor. Ama ben nişanlımı çok seviyorum ondan vazgeçemiyorum kalbim mantığımın arasında sıkıştımmm. Hemde çooooookkkk ağlamak istiyorumm

Ama şuan ortada birşey yokken sorun arıyorsun gibi geldi bana tamam aile yapıları uymuyor olabilir ama evli olan herkesin aileleri uyumlumu yani siz kapınızı kapattığınızda herkes dışarıda kalacak baktın çok sorun oluyor bu farkı az görüşürsünüz

Nasıl farklılıklar mesela, yani bu biraz bence sana kalmış sonuçta aileleriniz ne kadar görüşücek ama sen görüşüceksin sürekli yani nelerinden memnun olmuyosun mesela , katlanılmayacak bişeymi ? ve burda nişanlının tutumuda önemli o ne düşünüyo

ailem sürekli dile getirince farklı bakmaya başladım ve daha fazla gözüme batmaya başladı gittikçede kocaman oldu gözümde bahane aramıyorum nie arayımki bahane olsa kendimi nie zora sokayı işin sevincinde olurdum eziyet çekiyorum resmen

canım değerlerimiz farklı benim yadırgadığım şeyler onlar için normal benim değerlerimle onlarınki farklı bana tuhaf geliyor. alışamıyorum

Canım aile tabi ki önemli bir faktör. Ama bunun size nasıl yansıyacağı daha çok nişanlınla alakalı. O dengeyi kurabilirse sorun yok. İki tarafı da idare edebiliyor olması önemli.. Yani anlaşamıyorsan ailesiyle özel günlerde formalite icabı gider görürsün vs. o şekilde devam eder. Ama nişanlın bunu kabul etmeyecek bir insansa o zaman gerçekten problem olabilir diye düşünüyorum. Hepimiz görüyoruz bunun örneklerini.
Sevgi tabi ki çok önemli onsuz bu yola çıkılmıyor ama iyi tartmak zorundasın. Önemli bir karar bu, kolay da değildir mutlaka yaşayan sensin daha iyi biliyorsun ama... İyi düşün ve gerçekçi ol diyebiliyorum sadece.
Hakkında hangisi hayırlıysa o olur inşallah

Merhaba. ben de sözlüyüm iki hafta sonra nişanım var. Ancak çok gerginiz ikimiz de böyle mi oluyor bu süreç. yoksa biz de mi sorun anlamadım

O zman bu durumda nişanlının ne düşündüğü önemli yani o senin ailesiyle çok fazla görüşmemeni kabullenip sorun yapmicaksa sıkıntı yok ama yaparsa çok büyük sıkıntı

O zman bu durumda nişanlının ne düşündüğü önemli yani o senin ailesiyle çok fazla görüşmemeni kabullenip sorun yapmicaksa sıkıntı yok ama yaparsa çok büyük sıkıntı

o ben denge kurarım çok soırun olursa görüşmezsin ama ayrılmayalım felan diyor. Bunu konuştuğumuzda çok üzüldü . O belki sorun etmezde kayın valide oğlunu herşey görüyor dün gittik oğlum benim evimin direği diyor:s

canım öyle değil işte aileler dışarda kalmıyor evin içine dahil oluyor ailelerlede eveniliyor

canım bizim de ailelerimiz kültürlerimiz çok farklı. sakın yıpratmayın ilişkinizi. ailelerinizi ne kadar göreceksiniz ben öyle düşünüyorum rahatlıyorum...

Ama her anne evladına aynıdır , yani biraz da nişanlının yerine koy kendini ne biliyim benim nişanlım ailemle görüşmek istemese çok üzülürüm

Ama her anne evladına aynıdır , yani biraz da nişanlının yerine koy kendini ne biliyim benim nişanlım ailemle görüşmek istemese çok üzülürüm
canım bende tam bu yüzden sıkıntılıyım. Bu duruma düşmek istemezdim

evlilik gerçekten çok farklıymış

canım bende tam bu yüzden sıkıntılıyım. Bu duruma düşmek istemezdim
Yani çok takılma onların hareketlerine sana söyledikleri kırıcı bi laf falan yoksa tabi şu an durumu bilmiyorum , bi kaç saat görüşürsünüz nolcakki eviniz ayrı sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…